Αντιγήρανση Σώματος

Σύσφιξη Σώματος

Η χαλάρωση του δέρματος μπορεί να εμφανιστεί στο σώμα είτε λόγο της φυσιολογικής φθοράς που φέρνει η ηλικία είτε λόγο των πολλαπλών μεταβολών του σωματικού βάρους κατά την διάρκεια της ζωής μας. Με την σωστή ιατρική φροντίδα το δέρμα μπορεί να επανέλθει σε σημαντικό βαθμό και να ανακτήσει την χαμένη του ελαστικότητα. Υπάρχουν πλέον διάφοροι αναίμακτοι μέθοδοι με την βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας και της αισθητικής δερματολογίας που στοχεύουν στην θεραπεία του χαλαρωμένου δερματικού ιστού.
Είναι μια νέα τεχνική ανόρθωσης του οβάλ του προσώπου η των χαλαρωμένων περιοχών του σώματος. Βασίζεται στην υποδερμική ανόρθωση και συγκράτηση των δερματικών ιστών με βιοαποροφήσιμα χειρουργικά νήματα.
Το GAS CONTOUR® είναι μια πρωτοποριακή ιατρική τεχνική που αναπτύχθηκε από έρευνες της κοσμητικής ιατρικής και δερματολογίας για την βελτίωση της κυτταρικής δραστηριότητας, της ανάπλασης της επιδερμίδας, και της αύξησης της επιδερμικής ελαστικότητας.
Ανώδυνη αναίμακτη μείωση λιπώδους ιστού. Άμεσα ορατά αποτελέσματα σύσφιξης από την 1η συνεδρία Αναζωογόνηση κολλαγόνου. Διέγερση ινοβλαστών και ινών ελαστίνης.
Το Fractional Plasma είναι μια μοναδική θεραπεία αντιγήρανσης που χρησιμοποιεί την τεχνολογία iPixel RF για να αποκαταστήσει την εμφάνιση του δέρματος σας.
Η μέθοδος Silicium (silico Organico – οργανικό πυρίτιο) αντιμετωπίζει δραστικά την επιδερμική χαλάρωση στην περιοχή της κοιλιάς, των μηρών, των γλουτών, των χεριών, των γόνατων και των προσαγωγών.
Εφαρμογή σώματος εστιασμένης διείσδυσης ενέργειας στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας για επιδερμική σύσφιξη και λείανση του περιγράμματος.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH