Το σωστό σχήμα του προσώπου είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της γυναικείας ομορφιάς. Η Κοσμητική Ιατρική αποκαθιστά την απώλεια όγκου στα χαρακτηριστικά του προσώπου ενώ παράλληλα με ειδικές μεθόδους προκαλείται η αναζωογόνηση της επιδερμίδας.

Οι θεραπείες που προτείνουν τα Medical Anti – Aging Center αυξάνουν την πυκνότητα του δέρματος και επαναφέρουν την σφριγηλότητα του.

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΣΘΕΝΩΝ

Ποια είναι τα υλικά νέας γενιάς που επιτυγχάνουν την γλυπτική προσώπου;

Η γλυπτική προσώπου είναι ένα από τα σημαντικότερα πεδία δράσης της αισθητικής ιατρικής. Ξεφεύγοντας από τις κλασικές ανώδυνες μεθόδους με υλικά που η ασφάλειά τους ήταν αμφιλεγόμενη και η διάρκειά τους μη ικανοποιητική, πλέον τα σύγχρονα ιατρικά εργαστήρια, έχουν δημιουργήσει καινούργια υλικά που στοχεύουν στην γλυπτική προσώπου αποκλειστικά για όγκο και σχήμα. Ένα από αυτά τα υλικά είναι το υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους, δημοφιλές για τις αντιγηραντικές του ιδιότητες.

Ποια είναι περίπου η διαδικασία της γλυπτικής προσώπου;

Στο μεγαλύτερο ποσοστό οι τεχνικές της γλυπτικής προσώπου μπορούν να γίνουν με τοπική αναισθησία, χωρίς να είναι απαραίτητη η νοσηλεία. Οι τεχνικές είναι ανώδυνες και η μόνη επιπλοκή που μπορεί να παρουσιαστεί είναι ένα ελαφρύ οίδημα, το οποίο υποχωρεί εντελώς.

Στην διαμόρφωση του σχήματος προσώπου περιλαμβάνεται και η μείωση των παρειών ή του διπλοσάγονου;

Εκτός από την αύξηση όγκου, εξίσου σημαντική σε καίρια σημεία του προσώπου είναι η μείωση, ειδικά σε πολύ στρογγυλά πρόσωπα. Με την μείωση του σχήματος στα μάγουλα αποκαθίσταται η εικόνα και αφαιρείται το λίπος όπου χρειάζεται. Το ίδιο ισχύει και με το προγούλι (διπλοσάγονο).

Ποιες περιοχές του προσώπου σμιλεύονται για extra όγκο και σχήμα;

Ζυγωματικά: Τα μήλα είναι από τα πιο έντονα χαρακτηριστικά που κάνουν το πρόσωπο να φαίνεται πιο γωνιώδες και θηλυκό. Η αύξηση των ζυγωματικών, λόγω της αναλογίας των Ελλήνων -που από τη φύση τους δεν έχουν όγκο στα μήλα- είναι μία από τις πιο συχνές τεχνικές γλυπτικής, αποδίδοντας όγκο που σβήνει απαλά προς τα αυτιά.

Πηγούνι: Με τη συμμετρία του και τις αναλογίες του μπορεί να φωτιστεί και να επαναπροσδιοριστεί όλο το πρόσωπο. Διάφορες μέθοδοι φτάνουν μέχρι και τις εξωτερικές γωνίες της κάτω γνάθου, με αποτέλεσμα να δημιουργούν τις επιθυμητές έντονες γωνίες στο πρόσωπο.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ