Αντιγήρανση Σώματος

ACTIVE LASER

To Active Laser ® είναι μια 100% ασφαλή και αναίμακτη μέθοδος που στοχεύει ακριβώς στο πλεονάζον λίπος που αποθηκεύεται στις λιποαποθήκες. Με την συστηματική θεραπεία αυτής της σύγχρονης τεχνολογίας επιτυγχάνουμε μέσω ειδικού μήκους κύματος laser στα 650nm, να απελευθερώσουμε τα τριγλυκερίδια σε ελεύθερα λιπαρά οξέα και γλυκερόλη έτσι ώστε να τα χρησιμοποιήσει σαν απόθεμα ενέργειας.

Η τεχνολογία Active Laser αποτελεί μια απόλυτα ασφαλή και αποτελεσματική μέθοδο στην αντιμετώπιση του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας.

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

  • Γλουτοί
  • κοιλιά, βραχίονες,
  • εσωτερικά των μηρών, γόνατα

Μέθοδος Κρυολιπόλυσης είναι μια μη-επεμβατική και ανώδυνη μέθοδος που εξαλείφει το λίπος του σώματος κατά επιλεκτικό τρόπο, τόσο εντοπισμένη και γενικευμένη.
Το proshock ice χρησιμοποιεί μία μη επεμβατική θεραπεία για τη μείωση του τοπικού πάχους και της ινώδους κυτταρίτιδας.
Το GAS CONTOUR® είναι μια πρωτοποριακή ιατρική τεχνική που αναπτύχθηκε από έρευνες της κοσμητικής ιατρικής και δερματολογίας για την βελτίωση της κυτταρικής δραστηριότητας, της ανάπλασης της επιδερμίδας, και της αύξησης της επιδερμικής ελαστικότητας.
Ενδοδερμική εφαρμογή με σύμπλεγμα δραστικών συστατικών που διεγείρουν τον μεταβολισμό των λιποκυτταρων για την μείωση του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας.
Ανώδυνη αναίμακτη μείωση λιπώδους ιστού. Άμεσα ορατά αποτελέσματα σύσφιξης από την 1η συνεδρία. Αναζωογόνηση κολλαγόνου. Διέγερση ινοβλαστών και ινών ελαστίνης.
Ειδικό μήκος κύματος laser που μεταβολίζει το αποθηκευμένο λίπος και το μετατρέπει σε ενέργεια . Το Active Laser είναι η πιο σύγχρονη τεχνολογία  για την “εύστοχη” απαλλαγή από το τοπικό λίπος και την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.
H Μη χειρουργική εφαρμογή LIPOMOTION SYSTEM εφαρμόζεται με συνθετικό ιατρικό διάλυμα χολικού οξέος .  O ανθρώπινος οργανισμός παράγει το συγκεκριμένο οξύ στο συκώτι, με σκοπό την καύση του λίπους.
Η Endermologie® είναι η πρώτη ιατρική θεραπεία που εγκρίθηκε από το F.D.A. για τη μείωση της κυτταρίτιδας και του τοπικού λίπους. Η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητά της έχουν αποτελέσει το αντικείμενο πολλών κλινικών ερευνών, ενώ παράλληλα τα πρώτα αποτελέσματα εν εξελίξει μελετών υπόσχονται ακόμα περισσότερα.
Η τεχνική Smartbody lasser lypolisis έχει ως αποτέλεσμα τον ελάχιστο χρόνο επούλωσης, μία απαλή επιφανειακή επιδερμίδα και χωρίς χαλάρωση.
Θεραπεία με την χρήση της ουσίας καρνιτίνη για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους η οποία εφαρμόζεται ενδοδερμικά με την μέθοδο της μεσοθεραπείας.
Η μέθοδος θεωρείται από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους της Επιστημονικής αισθητικής για την ομοιόμορφη μείωση του στρώματος των λιποκυττάρων με στόχο την μείωση του αποθηκευμένου λίπους και της κυτταρίτιδας με έγκριση CE.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH