Δερματολογικές Υπηρεσίες

Laser Αλεξανδρίτη

Το Laser Alexandrite® 755nm, είναι σύστημα laser Alexandrite® (755nm) για αποτρίχωση, με FDA έγκριση για μόνιμα αποτελέσματα στην αποτρίχωση permanent hair reduction.

Πλεονεκτήματα

Laser Alexandrite® 755nm σε σύγκριση με άλλα laser ίδιου τύπου.

Το Laser Alexandrite® 755nm, long pulse (3msec), έχει το μεγαλύτερο μέγεθος ΔΕΣΜΗΣ – SPOT SIZE (18mm), συγκριτικά με άλλου τύπου Laser και τον ενσωματωμένο μηχανισμό δυναμικής ψύξης της επιδερμίδας Dynamic Cooling Device, (εγκεκριμένο από τον οργανισμό FDA Aμερικής) δια ψεκασμού κρυογενίου.

Με την συσκευή ψύξης της επιδερμίδας Dynamic Cooling Device, o χρήστης ιατρός έχει την δυνατότητα να χρησιμοποιεί υψηλότερη ενέργεια και μεγαλύτερο Spot Size – διάμετρο δέσμης (έως και 18mm) καλύπτοντας έτσι αποτελεσματικότερα, ταχύτερα ανώδυνα και με ασφάλεια μεγάλες επιφάνειες της επιδερμίδας όπως πόδια πλάτη στέρνο.

Ο ενσωματωμένος μηχανισμός ψύξης Dynamic Cooling Device προστατεύει την επιδερμίδα και επιτρέπει στον χρήστη ιατρό να χρησιμοποιήσει την απαιτούμενη ενέργεια για την θεραπεία ασθενών ακόμη και με σκούρα επιδερμίδα μεγιστοποιώντας την αποτελεσματικότητα της θεραπείας και ελαχιστοποιώντας τον ερεθισμό της περιοχής.

Το Laser Alexandrite® 755nm, είναι σύστημα laser Alexandrite® (755nm) για αποτρίχωση, με FDA έγκριση για μόνιμα αποτελέσματα στην αποτρίχωση permanent hair reduction.
Η αφαίρεση σπίλων αποτελεί επιθυμία πολλών ανθρώπων που θέλουν να φαίνεται το πρόσωπό ή το σώμα τους καθαρό και όμορφο. Οι σπίλοι τις περισσότερες φορές είναι ακίνδυνοι και εμφανίζονται σε διάφορα σημεία του σώματός μας.
Η ακμή είναι μία σοβαρή δερματοπάθεια που παρουσιάζεται συνήθως στο πρόσωπο, το στήθος και τη ράχη. Όλοι οι έφηβοι αντιμετωπίζουν μία μορφή ακμής που μπορεί να είναι τόσο ήπια, ώστε να μην απασχολεί κανένα έως βαρύτατη, η οποία δημιουργεί ιδιαίτερα ψυχολογικά και κοινωνικά προβλήματα στον ασθενή.
Τα θηλώματα είναι μαλθακές και μισχωτές βλάβες, με διάμετρο 1-3 χιλιοστά και ύψος περίπου 5 χιλιοστά. Το χρώμα τους είναι ανάλογο της επιδερμίδας η πιο σκούρο. Παρουσιάζονται στο λαιμό, στην περιοχή γύρω από τα μάτια, στο άνω μέρος του κορμού, στις μασχάλες, στις πτυχές των μαστών στις γυναίκες και στη βουβωνική χώρα στους άντρες.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH