Το δέρμα μας είναι αυτό που καθρεφτίζει την ηλικία αλλά και την πιθανή έλλειψη περιποίησης ή την έκθεση σε βλαβερούς παράγοντες που θα το κάνουν να μη δείχνει τόσο λαμπερό και τόσο νεανικό. Έρχεται, λοιπόν, η στιγμή που η ανάπλαση δέρματος θεωρείται αναγκαία όταν το δέρμα έχει κουραστεί και έχει εξασθενήσει ο ρυθμός της ανάπλασης.

Το κολλαγόνο που είναι βασικό δομικό στοιχείο (πρωτεΐνη) για την ελαστικότητα και την νεανικότητα του δέρματος μειώνεται ως προς το ρυθμό σύνθεσης και παραγωγής του κι έτσι χρειάζεται να αναπληρώσουμε την απώλεια του. Οι θεραπείες ανόρθωσης – lift προσώπου των Medical Anti – Aging Center ενεργοποιούν την λειτουργία των κυττάρων και αναπλάθουν την επιδερμίδα.

Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούμε εφαρμόζονται με υπερσύγχρονο εξοπλισμό, που στοχεύει σε γρήγορους χρόνους και σε ανώδυνες εφαρμογές στην ευαίσθητη περιοχή του προσώπου. Η τοπική αναισθησία που επιλέγεται για τις περισσότερες τεχνικές επιτρέπει στον ασθενή να επιστρέψει άμεσα στην καθημερινότητά του, χωρίς να χρειαστεί να νοσηλευτεί, χαρίζοντάς του άνεση και άμεση αποθεραπεία.

Οι μη επεμβατικές θεραπείες για ανόρθωση – lift προσώπου μπορούν να εφαρμοστούν σε όλους τους άνδρες και τις γυναίκες με ήπια χαλάρωση που δεν έχει προχωρήσει στην εικόνα ενός εντελώς «κρεμασμένου» δέρματος.

Βασικά πλεονεκτήματα

• Αποτέλεσμα κανονικού lifting
• Σύσφιξη των ιστών του προσώπου και του πηγουνιού
• Ανόρθωση της περιοχής του λαιμού
• Διόρθωση των ρυτίδων έκφρασης και βελτίωση της εικόνας του χαλαρωμένου δέρματος πάνω από τα μάτια

Τα αποτελέσματα έχουν μεγάλη διάρκεια και οι τεχνικές είναι απολύτως ασφαλείς!

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΣΘΕΝΩΝ

Φοβάμαι το νυστέρι, θέλω Face Lift μη επεμβατικό. Υπάρχει;

Το μη επεμβατικό lift στο πρόσωπο είναι πλέον μία από τις επιλογές τω celebrities και όχι μόνο! Και ποια γυναίκα δεν θα ήθελε μία θεραπεία απολύτως προσιτή που με σχεδόν ανώδυνο τρόπο θα την κάνει να φαίνεται πιο νέα; Η ανόρθωση προσώπου χωρίς νυστέρι είναι ανάρπαστη από γυναίκες στην ηλικία των 40. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα συνδυασμό μεθόδων που καταφέρνει με μη επεμβατικό τρόπο να αποκαταστήσει την χαλάρωση και να λειάνει τις ρυτίδες.

Οι νέες αυτές τεχνικές περιλαμβάνουν εκτός από Botox, το υαλουρονικό οξύ, τη μεσοθεραπεία, τα νήματα προσώπου και ειδικά laser.

Τι θα κερδίσω αν επιλέξω τεχνική face lift;

Οι μη επεμβατικές τεχνικές προσώπου μπορούν να πραγματοποιηθούν σε περιβάλλον ιατρείου, σε μικρή χρονική διάρκεια. Σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι δεν υπάρχουν τομές στο πρόσωπο, ούτε σημάδια που μένουν μετά τη διαδικασία. Τέλος το άτομο μπορεί να επιστρέψει σχεδόν άμεσα στις δραστηριότητές του.

Έχουν παρατηρηθεί παρενέργειες από το face lift;

Μετά τη θεραπεία, είναι λογικό να εμφανίζεται ένα οίδημα στο πρόσωπο ήπιας κλίμακας. Θα αισθάνεστε το πρόσωπό σας κάπως ευαίσθητο για λίγες ώρες. Αποφύγετε τις μαλάξεις στην περιοχή και γρήγορα κάθε μικρή ενόχληση θα εξαφανιστεί και θα απολαμβάνετε τα αποτελέσματα.

Ποια είναι τα αποτελέσματα στο face lift και τα πλεονεκτήματα που προσφέρει;

Τα αποτελέσματα που επιφέρουν οι τεχνικές ανόρθωσης προσώπου είναι η λείανση και το γέμισμα των ρυτίδων. Επίσης αποκαθίσταται ο χαμένος όγκος, η επιδερμίδα ενυδατώνεται και επιταχύνεται η διαδικασία αναπαραγωγής κολλαγόνου ξεκινάει άμεσα. Το αποτέλεσμα είναι απολύτως φυσικό και έχει μεγάλη διάρκεια ανάλογα με τον τρόπο ζωής του ατόμου.

Προσφέρουν ανόρθωση και αντιγήρανση προσώπου τα νήματα;

Τα νήματα προσώπου αποτελούν την τέλεια εναλλακτική λύση για άνδρες και γυναίκες που δεν αντιμετωπίζουν μεγάλη χαλάρωση στο πρόσωπο και δεν θέλουν να υποβληθούν σε χειρουργική διαδικασία. Το αποτέλεσμα είναι φυσικό και τέλειο, χωρίς να αλλάζουν ριζικά το πρόσωπο. Η εφαρμογή τους γίνεται αναίμακτα, με τοπική αναισθησία.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ