Ενυδάτωση Προσώπου

Οι απαιτήσεις του δέρματος όσο περνάει ο χρόνος και οι φυσικές μεταβολές που υφίσταται, απαιτούν πολύ ιδιαίτερη και στοχευμένη φροντίδα. Τα διάφορα σημάδια γήρανσης που αφορούν κηλίδες, ρυτίδες και απώλεια σφριγηλότητας, συσσωρεύονται και ενισχύουν τα σημάδια της φυσιολογικής γήρανσης που είναι αναπόφευκτη. Επιπλέον με τα χρόνια η επιδερμίδα δεν ενυδατώνεται σωστά με αποτέλεσμα να έχει περισσότερη ανάγκη από μία βαθιά ενυδάτωση.

Η έννοια της αισθητικής δερματολογίας προάγει το ρόλο των εξειδικευμένων θεραπειών που μπορούν να προλάβουν την πρόωρη γήρανση αλλά και να επαναφέρουν σε μεγάλο βαθμό την νεανική υγεία του δέρματος, ενυδατώνοντάς το με διάρκεια στο αποτέλεσμα.

Πριν την αντιγήρανση, απαραίτητη είναι η ενυδάτωση! Σε όλες τις ηλικίες μία θεραπεία ενυδάτωσης μπορεί να χαρίσει αυτοπεποίθηση και απαλή καθαρή επιδερμίδα. Επιλέξτε μία από τα κέντρα Medical Anti-Aging Centers.

 

Αίτια ξηρότητας του προσώπου & συχνά λάθη που κάνουν όλες οι γυναίκες

Αν και χρησιμοποιείτε ακριβά αντηλιακά βλέπετε την επιδερμίδα σας να έχει χάσει την λάμψη της; Ίσως δεν επιλέγετε τα σωστά καλλυντικά ή κάνετε τα πιο συνηθισμένα λάθη εφαρμογής τους! Οι ειδικοί των Medical Anti-Aging Centers μοιράζονται μαζί σας μερικά από τα πιο συχνά λάθη που κάνουν οι γυναίκες στην ενυδάτωση προσώπου.

Χρησιμοποιείτε λάθος ενυδατική κρέμα

Οι ανάγκες του κάθε δέρματος είναι πολύ διαφορετικές και γι’ αυτό θα πρέπει να βρείτε ποιο είναι το κατάλληλο προϊόν. Υπάρχουν προϊόντα σε μορφή τζελ, κρέμας, λοσιόν, αλοιφής. Επίσης όσα σκευάσματα περιέχουν υαλουρονικό οξύ προτείνονται ανεπιφύλακτα. Για λιπαρά δέρματα τα oil-free καλλυντικά είναι αποτελεσματικά, ενώ αν έχετε ακμή εκτός από τη θεραπεία στο ιατρείο, θα πρέπει η ενυδατική σας κρέμα να είναι κατάλληλη για ακνεϊκά δέρματα.

Εφαρμόστε την ενυδατική σε νωπό δέρμα

Η ενυδατική σας κρέμα είναι αποτελεσματική όταν το δέρμα σας είναι ακόμα νωπό, ώστε να απορροφήσει την υγρασία. Μετά από τον καθαρισμό του προσώπου σας, εφαρμόστε την, όταν η επιδερμίδα δεν θα έχει στεγνώσει αμέσως.

Σωστή σειρά καλλυντικών

Αν μία κρέμα δεν φτάνει για την ενυδάτωσή σας, πιθανόν να χρειάζεστε κι άλλα προϊόντα για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Να θυμάστε ότι πάντα ξεκινάμε από την πιο ελαφριά υφή και καταλήγουμε στην πιο παχύρευστη. Αν χρησιμοποιείτε serum η σειρά είναι καθαρισμός, serum και ενυδατική με αντηλιακή προστασία.

Απολεπίζετε ξηρό δέρμα αντί να το ενυδατώνετε

Όταν το δέρμα σας είναι θαμπό με τάση να ξεφλουδίζει, η πρώτη επιλογή είναι το peeling. Κι όμως αυτό μπορεί να αποδειχθεί μοιραίο λάθος, καθώς ακόμα και ένα ήπιο ξεφλούδισμα μπορεί να υποδηλώνει ανάγκη για ενυδάτωση.

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΣΘΕΝΩΝ

Πότε είναι απαραίτητη η θεραπεία ενυδάτωσης προσώπου

Κάθε μέρα το δέρμα μας έρχεται σε επαφή με πολλούς επιβαρυντικούς παράγοντες ιδίως από το περιβάλλον της πόλης και την συνεχή έκθεση στον ήλιο.

Άμεσο αποτέλεσμα είναι η θαμπάδα της επιδερμίδας, η αφυδάτωση, οι λεπτές γραμμές στο πρόσωπο παράλληλα με μία τραχιά επιφάνεια. Οι φόρμουλες ενυδάτωσης βοηθούν την επιδερμίδα να ανακτήσει το νερό στις στιβάδες της και να επανέλθει στην φυσική ύγρανσή της μετά από την αφυδάτωση. Το δέρμα γίνεται φωτεινό, ελαστικό και νεανικό!

Τι αποτελέσματα να περιμένω μετά το τέλος της θεραπείας;

Μετά το τέλος της θεραπείας, το δέρμα είναι εμφανώς αναζωογονημένο και λαμπερό. Δεν παρατηρείται κανένας ερεθισμός και μπορείτε αμέσως να επιστρέψετε στην δουλειά ή την δραστηριότητά σας.

Ο τελικός αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από την αρχική κατάσταση της επιδερμίδας του δέρματός σας και την ανταπόκρισή του κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Για διατήρηση και ενίσχυση του αποτελέσματος, μην παραβλέψετε να ακολουθήσετε ένα ισορροπημένο πλάνο διατροφής, με πολλά φρούτα, λαχανικά και μεγάλες ποσότητες νερού ημερησίως!

Κάθε θεραπεία ενυδάτωσης είναι κατάλληλη για κάθε ηλικία

Το ειδικό προσωπικό σας προτείνει ανάλογα με τις ανάγκες σας, βαθιά ενυδάτωση προσώπου είτε με απλή προϊοντική θεραπεία είτε μέσα από εξειδικευμένες φόρμουλες που εφαρμόζονται στο ιατρείο με άνεση. Άμεσος στόχος είναι η πλήρης αποκατάσταση της επιδερμίδας μέχρι τις βαθύτερες στιβάδες της.

Οι θεραπείες στα Medical Anti – Aging απευθύνονται σε όλους ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου. Ο συνολικός χρόνος που χρειάζεστε για την ολοκλήρωση της θεραπείας δεν ξεπερνάει την μία ώρα.

Από την πρώτη κιόλας συνάντηση, θα έχετε βρει την κατάλληλη θεραπεία, σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Οι μοναδικές υπηρεσίες των δερματολογικών μας ιατρείων σε συνδυασμό με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε μηχανήματα και φόρμουλες, θα διαγνώσουν το πρόβλημα στην επιδερμίδα σας και θα σας προσφέρουν ολοκληρωμένη λύση. Απώτερος στόχος μετά τη θεραπεία, είναι τα επίπεδα του κολλαγόνου να αποκατασταθούν, το πρόσωπό σας να φαίνεται αλλά και να είναι στην πραγματικότητα ενυδατωμένο ακόμα και στις βαθύτερες στιβάδες και εν τέλει η όψη σας να είναι γεμάτη υγεία!

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ