Δηλώστε συμμετοχή και γίνετε μια από τις τυχερές!

Γέμισμα Προσώπου & Ρυτίδες Έκφρασης – Μετώπου

Το χαρακτηριστικό γνώρισμα του ώριμου προσώπου με σημάδια γήρανσης είναι η απώλεια του υποδόριου όγκου με την πάροδο του χρόνου. Κλινικά, οι γιατροί που εξετάζουν πρόσωπα με σημάδια γήρανσης διαπιστώνουν αλλοιώσεις του χρώματος, πάχυνση της εξωτερικής στοιβάδας (τραχύτητα), καθώς και αύξηση των γραμμών των ρυτίδων και των πτυχώσεων του δέρματος. Αυτό σχετίζεται ιστολογικά με την αραίωση της επιδερμίδας, με δερματική ατροφία, απώλεια ελαστικών ινών που υπάρχουν στο χόριο καθώς και απώλεια δερματικού κολλαγόνου.

 

Αντιμετώπιση – Θεραπεία

Τα πληρωτικά υαλουρονικού οξέος παίζουν αναπόσπαστο ρόλο στη διόρθωση των αλλαγών που σχετίζονται με τη γήρανση, ειδικά εκείνες που συνδέονται με το κατώτερο μισό του προσώπου, από τις ρινοπαρειακές πτυχές, μέχρι τις κατακόρυφες χειλικές γραμμές, τις ρυτίδες πικρίας, και την απώλεια όγκου στα χείλη. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την αποκατάσταση του όγκου στα ζυγωματικά, τον επανασχηματισμό του προσώπου, τη διόρθωση των ματιών (ρυτίδες στα μάτια και κάτω απ’ αυτά) αλλά και την αντιμετώπιση και το γέμισμα των ρυτίδων μετώπου-έκφρασης. Στα Ιατρεία μας χρησιμοποιούμε βιοτεχνολογικά παρασκευασμένο υαλουρονικό οξύ υψηλής ποιότητας και σε διάφορες διαβαθμίσεις πυκνότητας με μοναδικό στόχο το απόλυτα φυσικό και ασφαλές αποτέλεσμα.

 

Υαλουρονικό οξύ – Ένα δώρο αντιγήρανσης!

Το υαλουρονικό οξύ είναι μία ουσία που υπάρχει φυσικά στον οργανισμό μας και είναι υπεύθυνο για την ενυδάτωση της επιδερμίδας. Πρόκειται για ένα εξαιρετικής ποιότητας στοιχείο γεμίσματος για τις ρυτίδες του λαιμού και του προσώπου. Η ικανότητά του να συγκρατεί μόρια νερού βοηθάει στο να συνδέονται καλύτερα οι ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης.

Οι ανάγκες αναπλήρωσης του υαλουρονικού οξέος που χάνεται από το σώμα καλύπτονται με τη διατροφή και τις κατάλληλες θεραπείες αντιγήρανσης, που σχεδόν επιβάλλονται στο πέρας του χρόνου.

Από τα 15 γραμμάρια υαλουρονικού οξέος που περιέχει το σώμα, το 1/3 αποβάλλεται κάθε μέρα μέσω της απολέπισης. Όσο μεγαλύτερη είναι η ηλικία, τόσο μειώνεται η παραγωγή του με αποτέλεσμα τα σημάδια του χρόνου να είναι περισσότερο ορατά.

Για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, στα Medical Anti-Aging προτείνουμε συνδυαστικές θεραπείες νέας γενιάς υαλουρονικού οξέος που καλύπτουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ασθενείς μας!

Πλεονεκτήματα θεραπειών κολλαγόνου

Το κολλαγόνο είναι ένα υδρόφιλο συστατικό, το οποίο διατηρεί την υγρασία στην επιδερμίδα, ενυδατώνοντάς την. Επίσης λειτουργεί σαν φυσικός συνδετικός ιστός του δέρματος, ενισχύοντας την ελαστικότητα και την απορροφητικότητα.

Οι περισσότερες θεραπείες έγχυσης κολλαγόνου και υαλουρονικού οξέος ολοκληρώνονται σε λίγα λεπτά και είναι 100% ανεκτές από την επιδερμίδα. Λίγες ημέρες μετά την θεραπεία πλήρωσης των ρυτίδων, το πρόσωπό σας θα φαίνεται φρέσκο, ξεκούραστο και υγιές.

Δηλώστε συμμετοχή και γίνετε μια από τις τυχερές!

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΣΘΕΝΩΝ

Ρυτίδες στο πρόσωπο: Ποια είναι τα βασικότερα αίτια εμφάνισής τους;

Οι ρυτίδες στο πρόσωπο είναι μία αναπόφευκτη συνέπεια της γήρανσης όσο τα χρόνια περνούν. Οι βασικές αιτίες και οι παράγοντες επιβάρυνσης της επιδερμίδας που οδηγούν στην εμφάνιση ρυτίδων γύρω από τα μάτια, στο χείλος, στο μέτωπο και συνολικά στο πρόσωπο είναι πολλοί.

Υπάρχει μόνιμη αντιμετώπιση (θεραπεία) για τις ρυτίδες προσώπου – έκφρασης; Το γέμισμα προσώπου – ρυτίδων εφαρμόζεται διαφορετικά ανά ασθενή;

Ο κάθε οργανισμός, βάσει πολλών παραγόντων, εμφανίζει τις πρώτες ρυτίδες στο στόμα, στα μάγουλα, στο μέτωπο, στα μάτια σε διαφορετική χρονική στιγμή απ’ ότι κάποιος άλλος. Η αντιμετώπιση της χαλάρωσης προσώπου (γέμισμα προσώπου) και η θεραπεία ρυτίδων (γέμισμα ρυτίδων) στον καθένα είναι διαφορετική.

Για πραγματικά θαυμάσια αποτελέσματα που διαρκούν χρόνια, το μυστικό είναι να επιλέγεται η κατάλληλη θεραπεία αντιγήρανσης όσο είναι ακόμα νωρίς και η χαλάρωση ή οι ρυτίδες έκφρασης δεν έχουν εγκατασταθεί πλέον στο πρόσωπο. Βρείτε ανάλογα με την ηλικία και την ποιότητα της επιδερμίδας σας την κατάλληλη αντιγηραντική τεχνική, επεμβατική ή μη στα Medical Anti-Aging Center.

Ρυτίδες στο άνω χείλος και γύρω από το στόμα: Είναι συχνές; Σε ποια ηλικία εμφανίζονται;

Οι ρυτίδες στο άνω χείλος και γύρω από το στόμα είναι πολύ συχνές σε φανατικούς καπνιστές και σε όσους ακολουθούν ένα συγκεκριμένο lifestyle (αλκοόλ, ξενύχτια, κάπνισμα, ανισόρροπη διατροφή).

Η ηλικία που εμφανίζονται οι ρυτίδες στο στόμα είναι σχετική, καθώς το κάπνισμα παίζει ενεργό ρόλο. Όταν συγκεντρώνονται σε μία πολύ μικρή περιοχή του προσώπου των χειλιών γίνονται άμεσα αντιληπτές όχι μόνο στην κίνηση του τσιγάρου αλλά και όταν πίνουμε κάτι με καλαμάκι. Με το πέρασμα του χρόνου και ιδίως μετά τα 40 είναι πλέον ορατές ακόμα και σε κατάσταση ηρεμίας του προσώπου.

Τα καλά νέα; Αντιμετωπίζονται επιτυχώς με διάφορες τεχνικές από τα Medical Anti-Aging Center.

Τι είναι οι ρυτίδες καπνιστή;

Οι ρυτίδες καπνιστού αφορούν αποκλειστικά την περιοχή των χειλιών και είναι στην ουσία ρυτίδες έκφρασης λόγω του «σουφρώματος» των χειλιών στη διαδικασία του καπνίσματος. Οι επαναλαμβανόμενες κινήσεις που γίνονται με τα χείλη σχηματίζουν τις κάθετες ρυτίδες (η διάταξή τους μοιάζει με τις γραμμές του barcode), οι οποίες με τα χρόνια και τον ερχομό της φυσιολογικής γήρανσης, μένουν στο άνω χείλος. Πλέον υπάρχουν αντιγηραντικές θεραπείες που στοχεύουν αποκλειστικά στις ρυτίδες καπνιστή και στο γέμισμά τους, όπως είναι η HA FINE LINES που εφαρμόζεται στα κέντρα μας.

Ρυτίδες γύρω από τα μάτια: Πότε εμφανίζονται;

Μία γενική απάντηση στην ερώτηση «πότε θα εμφανιστούν οι ρυτίδες στα μάτια» είναι καθώς διανύετε την τέταρτη δεκαετία της ζωής σας, που η παραγωγή κολλαγόνου έχει σημαντικά μειωθεί. Ωστόσο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός γενετικά και αναλόγως με τις καθημερινές συνήθειες μπορεί η ηλικία των 40 να είναι νωρίς ή αργά!

Πως συντελεί το υαλουρονικό οξύ στις ρυτίδες στο μέτωπο και το μεσόφρυο;

Οι ρυτίδες στο μεσόφρυο ή πιο πάνω στο μέτωπο, οφείλουν τον σχηματισμό τους στο πέρασμα των χρόνων και στην συνεχόμενη σύσπαση των μυών της περιοχής. Καθώς μεγαλώνει η ηλικία με τη διαρκή συνοφρύωση των μυών, δημιουργούνται ρυτίδες οι οποίες μοιάζουν με βαθούλωμα. Γι’ αυτή την περίπτωση λοιπόν, προτείνονται οι θεραπείες υαλουρονικού οξέος, οι οποίες χωρίς πόνο και χωρίς επιπλοκές προσφέρουν ένα ομοιόμορφο και καλαίσθητο αποτέλεσμα.

Ποιο το κόστος – τιμές της θεραπείας;

Θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε τις θεραπείες υαλουρονικού οξέος σαν ένα μη επεμβατικό lifting! Οι τιμές που ισχύουν για την κάθε θεραπεία γεμίσματος ρυτίδων διαφέρουν, με το συνολικό κόστος να διαμορφώνεται ανάλογα με την ηλικία και τη σοβαρότητα της αντιγήρανσης.