Αντιγήρανση Προσώπου

THREADS LIFT

Είναι μια νέα τεχνική ανόρθωσης του οβάλ του προσώπου ή των χαλαρωμένων περιοχών του σώματος. Βασίζεται στην υποδερμική ανόρθωση και συγκράτηση των δερματικών ιστών με βιοαποροφήσιμα χειρουργικά νήματα. Αποτελούνται από την ουσία Polydioxanone που είναι παγκοσμίως εγκεκριμένο συστατικό για τη δημιουργία χειρουργικών απορροφήσιμων ραμμάτων. Συνεπώς εξασφαλίζουν βιοσυμβατότητα και ασφάλεια.

Συνοπτικά ποια είναι τα πλεονεκτήματα και το κόστος της εφαρμογής:

– Χωρίς χρόνο αποθεραπείας.

– Χωρίς χειρουργείο, γίνεται στο ιατρείο σε λιγότερο από 60 λεπτά.

– Απουσία πόνου, οιδημάτων και τραυματισμών.

– Κόστος οικονομικό και ανάλογο με ενέσιμες εφαρμογές που γίνονται σε ιατρείο.

Είναι μια νέα τεχνική ανόρθωσης του οβάλ του προσώπου ή των χαλαρωμένων περιοχών του σώματος.
Το Fractional Plasma είναι μια μοναδική θεραπεία αντιγήρανσης που χρησιμοποιεί την τεχνολογία iPixel RF για να αποκαταστήσει την εμφάνιση του δέρματος σας.
Το Oxygen Lift® είναι μια πρωτοποριακή ιατρική τεχνική που αναπτύχθηκε από έρευνες της κοσμητικής ιατρικής και δερματολογίας για την βελτίωση της κυτταρικής δραστηριότητας, της ανάπλασης της επιδερμίδας, και της αύξησης της επιδερμικής ελαστικότητας.
Αντιμετώπιση της βαρυτικής πτώσης και χαλάρωσης των μυοδερματικών συνδέσμων του προσώπου.
Η αυτόλογη μεταμόσχευση αυξητικών παραγόντων είναι ιατρική πράξη που εφαρμόζεται από την δερματολογία και την ιατρική αισθητική με σκοπό την αντιγήρανση.
Μια καινοτομία της Filorga που εκμεταλλεύεται την τεχνολογία και την βιοτεχνολογία για να παρέχει ιατρική προσέγγιση στην γήρανση χωρίς ενέσεις, χωρίς πόνο με απόλυτη ασφάλεια.
Η θεραπεία αντιγήρανσης προσώπου Endermology face είναι μια τεχνολογική καινοτομία κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από την LPG. Το Endermology face συνιστά μια αποτελεσματική λύση για κάποια προβλήματα του προσώπου όπως ρυτίδες, γηρασμένα δέρματα και δέρματα με χαλάρωση.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH