ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ NON INVASIVE BLEPHAROPLASTY AΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΚΗΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ ΣΤΑ ΒΛΕΦΑΡΑ
Δοκιμάστε τη θεραπεία αναίμακτης βλεφαροπλαστικής!
Για όσους συμπληρώσουν τη φόρμα ΔΩΡΟ μια Test Therapy αναίμακτης βλεφαροπλαστικής!

Iατρική μέθοδος αναίμακτης βλεφαροπλαστικής στο ιατρείο
χωρίς νυστέρι , χωρίς τομές ή ράμματα. Το NON INVASIVE BLEPHAROPLASTY είναι η πιο σύγχρονη ιατρική αναίμακτη μέθοδος αντιμετώπισης της βλεφαροχάλασης Το NON INVASIVE BLEPHAROPLASTY κάνει χρήση της ύλης του Plasma που αναφέρεται σαν τέταρτη κατάσταση της ύλης, το οποίο είναι ιδιαίτερα ιονισμένο αέριο σε υψηλή θερμοκρασία. Η ιατρική εφαρμογή πραγματοποιείται με ειδική μικροχειρουργική συσκευή που παράγει ένα μικρό ηλεκτρικό τόξο (ηλεκτροστατικό φορτίο) αυξάνοντας επιλεκτικά την θερμοκρασία στον δερματικό ιστό. Δεν γίνεται τομή, ούτε τροποποίηση των μυών των βλεφάρων. Το αποτέλεσμα είναι η εξάχνωση της χαλαρής επιδερμίδας χωρίς να επηρεάζονται οι βαθύτερες δερματικές στοιβάδες και οι περιφερικοί ιστοί.

Ε Ν Δ Ε Ι Ξ Ε Ι Σ

  • Άνω βλέφαρα – Eπιδερμική χαλάρωση
  • Κάτω βλέφαρα – Eπιδερμική χαλάρωση


  • Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα μπείτε στη κλήρωση & 3 τυχερές θα κερδίσουν ολοκληρωμένη θεραπεία αναίμακτης βλεφαροπλαστικής.
    Για όσους συμπληρώσουν τη φόρμα εντελώς δωρεάν μια Test Therapy αναίμακτης βλεφαροπλαστικής μόνο από τα MEDICAL ANTI AGING CENTER.

    * απαραίτητο πεδίο

    Παρακαλούμε συμπληρώστε τα πεδία της φόρμας. H συμπλήρωση του email & του τηλεφώνου σας είναι απαραίτητη, ώστε να είμαστε σε θέση να σας αποστείλουμε εκεί τις ζητούμενες πληροφορίες. Οι πληροφορίες που θα τεθούν στη διάθεσή μας, θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για το συγκεκριμένο σκοπό και δεν πρόκειται να διαρρεύσουν σε τρίτους. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποστολή» συμφωνείτε ότι έχετε διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους και τις προϋποθέσεις μας σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα.