Αντιγήρανση Σώματος

Τοπικό πάχος

Η κατανομή του λίπους στο σώμα καθορίζετε κυρίως από κληρονομικούς παράγοντες. Το λίπος στο σώμα μας είναι κατανεμημένο σε διάφορα μέρη του μέχρι την εφηβεία. Μετά την εφηβεία ο λιπώδης ιστός μπορεί να συγκεντρωθεί σε κάποιες περιοχές κυρίως στην κοιλιά, στους γλουτούς, στους μηρούς ανάλογα τον σωματότυπο.

Το τοπικό πάχος συγκεντρώνετε στα σημεία με τον μεγαλύτερο αριθμό λιποκυττάρων. Ωστόσο αυτό επιδεινώνετε η βελτιώνετε ανάλογα με τον τρόπο ζωής του κάθε ατόμου, τις συνθήκες εργασίας (καθιστική εργασία), τον τρόπο διατροφής του, τις φυσικές δραστηριότητές του. Για να έχουμε ομοιόμορφο σώμα και να βελτιώσουμε την εξωτερική μας εμφάνιση όταν έχουμε τοπικό πάχος δεν αρκεί μόνο η άσκηση και η σωστή διατροφή. Στο τοπικό πάχος θα πρέπει να γίνετε στοχευμένη θεραπευτική προσέγγιση ώστε να επιτευχθεί λυπολγυπτική στο σώμα.

Μέθοδος Κρυολιπόλυσης είναι μια μη-επεμβατική και ανώδυνη μέθοδος που εξαλείφει το λίπος του σώματος κατά επιλεκτικό τρόπο, τόσο εντοπισμένη και γενικευμένη.
Το proshock ice χρησιμοποιεί μία μη επεμβατική θεραπεία για τη μείωση του τοπικού πάχους και της ινώδους κυτταρίτιδας.
Το GAS CONTOUR® είναι μια πρωτοποριακή ιατρική τεχνική που αναπτύχθηκε από έρευνες της κοσμητικής ιατρικής και δερματολογίας για την βελτίωση της κυτταρικής δραστηριότητας, της ανάπλασης της επιδερμίδας, και της αύξησης της επιδερμικής ελαστικότητας.
Ενδοδερμική εφαρμογή με σύμπλεγμα δραστικών συστατικών που διεγείρουν τον μεταβολισμό των λιποκυτταρων για την μείωση του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας.
Ανώδυνη αναίμακτη μείωση λιπώδους ιστού. Άμεσα ορατά αποτελέσματα σύσφιξης από την 1η συνεδρία. Αναζωογόνηση κολλαγόνου. Διέγερση ινοβλαστών και ινών ελαστίνης.
Ειδικό μήκος κύματος laser που μεταβολίζει το αποθηκευμένο λίπος και το μετατρέπει σε ενέργεια . Το Active Laser είναι η πιο σύγχρονη τεχνολογία  για την “εύστοχη” απαλλαγή από το τοπικό λίπος και την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.
H Μη χειρουργική εφαρμογή LIPOMOTION SYSTEM εφαρμόζεται με συνθετικό ιατρικό διάλυμα χολικού οξέος. O ανθρώπινος οργανισμός παράγει το συγκεκριμένο οξύ στο συκώτι, με σκοπό την καύση του λίπους.
Η Endermologie® είναι η πρώτη ιατρική θεραπεία που εγκρίθηκε από το F.D.A. για τη μείωση της κυτταρίτιδας και του τοπικού λίπους. Η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητά της έχουν αποτελέσει το αντικείμενο πολλών κλινικών ερευνών, ενώ παράλληλα τα πρώτα αποτελέσματα εν εξελίξει μελετών υπόσχονται ακόμα περισσότερα.
Η τεχνική Smartbody lasser lypolisis έχει ως αποτέλεσμα τον ελάχιστο χρόνο επούλωσης, μία απαλή επιφανειακή επιδερμίδα και χωρίς χαλάρωση.
Θεραπεία με την χρήση της ουσίας καρνιτίνη για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους η οποία εφαρμόζεται ενδοδερμικά με την μέθοδο της μεσοθεραπείας.
Η μέθοδος θεωρείται από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους της Επιστημονικής αισθητικής για την ομοιόμορφη μείωση του στρώματος των λιποκυττάρων με στόχο την μείωση του αποθηκευμένου λίπους και της κυτταρίτιδας με έγκριση CE.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH