Ενυδάτωση Προσώπου

Οι απαιτήσεις του δέρματος όσο περνάει ο χρόνος και οι φυσικές μεταβολές που υφίσταται, απαιτούν πολύ ιδιαίτερη και στοχευμένη φροντίδα. Τα διάφορα σημάδια γήρανσης που αφορούν κηλίδες, ρυτίδες και απώλεια σφριγηλότητας, συσσωρεύονται και ενισχύουν τα σημάδια της φυσιολογικής γήρανσης που είναι αναπόφευκτη. Επιπλέον με τα χρόνια η επιδερμίδα δεν ενυδατώνεται σωστά με αποτέλεσμα να έχει περισσότερη ανάγκη από μία βαθιά ενυδάτωση.

Η έννοια της αισθητικής δερματολογίας προάγει το ρόλο των εξειδικευμένων θεραπειών που μπορούν να προλάβουν την πρόωρη γήρανση αλλά και να επαναφέρουν σε μεγάλο βαθμό την νεανική υγεία του δέρματος, ενυδατώνοντάς το με διάρκεια στο αποτέλεσμα.

Πριν την αντιγήρανση, απαραίτητη είναι η ενυδάτωση! Σε όλες τις ηλικίες μία θεραπεία ενυδάτωσης μπορεί να χαρίσει αυτοπεποίθηση και απαλή καθαρή επιδερμίδα. Επιλέξτε μία από τα κέντρα Medical Anti-Aging Centers.

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΣΘΕΝΩΝ

Πότε είναι απαραίτητη η θεραπεία ενυδάτωσης προσώπου

Κάθε μέρα το δέρμα μας έρχεται σε επαφή με πολλούς επιβαρυντικούς παράγοντες ιδίως από το περιβάλλον της πόλης και την συνεχή έκθεση στον ήλιο.

Άμεσο αποτέλεσμα είναι η θαμπάδα της επιδερμίδας, η αφυδάτωση, οι λεπτές γραμμές στο πρόσωπο παράλληλα με μία τραχιά επιφάνεια. Οι φόρμουλες ενυδάτωσης βοηθούν την επιδερμίδα να ανακτήσει το νερό στις στιβάδες της και να επανέλθει στην φυσική ύγρανσή της μετά από την αφυδάτωση. Το δέρμα γίνεται φωτεινό, ελαστικό και νεανικό!

Αποτελέσματα…

Μετά το τέλος της θεραπείας, το δέρμα είναι εμφανώς αναζωογονημένο και λαμπερό. Δεν παρατηρείται κανένας ερεθισμός και μπορείτε αμέσως να επιστρέψετε στην δουλειά ή την δραστηριότητά σας.

Ο τελικός αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από την αρχική κατάσταση της επιδερμίδας του δέρματός σας και την ανταπόκρισή του κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

Κάθε θεραπεία ενυδάτωσης είναι κατάλληλη για κάθε ηλικία

Το ειδικό προσωπικό σας προτείνει ανάλογα με τις ανάγκες σας, ενυδάτωση προσώπου είτε με απλή προϊοντική θεραπεία είτε μέσα από εξειδικευμένες φόρμουλες που εφαρμόζονται στο ιατρείο με άνεση. Άμεσος στόχος είναι η πλήρης αποκατάσταση της επιδερμίδας μέχρι τις βαθύτερες στιβάδες της.

Οι θεραπείες στα Medical Anti-Aging απευθύνονται σε όλους ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου. Ο συνολικός χρόνος που χρειάζεστε για την ολοκλήρωση της θεραπείας δεν ξεπερνάει την μία ώρα.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ