Αντιγήρανση Προσώπου

Ανάπλαση Δέρματος

Ανάπλαση Δέρματος

Το δέρμα μας είναι αυτό που καθρεφτίζει την ηλικία αλλά και την πιθανή έλλειψη περιποίησης ή την έκθεση σε βλαβερούς παράγοντες που θα το κάνουν να μη δείχνει τόσο λαμπερό και τόσο νεανικό. Έρχεται, λοιπόν, η στιγμή που η ανάπλαση δέρματος θεωρείται αναγκαία όταν το δέρμα έχει κουραστεί και έχει εξασθενήσει ο ρυθμός της ανάπλασης.

Το κολλαγόνο που είναι βασικό δομικό στοιχείο (πρωτεΐνη) για την ελαστικότητα και την νεανικότητα του δέρματος μειώνεται ως προς το ρυθμό σύνθεσης και παραγωγής του κι έτσι χρειάζεται να αναπληρώσουμε την απώλεια του. Οι θεραπείες των Medical Anti – Aging Center ενεργοποιούν την λειτουργία των κυττάρων και αναπλάθουν την επιδερμίδα.

Ένας συνδυασμός για ρυτίδες, λεύκανση & λιπαρότητα με έντονα κερατολυτική δράση που ενεργεί αποτελεσματικά στις κηλίδες δέρματος που προκαλούνται από την ηλιακή ακτινοβολία ,τους διεσταλμένους πόρους, την λιπαρότητα και την τραχύτητα του δέρματος ενώ ταυτόχρονα ενεργοποιεί την διαδικασία της ανανέωσης των κυττάρων.
Η αυτόλογη μεταμόσχευση αυξητικών παραγόντων είναι ιατρική πράξη που εφαρμόζεται από την δερματολογία και την ιατρική αισθητική με σκοπό την αντιγήρανση.
Το Fractional Plasma είναι μια μοναδική θεραπεία αντιγήρανσης που χρησιμοποιεί την τεχνολογία iPixel RF για να αποκαταστήσει την εμφάνιση του δέρματος σας.
Το Oxygen Lift® είναι μια πρωτοποριακή ιατρική τεχνική που αναπτύχθηκε από έρευνες της κοσμητικής ιατρικής και δερματολογίας για την βελτίωση της κυτταρικής δραστηριότητας, της ανάπλασης της επιδερμίδας, και της αύξησης της επιδερμικής ελαστικότητας.
Το NCTF® είναι ένα πολυαναζωογονητικό σύμπλεγμα με μοναδική δράση εναντίον των σημείων γήρανσης. Είναι αποτέλεσμα κλινικών και in vitro ερευνών και περιλαμβάνει υαλουρονικό οξύ και 55 δραστικά συστατικά αντιγήρανσης (βιταμίνες, αμινοξέα, συνένζυμα, αντιοξειδωτικά).
VITJAL HA ™ είναι ένας ειδικός συνδυασμός βιταμινών, αμινοξέων και υαλουρονικού οξέος σε ένα προϊόν που βοηθά να καταπολεμηθούν τα αίτια και οι επιπτώσεις της γήρανσης του δέρματος.
Η ιατρική φωτοδυναμική θεραπεία (PTD) είναι  αποτέλεσμα πρωταρχικών ερευνών της NASA σχετικά με την δράση της εστιασμένης εκπομπής φωτός στο σώμα.
Μια καινοτομία της Filorga που εκμεταλλεύεται την τεχνολογία και την βιοτεχνολογία για να παρέχει ιατρική προσέγγιση στην γήρανση χωρίς ενέσεις, χωρίς πόνο με απόλυτη ασφάλεια.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH