Ατραυματική και αναίμακτη ισχυρή τεχνολογία για την αντιμετώπιση της επιδερμικής χαλάρωσης σώματος. Η εφαρμογή εναποθέτει ισχυρή στοχευόμενη ηλεκτρομαγνητική ενέργεια στους ιστούς βαθιά κάτω από την επιδερμίδα. Στοχεύει στην δημιουργία θερμικού φαινομένου σε βάθος από 4,5 χιλιοστών στα βαθύτερα στρώματα του συνδετικού ιστού χωρίς να τραυματίζει την επιφάνεια της επιδερμίδας στο ελάχιστο . Η μέθοδος έχει έγκριση FDA για εγγυημένη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Η εστιασμένη ενέργεια που δρα με ακρίβεια στα βαθύτερα στρώματα του δερματικού ιστού έχει ως αποτέλεσμα την σταδιακή ορατή σύσφιγξη του δέρματος στο σώμα χωρίς χρόνο αποθεραπείας και ερεθισμούς. Η θεραπεία είναι απόλυτα ασφαλής, καθώς με την υψηλή τεχνολογία δεν τραυματίζονται οι υπερκείμενοι ιστοί ούτε η επιδερμίδα.

ΔΡΑΣΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Η εφαρμογή με την μέθοδο της Σπηλαίωσης διεγείρει τους φυσικούς μηχανισμούς ανάπλασης του οργανισμού. Με την πυροδότηση της παραγωγής κολλαγόνου, ο οργανισμός διορθώνει εσωτερικά την επιδερμική χαλάρωση του σώματος. Δεν προκαλεί φωτοευαισθησία, και μπορεί να πραγματοποιηθεί όλες τις εποχές του χρόνου.

Το αποτέλεσμα της σύσφιξης του δέρματος και της ανόρθωσης ολοκληρώνεται σε μια περίοδο δύο με τριών μηνών και ενώ έχουν προηγηθεί 3 εφαρμογές. Η διαδικασία παραγωγής κολλαγόνου συνεχίζεται σταθερά για ακόμα έξι μήνες μετά από τη θεραπεία αυξάνοντας την εικόνα του αποτελέσματος

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

  • Επιδερμική χαλάρωση σώματος. · Ανομοιόμορφη επιφάνεια επιδερμίδας. · Ενδείκνυται μετά από απώλεια βάρους και εγκυμοσύνη. · Η αγωγή μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε φωτότυπο όλες τις εποχές του χρόνου.

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

  • Μηροί Ψωμάκια Προσαγωγοί
  • Γόνατα Κοιλιά
  • Στομάχι

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ