Αντιγήρανση Προσώπου

Σύσφιξη Προσώπου

Η χαλάρωση του δέρματος οφείλεται στην αλλοίωση των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης σε συνδυασμό με τη μυϊκή ατονία και προκαλείται από τη γήρανση της επιδερμίδας. Η γήρανση της επιδερμίδας χωρίζεται σε ενδογενή και εξωγενή:

  • Ενδογενής γήρανση θεωρείται η φυσιολογική φθορά που προκαλείται με το πέρασμα του χρόνου.
  • Εξωγενής γήρανση είναι κατά βάση η φωτογήρανση (που προκαλείται από την υπερβολική έκθεση στον ήλιο), όπως επίσης και η γήρανση που προέρχεται από την κακή διατροφή, τη μόλυνση της ατμόσφαιρας, το κάπνισμα, το αλκοόλ, διάφορες χημικές ουσίες και την κακή μεταχείριση της επιδερμίδας».

Οι εξειδικευμένες ιατρικές αναίμακτες υπηρεσίες στοχεύουν στην μείωση των ρυτίδων και της χαλάρωσης του δέρματος στο πρόσωπο και το λαιμό που προκαλούνται από τη γήρανση ή την απώλεια βάρους.

Οι τεχνικές επανόρθωσης ξαναφέρνουν σε συνοχή την περίσσεια του δέρματος, συσφίγγουν τους υποκείμενους μύες και επαναφέρουν το οβάλ του προσώπου.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά χωρίς την διαδικασία ενός επίπονου χειρουργείου και χωρίς χρόνο ανάρρωσης.

Είναι μια νέα τεχνική ανόρθωσης του οβάλ του προσώπου ή των χαλαρωμένων περιοχών του σώματος. Βασίζεται στην υποδερμική ανόρθωση και συγκράτηση των δερματικών ιστών με βιοαποροφήσιμα χειρουργικά νήματα.
Το Fractional Plasma είναι μια μοναδική θεραπεία αντιγήρανσης που χρησιμοποιεί την τεχνολογία iPixel RF για να αποκαταστήσει την εμφάνιση του δέρματος σας.
Το Oxygen Lift® είναι μια πρωτοποριακή ιατρική τεχνική που αναπτύχθηκε από έρευνες της κοσμητικής ιατρικής και δερματολογίας για την βελτίωση της κυτταρικής δραστηριότητας, της ανάπλασης της επιδερμίδας, και της αύξησης της επιδερμικής ελαστικότητας.
Αντιμετώπιση της βαρυτικής πτώσης και χαλάρωσης των μυοδερματικών συνδέσμων του προσώπου.
Η αυτόλογη μεταμόσχευση αυξητικών παραγόντων είναι ιατρική πράξη που εφαρμόζεται από την δερματολογία και την ιατρική αισθητική με σκοπό την αντιγήρανση.
Μια καινοτομία της Filorga που εκμεταλλεύεται την τεχνολογία και την βιοτεχνολογία για να παρέχει ιατρική προσέγγιση στην γήρανση χωρίς ενέσεις, χωρίς πόνο με απόλυτη ασφάλεια.
Η θεραπεία αντιγήρανσης προσώπου Endermology face είναι μια τεχνολογική καινοτομία κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από την LPG. Το Endermology face συνιστά μια αποτελεσματική λύση για κάποια προβλήματα του προσώπου όπως ρυτίδες, γηρασμένα δέρματα και δέρματα με χαλάρωση.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH