Αντιγήρανση Σώματος

Λεμφικό

Η λεμφική κυκλοφορία είναι η διαδικασία με την οποία το λεμφικό σύστημα κυκλοφορεί ένα διαφανές υγρό που ονομάζεται λέμφος σε όλο το σώμα. Το λεμφικό σύστημα είναι ένα δίκτυο αγγείων (λεμφαγγείων) που σκοπό έχει να μεταφέρει απόβλητα του μεταβολισμού των κυττάρων πίσω στο φλεβικό σύστημα. Στο δίκτυο αυτό σε συγκεκριμένα σημεία περιβάλλονται αδένες που σκοπό έχουν να φιλτράρουν το υγρό αυτό. Οι τεχνικές λεμφικής παροχέτευσης έχουν σκοπό να βοηθήσουν το υγιές λεμφικό σύστημα να μεταφέρει περισσότερο φορτίο. Το σύνολο της σωστής λεμφικής λειτουργείας βοηθά στην θρέψη γιατί μεταφέρει το λίπος από το λεπτό έντερο στο ήπαρ για επεξεργασία, συμβάλλει σημαντικά στην άμυνα του οργανισμού, απομακρύνει άχρηστα κύτταρα από τον μεσοκυττάριο χώρο, καθαρίζει τα κύτταρα του σώματός μας κα μεταφέρει τα κυτταρικά λήμματα μακριά. Το λεμφικό σύστημα παίζει καθοριστικό ρόλο στην υγεία του οργανισμού γι’ αυτό και η θεραπείες λεμφικής αποσυμφόρησης είναι σπουδαίας σημασίας σε όλα τα θεραπευτικά πρωτόκολλα που αφορούν την μείωση του σωματικού βάρους.
Η Endermologie® είναι η πρώτη ιατρική θεραπεία που εγκρίθηκε από το F.D.A. για τη μείωση της κυτταρίτιδας και του τοπικού λίπους. Η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητά της έχουν αποτελέσει το αντικείμενο πολλών κλινικών ερευνών, ενώ παράλληλα τα πρώτα αποτελέσματα εν εξελίξει μελετών υπόσχονται ακόμα περισσότερα.
H θεραπεία Χ-Press βασίζετε σε μια σύγχρονη συσκευή λεμφικής αποσυμφόρησης και λειτουργεί σύμφωνα με την αρχή της διακοπτόμενης πνευματικής συμπίεσης που ονομάζεται πρεσσοθεραπεία.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH