Αντιγήρανση Προσώπου

Γλυπτική Προσώπου (Σχήμα –Όγκος)

Το σωστό σχήμα του προσώπου είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της γυναικείας ομορφιάς. Η Κοσμητική Ιατρική αποκαθιστά την απώλεια όγκου στα χαρακτηριστικά του προσώπου ενώ παράλληλα με ειδικές μεθόδους προκαλείται η αναζωογόνηση της επιδερμίδας.

Οι θεραπείες που προτείνουν τα Medical Anti – Aging Center αυξάνουν την πυκνότητα του δέρματος και επαναφέρουν την σφριγηλότητα του.

HA Face Volumising – ΓΛΥΠΤΙΚΗ & ΟΓΚΟΣ: Υαλουρονικό οξυ υψηλής περιεκτικότητας που επαναπροσδιορίζει το νεανικό σχήμα του προσώπου και καταπολεμά την χαλάρωση προσώπου αφού επαναφέρει το φυσικό όγκο του. Η εφαρμογή γίνεται αποκλειστικά από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό.
Η αυτόλογη μεταμόσχευση αυξητικών παραγόντων είναι ιατρική πράξη που εφαρμόζεται από την δερματολογία και την ιατρική αισθητική με σκοπό την αντιγήρανση.
Είναι μια νέα τεχνική ανόρθωσης του οβάλ του προσώπου η των χαλαρωμένων περιοχών του σώματος. Βασίζεται στην υποδερμική ανόρθωση και συγκράτηση των δερματικών ιστών με βιοαποροφήσιμα χειρουργικά νήματα.
Μια μοναδική διαδικασία αναζωογόνησης για ένα ανορθωτικό  αποτέλεσμα σε συνδυασμό με βαθιά και μακροχρόνια αντιγήρανση.

Ενεργοποιεί τη δερματική διαδικασία αναζωογόνησης, αλλά υποστηρίζει αυτή τη διαδικασία παρέχοντας απαραίτητα θρεπτικά συστατικά σε βάθος τα οποία έχουν μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα στην λείανση και την πλήρωση των ρυτίδων .

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH