Αντιγήρανση Προσώπου

I – PIXEL

Το Fractional Plasma είναι μια μοναδική θεραπεία αντιγήρανσης που χρησιμοποιεί την τεχνολογία iPixel RF για να αποκαταστήσει την εμφάνιση του δέρματος σας. Τα αποτελέσματα της θεραπείας αυτής είναι εφάμιλλα με αυτά  του χημικού peeling ή της ανάπλασης με laser και προσφέρει ένα νεανικό και λαμπερό δέρμα. Το Fractional Plasma βελτιώνει τα σημάδια  γήρανσης, όπως γεροντικές κηλίδες, μικρά αγγεία, δυσχρωμίες- πανάδες, κοκκινίλες, λεπτές γραμμές, ρυτίδες, καθώς και ραγάδες, ουλές ακμής και άλλου τύπου ουλές.

Είναι μία μη επεμβατική θεραπεία της οποίας τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά και μπορεί να διορθώσει κάθε βλάβη στο δέρμα που οφείλετε στην έλλειψη κολλαγόνου, στην παρατεταμένη έκθεση στο ήλιο, ουλές ακμής ή μετατραυματικές ουλές.

Η σύγχρονη μέθοδος i-PIXEL RF ενεργοποιεί το μηχανισμό παραγωγής κολλαγόνου, δίνοντάς στο δέρμα τη δυνατότητα να αναζωογονηθεί με φυσικό τρόπο, αφαιρώντας επιπλέον τις κατεστραμμένες ανώτερες στοιβάδες του δέρματος, στις οποίες οφείλονται τα σημάδια γήρανσης.

Σημαντικά πλεονεκτήματα της μεθόδου αυτής:

  • Χωρίς χρόνο αποθεραπείας.
  • Δεν απέχει ο ασθενής από τις καθημερινές του δραστηριότητες.
  • Καμία πιθανότητα επιμόλυνσης.
  • Έχει στοχευμένη δράση και δεν επηρεάζει τις δομές του δέρματος οπότε μπορεί να εφαρμοστεί και στις πιο ευαίσθητες περιοχές.
  • Η μέθοδος ενεργοποιεί τη φυσική διαδικασία ανάπλασης τους δέρματος και την παραγωγή νέων πρωτεϊνών κολλαγόνου.

Τα πρώτα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά.

Είναι μια νέα τεχνική ανόρθωσης του οβάλ του προσώπου ή των χαλαρωμένων περιοχών του σώματος.
Το Fractional Plasma είναι μια μοναδική θεραπεία αντιγήρανσης που χρησιμοποιεί την τεχνολογία iPixel RF για να αποκαταστήσει την εμφάνιση του δέρματος σας.
Το Oxygen Lift® είναι μια πρωτοποριακή ιατρική τεχνική που αναπτύχθηκε από έρευνες της κοσμητικής ιατρικής και δερματολογίας για την βελτίωση της κυτταρικής δραστηριότητας, της ανάπλασης της επιδερμίδας, και της αύξησης της επιδερμικής ελαστικότητας.
Αντιμετώπιση της βαρυτικής πτώσης και χαλάρωσης των μυοδερματικών συνδέσμων του προσώπου.
Η αυτόλογη μεταμόσχευση αυξητικών παραγόντων είναι ιατρική πράξη που εφαρμόζεται από την δερματολογία και την ιατρική αισθητική με σκοπό την αντιγήρανση.
Μια καινοτομία της Filorga που εκμεταλλεύεται την τεχνολογία και την βιοτεχνολογία για να παρέχει ιατρική προσέγγιση στην γήρανση χωρίς ενέσεις, χωρίς πόνο με απόλυτη ασφάλεια.
Η θεραπεία αντιγήρανσης προσώπου Endermology face είναι μια τεχνολογική καινοτομία κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από την LPG. Το Endermology face συνιστά μια αποτελεσματική λύση για κάποια προβλήματα του προσώπου όπως ρυτίδες, γηρασμένα δέρματα και δέρματα με χαλάρωση.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH