Αντιγήρανση Προσώπου

Πανάδες – Δυσχρωμίες

Η υπέρπαραγωγή μελανίνης, προκαλεί μελαγχρωματικές βλαβες όπως κηλίδες, φακίδες, πανάδες ή μέλασμα.

Οι πανάδες ή μέλασμα όπως αναφέρονται στην ιατρική ορολογία, είναι μελαγχρώσεις οι οποίες εντοπίζονται σε διάφορα σημεία του προσώπου, όπως είναι το μέτωπο, τα ζυγωματικά, το άνω χείλος, το πηγούνι.

Επίσης σε σημεία που εκτίθενται συχνά στον ήλιο όπως ο λαιμός το ντεκολτέ και τα άκρα των χεριών.

To Fractional laser μεταβάλλει τη δομή του ιστού κάτω από την επιδερμίδα, απομακρύνοντας την περίσσια της μελανίνης και δημιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες για συνεχή αναγέννηση του κολλαγόνου και της ελαστίνης.
Το Fractional Plasma είναι μια μοναδική θεραπεία αντιγήρανσης που χρησιμοποιεί την τεχνολογία iPixel RF για να αποκαταστήσει την εμφάνιση του δέρματος σας.
H Glyconolactone είναι πολυ-υδροξύ οξύ (ΡΗΑ) νεότερης γενιάς με απολεπιστικές και ενυδατικές ιδιότητες. Έχει σπουδαία κερατολυτική δράση η οποία είναι αποτελεσματικότερη των AHA και καλύτερα ανεκτή στα πιο ευαίσθητα δέρματα.
Ενας συνδυασμός οξέων με Glyconolactone για δυσχρωμίες, πανάδες, μέλασμα γεροντικές κηλίδες. Εχει έντονη κερατολυτική δράση και ιδιότητες που αυξάνουν την διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων.
Ένας συνδυασμός για ρυτίδες, λεύκανση & λιπαρότητα με έντονα κερατολυτική δράση που ενεργεί αποτελεσματικά στις κηλίδες δέρματος που προκαλούνται από την ηλιακή ακτινοβολία, τους διεσταλμένους πόρους, την λιπαρότητα και την τραχύτητα του δέρματος ενώ ταυτόχρονα ενεργοποιεί την διαδικασία της ανανέωσης των κυττάρων.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH