Ανόρθωση – Lift Προσώπου

Το δέρμα μας είναι αυτό που καθρεφτίζει την ηλικία αλλά και την πιθανή έλλειψη περιποίησης ή την έκθεση σε βλαβερούς παράγοντες που θα το κάνουν να μη δείχνει τόσο λαμπερό και τόσο νεανικό. Έρχεται, λοιπόν, η στιγμή που η ανάπλαση δέρματος θεωρείται αναγκαία όταν το δέρμα έχει κουραστεί και έχει εξασθενήσει ο ρυθμός της ανάπλασης.

 

Κολλαγόνο

Το κολλαγόνο που είναι βασικό δομικό στοιχείο (πρωτεΐνη) για την ελαστικότητα και την νεανικότητα του δέρματος μειώνεται ως προς το ρυθμό σύνθεσης και παραγωγής του κι έτσι χρειάζεται να αναπληρώσουμε την απώλεια του. Οι θεραπείες ανόρθωσης – lift προσώπου των Medical Anti – Aging Center ενεργοποιούν την λειτουργία των κυττάρων και αναπλάθουν την επιδερμίδα.

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΣΘΕΝΩΝ

Φοβάμαι το νυστέρι, θέλω Face Lift μη επεμβατικό. Υπάρχει;

Το μη επεμβατικό lift στο πρόσωπο είναι πλέον μία από τις επιλογές τω celebrities και όχι μόνο! Και ποια γυναίκα δεν θα ήθελε μία θεραπεία απολύτως προσιτή που με σχεδόν ανώδυνο τρόπο θα την κάνει να φαίνεται πιο νέα; Η ανόρθωση προσώπου χωρίς νυστέρι είναι ανάρπαστη από γυναίκες στην ηλικία των 40. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα συνδυασμό μεθόδων που καταφέρνει με μη επεμβατικό τρόπο να αποκαταστήσει την χαλάρωση και να λειάνει τις ρυτίδες.

Οι νέες αυτές τεχνικές περιλαμβάνουν εκτός από Botox, το υαλουρονικό οξύ, τη μεσοθεραπεία, τα νήματα προσώπου και ειδικά laser.

Τι θα κερδίσω αν επιλέξω τεχνική face lift;

Οι μη επεμβατικές τεχνικές προσώπου μπορούν να πραγματοποιηθούν σε περιβάλλον ιατρείου, σε μικρή χρονική διάρκεια. Σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι δεν υπάρχουν τομές στο πρόσωπο, ούτε σημάδια που μένουν μετά τη διαδικασία. Τέλος το άτομο μπορεί να επιστρέψει σχεδόν άμεσα στις δραστηριότητές του.

Έχουν παρατηρηθεί παρενέργειες από το face lift;

Μετά τη θεραπεία, είναι λογικό να εμφανίζεται ένα οίδημα στο πρόσωπο ήπιας κλίμακας. Θα αισθάνεστε το πρόσωπό σας κάπως ευαίσθητο για λίγες ώρες. Αποφύγετε τις μαλάξεις στην περιοχή και γρήγορα κάθε μικρή ενόχληση θα εξαφανιστεί και θα απολαμβάνετε τα αποτελέσματα.

Ποια είναι τα αποτελέσματα στο face lift και τα πλεονεκτήματα που προσφέρει;

Τα αποτελέσματα που επιφέρουν οι τεχνικές ανόρθωσης προσώπου είναι η λείανση και το γέμισμα των ρυτίδων. Επίσης αποκαθίσταται ο χαμένος όγκος, η επιδερμίδα ενυδατώνεται και επιταχύνεται η διαδικασία αναπαραγωγής κολλαγόνου ξεκινάει άμεσα. Το αποτέλεσμα είναι απολύτως φυσικό και έχει μεγάλη διάρκεια ανάλογα με τον τρόπο ζωής του ατόμου.

Προσφέρουν ανόρθωση και αντιγήρανση προσώπου τα νήματα;

Τα νήματα προσώπου αποτελούν την τέλεια εναλλακτική λύση για άνδρες και γυναίκες που δεν αντιμετωπίζουν μεγάλη χαλάρωση στο πρόσωπο και δεν θέλουν να υποβληθούν σε χειρουργική διαδικασία. Το αποτέλεσμα είναι φυσικό και τέλειο, χωρίς να αλλάζουν ριζικά το πρόσωπο. Η εφαρμογή τους γίνεται αναίμακτα, με τοπική αναισθησία.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ