Τριχόπτωση

Ηair growth factors

Ιατρική θεραπεία αυτόλογης μεταμόσχευσης αυξητικών παραγόντων από τον ίδιο τον οργανισμό του ατόμου στο τριχωτό της κεφαλής.

Αποτελεί μια ιατρική πράξη, η οποία ξεκινά με μια απλή αιμοληψία. Το αίμα, με τη βοήθεια φυγοκεντρικού διαχωριστήρα, διαχωρίζεται σε ερυθρά και λευκά αιμοσφαίρια, αιμοπετάλια και πλάσμα. Ένα μέρος από αυτό το υλικό, που δεν περιέχει όμως ερυθρά αιμοσφαίρια, χρησιμοποιείται ως υλικό έγχυσης στις πάσχουσες περιοχές του τριχωτού της κεφαλής. Το πλάσμα κατά κύριο λόγο απελευθερώνει αυξητικούς παράγοντες, οι οποίοι ενεργοποιούν την κυτταρική αναγέννηση. Με αυτόν τον τρόπο αναστέλλεται η ατονία των κυττάρων ενώ ταυτόχρονα δημιουργείται κατάλληλο περιβάλλον εσωτερικά στο θύλακα ώστε να ευνοηθεί η ανάπτυξη νέων τριχών. Η τεχνική αυτή είναι ανώδυνη και άκρως αποτελεσματική και εκτελείται αποκλειστικά από ειδικό δερματολόγο.

Η δερματοσκόπηση είναι μια τεχνολογικά σύγχρονη μέθοδος παρατήρησης και αξιολόγησης στοιχείων από την επιδερμίδα μέχρι και το θηλώδες στρώμα του χορίου.
Ενδοδερμικές εγχύσεις ειδικών δομικών συστατικών για την τρίχα όπως το σύμπλεγμα βιταμινών B και τα φωσφολιπίδια.
Ανάλογα με τα αίτια και τον τύπο της τριχόπτωσης ο θεράπων ιατρός επιλέγει κατά περίπτωση να συνταγογραφήσει φαρμακευτικές δραστικές ουσίες που θα βοηθήσουν στη θεραπεία του ασθενή.
Ιατρική θεραπεία αυτόλογης μεταμόσχευσης αυξητικών παραγόντων από τον ίδιο τον οργανισμό του ατόμου στο τριχωτό της κεφαλής.
Ιατρική θεραπεία αναζωογόνησης των τριχοθυλακίων με υαλουρονικό οξύ και 55 δραστικά συστατικά.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH