Αντιγήρανση Προσώπου

Αντιγήρανση – Ενυδάτωση

Οι απαιτήσεις του δέρματος όσο περνάει ο χρόνος και οι φυσικές μεταβολές που υφίσταται, απαιτούν πολύ ιδιαίτερη και στοχευμένη φροντίδα. Τα διάφορα σημάδια γήρανσης που αφορούν κηλίδες, ρυτίδες και απώλεια σφριγηλότητας, συσσωρεύονται και ενισχύουν τα σημάδια της φυσιολογικής γήρανσης που είναι αναπόφευκτη.

Η έννοια της κοσμητικής ιατρικής προάγει το ρόλο των εξειδικευμένων θεραπειών που μπορούν να προλάβουν την πρόωρη γήρανση αλλά και να επαναφέρουν σε μεγάλο βαθμό την νεανική υγεία του δέρματος.

VITJAL HA ™  είναι ένας ειδικός συνδυασμός βιταμινών, αμινοξέων και υαλουρονικού οξέος σε ένα προϊόν που βοηθά να καταπολεμηθούν  τα αίτια και οι επιπτώσεις της γήρανσης του δέρματος.
Η ιατρική φωτοδυναμική θεραπεία (PTD) είναι αποτέλεσμα πρωταρχικών ερευνών της NASA σχετικά με την δράση της εστιασμένης εκπομπής φωτός στο σώμα.
Το NCTF® είναι ένα πολυαναζωογονητικό σύμπλεγμα με μοναδική δράση εναντίον των σημείων γήρανσης. Είναι αποτέλεσμα κλινικών και in vitro ερευνών και περιλαμβάνει υαλουρονικό οξύ και 55 δραστικά συστατικά αντιγήρανσης (βιταμίνες, αμινοξέα, συνένζυμα, αντιοξειδωτικά).
Το Oxygen Lift® είναι μια πρωτοποριακή ιατρική τεχνική που αναπτύχθηκε από έρευνες της κοσμητικής ιατρικής και δερματολογίας για την βελτίωση της κυτταρικής δραστηριότητας, της ανάπλασης της επιδερμίδας, και της αύξησης της επιδερμικής ελαστικότητας.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH