Αντιγήρανση Προσώπου

Aκμή – Λιπαρότητα – Ουλές

Η ακμή είναι μια πάθηση του δέρματος που εμφανίζεται σε εφηβική ηλικία. Το 85% των περιπτώσεων αφορά τους εφήβους και το 15% αφορά τους ενήλικες. Επηρεάζει σημαντικά  μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού και δεν είναι εφικτό να προσδιοριστεί η χρονική διάρκεια της πάθησης. Οφείλεται κυρίως στην αντίδραση του οργανισμού σε υψηλά επίπεδα ανδρογόνων ορμονών όπως τεστοστερόνη και σε βακτήρια.

Το λιπαρό δέρμα είναι κληρονομικό χαρακτηριστικό. Για την ακρίβεια, κάποιοι είναι γενετικά καθορισμένοι να έχουν μεγεθυμένους σμηγματογόνους αδένες, οι οποίοι ευθύνονται για την αυξημένη παραγωγή σμήγματος και για όλα τα επακόλουθά τους, όπως γυαλάδα,  τα μαύρα στίγματα (φαγέσωρες) ή σπυράκια, που υποδηλώνουν ύπαρξη ακμής.

Οι ουλές ακμής είναι το αποτέλεσμα της διαδικασίας επούλωσης του ακνεϊκού δέρματος, οφείλονται στην μη έγκαιρη και δραστική αντιμετώπιση της ακμής και εμφανίζονται συνήθως στο πρόσωπο, τη πλάτη, το στήθος και στους γλουτούς.

Οι ουλές ακμής δημιουργούνται λόγω απώλειας δερματικού ιστού ή αυξημένης δημιουργίας του κατά το στάδιο της επούλωσης. Οι ουλές της ακμής μπορεί να σημαδέψουν το πρόσωπο για ολόκληρη τη ζωή του ατόμου αν δεν προσεχτούν και δεν προσεγγιστούν ιατρικά κατά την διάρκεια οποιασδήποτε θεραπείας.

Ωστόσο ακόμα και σε ουλές που είναι σχηματισμένες για χρόνια πλέον η επιστήμη και η τεχνολογία δίνει νέους τρόπους αποκατάστασης των ουλών με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Ο δερματολογικός καθαρισμός προσώπου είναι μια επιβεβλημένη διαδικασία που πρέπει να επαναλαμβάνεται μια με 2 φορές τον χρόνο ανάλογα με τον τύπο δέρματος ή την παθογένειά του.
Η ιατρική φωτοδυναμική θεραπεία (PTD) είναι  αποτέλεσμα πρωταρχικών ερευνών της NASA σχετικά με την δράση της εστιασμένης εκπομπής φωτός στο σώμα.
Ένας συνδυασμός για ρυτίδες, λεύκανση & λιπαρότητα με έντονα κερατολυτική δράση που ενεργεί αποτελεσματικά στις κηλίδες δέρματος που προκαλούνται από την ηλιακή ακτινοβολία, τους διεσταλμένους πόρους, την λιπαρότητα και την τραχύτητα του δέρματος ενώ ταυτόχρονα ενεργοποιεί την διαδικασία της ανανέωσης των κυττάρων.
Το Fractional Plasma είναι μια μοναδική θεραπεία αντιγήρανσης που χρησιμοποιεί την τεχνολογία iPixel RF για να αποκαταστήσει την εμφάνιση του δέρματος σας.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH