Δηλώστε συμμετοχή και γίνετε μια από τις 3 τυχερές!

Ανόρθωση – Lift Προσώπου

Το δέρμα μας είναι αυτό που καθρεφτίζει την ηλικία αλλά και την πιθανή έλλειψη περιποίησης ή την έκθεση σε βλαβερούς παράγοντες που θα το κάνουν να μη δείχνει τόσο λαμπερό και τόσο νεανικό. Έρχεται, λοιπόν η στιγμή που η ανάπλαση δέρματος θεωρείται αναγκαία όταν το δέρμα έχει κουραστεί και έχει εξασθενήσει ο ρυθμός της ανάπλασης.

 

Κολλαγόνο

Το κολλαγόνο που είναι βασικό δομικό στοιχείο (πρωτεΐνη) για την ελαστικότητα και την νεανικότητα του δέρματος μειώνεται ως προς το ρυθμό σύνθεσης και παραγωγής του κι έτσι χρειάζεται να αναπληρώσουμε την απώλεια του. Οι θεραπείες ανόρθωσης – lift προσώπου των Medical Anti – Aging Center ενεργοποιούν την λειτουργία των κυττάρων και αναπλάθουν την επιδερμίδα. Το αποτέλεσμα διαρκεί μεγάλο χρονικό διάστημα και καλύπτει τις εξατομικευμένες ανάγκες σας!

 

Τι είναι το Lifting προσώπου – Face Lifting

Κάθε πρόσωπο έχει τη δική του συμμετρία και είναι μοναδικό. Ωστόσο οι συνέπειες της γήρανσης «χτυπάνε» και τα δύο φύλλα κάποια στιγμή της ζωής τους. Ανάμεσα στις επεμβατικές τεχνικές αντιγήρανσης είναι και το Lifting προσώπου, το οποίο διενεργείται με διαφορετικές τεχνικές, ανάλογα με το περιστατικό και τις ανάγκες του ασθενούς.

Το λίφτινγκ βελτιώνει την χαλάρωση και ανορθώνει το οβάλ του προσώπου, συγκεκριμένα ανορθώνει το άνω τριτημόριο του προσώπου ή το μέσο τριτημόριο του προσώπου και μπορεί να συνδυαστεί με βλεφαροπλαστική για ένα άψογο αποτέλεσμα.

Κατάλληλοι υποψήφιοι για το lifting προσώπου

Lifting πλέον μπορούν να κάνουν όσοι παρουσιάζουν χαλάρωση και ρυτίδες στο πρόσωπο. Τα αποτελέσματα θα είναι καλύτερα όταν το πρόσωπο δεν έχει «κρεμάσει» τελείως και ο ασθενής δεν είναι παχύσαρκος.

 

Ηλικιακό όριο για το lifting

Δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε μία συγκεκριμένη ηλικία που θεωρείται ιδανική για να κάνει κάποιος lifting, γιατί ο βαθμός γήρανσης και εμφάνισης ρυτίδων είναι διαφορετικός για τον καθένα και οφείλεται κατά κύριο λόγο στα γονίδια του. Συνήθως την κατάλληλη στιγμή την καθορίζει ο ίδιος ο ασθενής, ο οποίος νιώθει την ανάγκη να κάνει την επέμβαση.

Αν θέλαμε να δώσουμε μία συμβουλή θα λέγαμε ότι θα πρέπει να αντιμετωπίζονται τα σημάδια του χρόνου εγκαίρως, προκειμένου να μην γίνουν συνήθεια στην εμφάνιση και αιτία μιας άσχημης ψυχολογίας.

 

Αποθεραπεία μετά το Lifting προσώπου

Για λίγες ώρες θα παραμείνετε στην κλινική, προκειμένου να γίνει ο απαραίτητος μετεγχειρητικός έλεγχος. Ανάλογα με ποια τεχνική θα εφαρμοστεί, η επιστροφή στην καθημερινότητα ποικίλει. Τυχόν παρενέργειες όπως μικρά οιδήματα μπορούν να καλυφθούν με make up. Για ένα εντυπωσιακότερο αποτέλεσμα μπορείτε να συνδυάσετε κάποιο peeling ή άλλες θεραπείες προσώπου όπως laser για τις επιφανειακές ρυτίδες σε συγκεκριμένες περιοχές του προσώπου. Στο Medical Anti Aging θα βρείτε πολύ συμφέρουσες τιμές για συνδυαστικές τεχνικές ελάχιστα επεμβατικές με

 

Επιστροφή στην εργασία – Ανάρρωση

Ο γιατρός θα σας δώσει αναλυτικές οδηγίες για την επιστροφή στην εργασία και για το πότε μπορείτε να επανέλθετε πλήρως και στις αθλητικές σας δραστηριότητες.

Δηλώστε συμμετοχή και γίνετε μια από τις 3 τυχερές!

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΣΘΕΝΩΝ

Φοβάμαι το νυστέρι, θέλω Face Lift μη επεμβατικό. Υπάρχει;

Το μη επεμβατικό lift στο πρόσωπο είναι πλέον μία από τις επιλογές τω celebrities και όχι μόνο! Και ποια γυναίκα δεν θα ήθελε μία θεραπεία απολύτως προσιτή που με σχεδόν ανώδυνο τρόπο θα την κάνει να φαίνεται πιο νέα; Η ανόρθωση προσώπου χωρίς νυστέρι είναι ανάρπαστη από γυναίκες στην ηλικία των 40. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα συνδυασμό μεθόδων που καταφέρνει με μη επεμβατικό τρόπο να αποκαταστήσει την χαλάρωση και να λειάνει τις ρυτίδες.

Οι νέες αυτές τεχνικές περιλαμβάνουν εκτός από Botox, το υαλουρονικό οξύ, τη μεσοθεραπεία, τα νήματα προσώπου και ειδικά laser.

Τι θα κερδίσω αν επιλέξω τεχνική face lift;

Οι μη επεμβατικές τεχνικές προσώπου μπορούν να πραγματοποιηθούν σε περιβάλλον ιατρείου, σε μικρή χρονική διάρκεια. Σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι δεν υπάρχουν τομές στο πρόσωπο, ούτε σημάδια που μένουν μετά τη διαδικασία. Τέλος το άτομο μπορεί να επιστρέψει σχεδόν άμεσα στις δραστηριότητές του.

Έχουν παρατηρηθεί παρενέργειες από το face lift;

Μετά τη θεραπεία, είναι λογικό να εμφανίζεται ένα οίδημα στο πρόσωπο ήπιας κλίμακας. Θα αισθάνεστε το πρόσωπό σας κάπως ευαίσθητο για λίγες ώρες. Αποφύγετε τις μαλάξεις στην περιοχή και γρήγορα κάθε μικρή ενόχληση θα εξαφανιστεί και θα απολαμβάνετε τα αποτελέσματα.

Ποια είναι τα αποτελέσματα στο face lift και τα πλεονεκτήματα που προσφέρει;

Τα αποτελέσματα που επιφέρουν οι τεχνικές ανόρθωσης προσώπου είναι η λείανση και το γέμισμα των ρυτίδων. Επίσης αποκαθίσταται ο χαμένος όγκος, η επιδερμίδα ενυδατώνεται και επιταχύνεται η διαδικασία αναπαραγωγής κολλαγόνου ξεκινάει άμεσα. Το αποτέλεσμα είναι απολύτως φυσικό και έχει μεγάλη διάρκεια ανάλογα με τον τρόπο ζωής του ατόμου.

Προσφέρουν ανόρθωση και αντιγήρανση προσώπου τα νήματα;

Τα νήματα προσώπου αποτελούν την τέλεια εναλλακτική λύση για άνδρες και γυναίκες που δεν αντιμετωπίζουν μεγάλη χαλάρωση στο πρόσωπο και δεν θέλουν να υποβληθούν σε χειρουργική διαδικασία. Το αποτέλεσμα είναι φυσικό και τέλειο, χωρίς να αλλάζουν ριζικά το πρόσωπο. Η εφαρμογή τους γίνεται αναίμακτα, με τοπική αναισθησία.

Ποιο είναι το κόστος face lift και ανόρθωσης προσώπου με νήματα;

Ανάλογα με το budget σας, προτείνουμε την πιο συμφέρουσα θεραπεία για εσάς. Μετά από μία ενδελεχή εξέταση και συζήτηση μαζί σας, προκύπτουν επιλογές από διάφορες τεχνικές που ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία σας.