Αντιγήρανση Σώματος

Ραγάδες

Οι ραγάδες είναι ραβδώσεις – γραμμώσεις που προκύπτουν συνήθως από μεταβολές του σώματος όπως η ανάπτυξη κατά την περίοδο της εφηβείας, αύξηση βάρους ή η εγκυμοσύνη. Σχηματίζονται στο χόριο, το μεσαίο στρώμα του δέρματος όταν είναι συνεχώς τεντωμένο το χόριο μπορεί να σπάσει δημιουργώντας εξωτερικά αυτό που ονομάζουμε ραγάδες. Το δέρμα ατροφεί και αρχίζει να σχηματίζεται μια ήπια ρυτιδωμένη επιφάνεια λευκής απόχρωσης. Η αντιμετώπιση των ραγάδων ποικίλλει ανάλογα με την ηλικία, το στάδιο και την ποιότητα του δέρματος.
Το GAS CONTOUR® είναι μια πρωτοποριακή ιατρική τεχνική που αναπτύχθηκε από έρευνες της κοσμητικής ιατρικής και δερματολογίας για την βελτίωση της κυτταρικής δραστηριότητας, της ανάπλασης της επιδερμίδας, και της αύξησης της επιδερμικής ελαστικότητας.
Η αυτόλογη μεταμόσχευση αυξητικών παραγόντων είναι ιατρική πράξη που εφαρμόζεται από την δερματολογία και την ιατρική αισθητική με σκοπό την αντιγήρανση.
Το Fractional Plasma είναι μια μοναδική θεραπεία αντιγήρανσης που χρησιμοποιεί την τεχνολογία iPixel RF για να αποκαταστήσει την εμφάνιση του δέρματος σας.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH