Αντιγήρανση Προσώπου

Γέμισμα Ρυτίδων

Το χαρακτηριστικό γνώρισμα του ώριμου προσώπου με σημάδια γήρανσης είναι η απώλεια του υποδόριου όγκου με την πάροδο του χρόνου. Κλινικά, οι γιατροί που εξετάζουν πρόσωπα με σημάδια γήρανσης διαπιστώνουν αλλοιώσεις του χρώματος, πάχυνση της εξωτερικής στοιβάδας (τραχύτητα), καθώς και αύξηση των γραμμών των ρυτίδων και των πτυχώσεων του δέρματος. Αυτό σχετίζεται ιστολογικά με την αραίωση της επιδερμίδας, με δερματική ατροφία, απώλεια ελαστικών ινών που υπάρχουν στο χόριο καθώς και απώλεια δερματικού κολλαγόνου.

Τα πληρωτικά Υαλουρονικού οξέως παίζουν αναπόσπαστο ρόλο στη διόρθωση των αλλαγών που σχετίζονται με τη γήρανση, ειδικά εκείνες που συνδέονται με το κατώτερο μισό του προσώπου, από τις ρινοπαρειακές πτυχές, μέχρι τις κατακόρυφες χειλικές γραμμές, τις ρυτίδες πικρίας, και την απώλεια όγκου στα χείλη. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την αποκατάσταση του όγκου στα ζυγωματικά, τον επανασχηματισμό του προσώπου και την διόρθωση των ματιών. Στα Ιατρεία μας χρησιμοποιούμε βιοτεχνολογικά παρασκευασμένο υαλουρονικό οξύ υψηλής ποιότητας και σε διάφορες διαβαθμίσεις πυκνότητας με μοναδικό στόχο το απόλυτα φυσικό και ασφαλές αποτέλεσμα.

HA FINE LINES με micro filler δράση για την περιοχή γύρω από τα μάτια και τις ρυτίδες καπνιστού.
Η αυτόλογη μεταμόσχευση αυξητικών παραγόντων είναι ιατρική πράξη που εφαρμόζεται από την δερματολογία και την ιατρική αισθητική με σκοπό την αντιγήρανση.
Μια μοναδική διαδικασία αναζωογόνησης για ένα ανορθωτικό  αποτέλεσμα σε συνδυασμό με βαθιά και μακροχρόνια αντιγήρανση.

Ενεργοποιεί τη δερματική διαδικασία αναζωογόνησης, αλλά υποστηρίζει αυτή τη διαδικασία παρέχοντας απαραίτητα θρεπτικά συστατικά σε βάθος τα οποία έχουν μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα στην λείανση και την πλήρωση των ρυτίδων.

Αποκαθιστά τις ρυτίδες έκφρασης του προσώπου και επαναφέρει τις ανεπιθύμητες αλλαγές.
Η χρήση του Dysport συνιστά ιατρική πράξη και αποτελεί ένα σύγχρονο και αποτελεσματικό όπλο στον τομέα της δερματολογίας και Ιατρικής Αισθητικής που έχει πάρει έγκριση του Αμερικανικού Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA).

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH