Αντιγήρανση Προσώπου

HA DEEP & MEDIUM WRINKLES

Υαλουρονικό οξύ υψηλής συγκέντρωσης με εύπλαστη υφή και μεγάλη ικανότητα στην πλήρωση των μεσαίων & βαθύτερων ρυτίδων. Αποκαθιστά τις ρυτίδες έκφρασης του προσώπου και επαναφέρει τις ανεπιθύμητες αλλαγές. Παρέχει φυσικά και μεγάλης διάρκειας αποτελέσματα ενώ μετά τη θεραπεία, το πρόσωπο φαίνεται να έχει λαμπερό δέρμα, σφριγηλό, ελαστικό και γεμάτο υγεία. Είναι απολύτως ασφαλές και κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

 Συγκέντρωση: 25mg / ml

Προϊόντα με λιδοκαΐνη 0,3 % ( εφαρμογή χωρίς πόνο)

Ιατρική θεραπεία – αντιγήρανση

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

  • Όλα τα ενέσιμα fillers περιέχουν 0,3% λιδοκαΐνη η οποία ελαττώνει την ενόχληση κατά την εφαρμογή.
  • Η τεχνική Art Filler με υαλουρονικό οξύ είναι η μόνη στην αγορά που αποδείχθηκε ότι διεγείρει τη σύνθεση του κολλαγόνου και των ελαστικών ινών στο δέρμα, ενώ γεμίζει και αποκαθιστά τον όγκο με ασφάλεια.
  • Επιστημονική αξιολόγηση με την τεχνική της προφιλομετρίας και την χρήση υψηλής συχνότητας υπερήχων, σε 18 μηνών μελέτη, μετά από εκχύσεις Art Filler αποδεικνύει την άριστη ανεκτικότητα και την απουσία κοκκιωμάτων στο δέρμα.
  • Ορατά αποτελέσματα από την στιγμή της εφαρμογής.
  • Αποτελέσματα μεγάλης διάρκειας.

HA FINE LINES με micro filler δράση για την περιοχή γύρω από τα μάτια και τις  ρυτίδες καπνιστού.
Η αυτόλογη μεταμόσχευση αυξητικών παραγόντων είναι ιατρική πράξη που εφαρμόζεται από την δερματολογία και την ιατρική αισθητική με σκοπό την αντιγήρανση.
Αποκαθιστά τις ρυτίδες έκφρασης του προσώπου και επαναφέρει τις ανεπιθύμητες αλλαγές
Η χρήση του  Dysport συνιστά ιατρική πράξη και αποτελεί ένα σύγχρονο και αποτελεσματικό όπλο στον τομέα της δερματολογίας και Ιατρικής Αισθητικής που έχει πάρει έγκριση του Αμερικανικού Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA).

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH