Δερματολογικές Υπηρεσίες

Αφαίρεση σπίλων

Η αφαίρεση σπίλων αποτελεί επιθυμία πολλών ανθρώπων που θέλουν να φαίνεται το πρόσωπό ή το σώμα τους καθαρό και όμορφο. Οι σπίλοι τις περισσότερες φορές είναι ακίνδυνοι και εμφανίζονται σε διάφορα σημεία του σώματός μας. Τι πρέπει να γνωρίζουμε για την αφαίρεση σπίλων:

  1. Ο διαγνωστικός έλεγχος από ειδικό δερματολόγο είναι απαραίτητος για την κλινική εικόνα του σπίλου και την επιλογή της κατάλληλης μεθόδου αφαίρεσης.
  2. Τους λόγους για τους οποίους επιλέγουμε να αφαιρέσουμε ένα ή περισσότερους σπίλους πχ συχνός τραυματισμός, αισθητικοί λόγοι, προληπτικά λόγω ιατρικού ιστορικού, υποψία για μελλοντική μεταβολή.
  3. Ψυχολογικοί λόγοι που επηρεάζουν την καθημερινότητα του ατόμου και του δημιουργούν χαμηλή αυτοπεποίθηση.

Τα Medical Anti-Aging Centers στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, σας παρέχουν προηγμένες τεχνικές (με χρήση Laser) που σας δίνουν ολοκληρωμένο και ασφαλές αποτέλεσμα που κάνει τη διαφορά, γιατί:

  • Εφαρμόζουν εξατομικευμένες μεθόδους μέσα από το ειδικό τους τμήμα.
  • Δεν αφήνουν σημάδια και ουλές.
  • Οι σπίλοι που πρόκειται να αφαιρεθούν εξετάζονται προσεκτικά από το έμπειρο προσωπικό μας, ώστε να εντοπιστεί η μορφολογία και το είδος τους.
  • Τα αποτελέσματα είναι ορατά σε μικρό χρονικό διάστημα και το δέρμα επανέρχεται στην αρχική του κατάσταση.
  • Χρησιμοποιούν ιατρικό εξοπλισμό τελευταίας γενιάς.

Το Laser Alexandrite® 755nm, είναι σύστημα laser Alexandrite® (755nm) για αποτρίχωση, με FDA έγκριση για μόνιμα αποτελέσματα στην αποτρίχωση permanent hair reduction.
Η αφαίρεση σπίλων αποτελεί επιθυμία πολλών ανθρώπων που θέλουν να φαίνεται το πρόσωπό ή το σώμα τους καθαρό και όμορφο. Οι σπίλοι τις περισσότερες φορές είναι ακίνδυνοι και εμφανίζονται σε διάφορα σημεία του σώματός μας.
Η ακμή είναι μία σοβαρή δερματοπάθεια που παρουσιάζεται συνήθως στο πρόσωπο, το στήθος και τη ράχη. Όλοι οι έφηβοι αντιμετωπίζουν μία μορφή ακμής που μπορεί να είναι τόσο ήπια, ώστε να μην απασχολεί κανένα έως βαρύτατη, η οποία δημιουργεί ιδιαίτερα ψυχολογικά και κοινωνικά προβλήματα στον ασθενή.
Τα θηλώματα είναι μαλθακές και μισχωτές βλάβες, με διάμετρο 1-3 χιλιοστά και ύψος περίπου 5 χιλιοστά. Το χρώμα τους είναι ανάλογο της επιδερμίδας η πιο σκούρο. Παρουσιάζονται στο λαιμό, στην περιοχή γύρω από τα μάτια, στο άνω μέρος του κορμού, στις μασχάλες, στις πτυχές των μαστών στις γυναίκες και στη βουβωνική χώρα στους άντρες.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH