Δηλώστε συμμετοχή και γίνετε μια από τις 5 τυχερές!

Κρυολιπόλυση – Αναίμακτη Λιποαναρρόφηση

Τι είναι η κρυολιπόλυση;

Η Κρυολιπόλυση είναι η πιο σύγχρονη μέθοδος απώλειας τοπικού πάχους με μη επεμβατικό τρόπο (χωρίς χειρουργείο). Πρόκειται για μια μέθοδο που εφαρμόζεται με ασφάλεια σε όλο τον κόσμο και υπάρχει πληθώρα επιστημονικών μελετών που αποδεικνύει την αποτελεσματικότητα της στο αδυνάτισμα. Η μέθοδος ανακαλύφθηκε από επιστήμονες του Harvard και έχει έγκριση FDA.

Μέθοδος κρυολιπόλυσης

Η μέθοδος της CryoLipolysis είναι μία μη επεμβατική μέθοδος λιποαφαίρεσης που δεν προκαλεί πόνο και δεν απαιτεί καθόλου χρόνο αποθεραπείας. Τα λιποκύτταρα είναι πολύ ευαίσθητα στο ψύχος, με αποτέλεσμα το λίπος να διασπάται εύκολα με την διαδικασία της κρυολιπόλυσης. Στις περιοχές που το έχουν ανάγκη, ελαττώνεται η ροή του αίματος, έτσι ώστε το ψύχος να κατανέμεται ομοιόμορφα.

Δράση

Η δράση της κρυολιπόλυσης επικεντρώνεται στην περιοχή των λιποκυττάρων που είναι πιο ευάλωτη στο κρύο. Στη συνέχεια, τα διογκωμένα από λίπος  κύτταρα παγώνουν επιλεκτικά, χωρίς βλάβη στους υπόλοιπους ιστούς. Το κατεστραμμένο λιπώδες κύτταρο απελευθερώνεται φυσιολογικά από το σώμα μέσω μεταβολικής διαδικασίας.

Η διαδικασία

Η διαδικασία αυτή παγκοσμίως ονομάζεται APOPTOSIS of fat cells – Απόπτωση λιποκυττάρων. Με την χρήση ειδικής μεμβράνης, οι γύρω περιοχές προστατεύονται και το κολλαγόνο διατηρείται σε υψηλά επίπεδα. Τις επόμενες εβδομάδες τα κύτταρα «πεθαίνουν» και  στη συνέχεια αποβάλλονται μέσω φυσικής μεταβολικής διαδικασίας. Έτσι επιτυγχάνουμε τη φυσική απομάκρυνση μέρους των λιπαποθηκών από τα “επίμαχα” σημεία. Η διαδικασία είναι μη επεμβατική άρα ασφαλής και ανώδυνη. Δημιουργείται μόνο μια ήπια τοπική αίσθηση κρύου που διαρκεί μόλις μερικά λεπτά.

Μετά τη θεραπεία

Από την στιγμή που οι ιστοί δεν βλάπτονται σε κανένα σημείο τους, είναι φυσικό με το πέρας της διαδικασίας, να επιστρέψετε αμέσως στις καθημερινές σας ασχολίες.  Αρκεί λοιπόν ένα μικρό διάλειμμα από την καθημερινότητα σας για να απαλλαχθείτε από το τοπικό σας λίπος! Δεν απαιτείται κάποια αλλαγή σε φαρμακευτική αγωγή που μπορεί να παίρνετε, ούτε πριν ούτε μετά την κρυολιπόλυση.

Κρυολιπόλυση – Αναίμακτη Λιποαναρρόφηση: Σε ποιες περιοχές εφαρμόζεται

Στην κρυολιπόλυση (αναίμακτη λιποαναρρόφηση) μπορούμε να επέμβουμε με επιτυχία σε μικρές και μεγάλες περιοχές εξαιτίας των διάφορων μεγεθών στις κεφαλές του μηχανήματος, οι περιοχές που μπορούν να επιλεγούν είναι:

  1. Όλο το μήκος της κοιλιακής χώρας
  2. Πλάγιο σημείο της κοιλιάς – λαβές του έρωτα
  3. Γλουτοί
  4. Μηροί
  5. Προσαγωγοί
  6. Γόνατα
  7. Μπράτσα

Η τεχνολογία Cryolipolysis  βοηθά το σώμα να καταπολεμήσει πιο αβίαστα το ανενεργό λίπος και να μειώσει σημαντικά τον αριθμό των λιποκυττάρων και επιταχύνει τα επιθυμητά αποτελέσματα κάνοντας μια λιπογλυπτική στο σώμα κατά τη διάρκεια θεραπειών για αδυνάτισμα, καταπολέμησης τοπικού πάχους και κυτταρίτιδας. Αυτήν την στιγμή αποτελεί την No1 εφαρμογή στην αντιγήρανση σώματος και στο αδυνάτισμα. Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για τις ειδικές τιμές και προσφορές.

Δηλώστε συμμετοχή και γίνετε μια από τις 5 τυχερές!

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Πως λειτουργεί η κρυολιπόλυση;

Η κρυολιπόλυση επιφέρει πανίσχυρη ψύξη για αρκετή ώρα στα λιποκύτταρα, προκαλώντας τον βιολογικό τους θάνατο. Λειτουργεί, χωρίς να επηρεάζει το δέρμα και τη γύρω περιοχή που περιλαμβάνει τα νεύρα, τα αγγεία κ.τ.λ.

Αφού τα κύτταρα του λιπώδους ιστού καταστραφούν, αφομοιώνονται με φυσική διαδικασία μέσω του λεμφικού συστήματος.

Μπορεί οποιοσδήποτε να κάνει κρυολιπόλυση;

Η κρυολιπόλυση είναι απαραίτητη για κάθε άτομο που διατηρεί μία καλή γενική κατάσταση υγείας και έχει αυξημένο λίπος σε περιοχές όπως η κοιλιά και οι γλουτοί. Όταν οριστεί ο αριθμός των συνεδριών και πραγματοποιηθούν, το αποτέλεσμα διατηρείται δια παντός παράλληλα με την ακολουθία μίας ισορροπημένης διατροφής. Τα αποτελέσματα είναι οριστικά αφού προκαλείται ορατή μείωση του στρώματος του λίπους. Τέλος, ένας ακόμα λόγος που μπορεί να κάνει οποιοσδήποτε κρυολιπόλυση είναι οι προσιτές τιμές και το χαμηλό κόστος της θεραπείας.

Έχει άμεσα αποτελέσματα;

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα, δηλαδή η αφαίρεση του τοπικού πάχους επιτυγχάνεται, αρκεί να διατηρήσετε σταθερό το βάρος σας για εντυπωσιακότερα αποτελέσματα και ομοιομορφία σε όλο το σώμα. Αν ακολουθήσετε και την σωστή διατροφή, τότε θα επωφεληθείτε ακόμα περισσότερο.

Επίσης, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι με την κρυολιπόλυση δεν θα χάσετε βάρος αλλά λίπος! Αυτό σημαίνει ότι στην ζυγαριά δεν θα δείτε διαφορά, όμως θα το καταλάβετε όταν φορέσετε ένα στενό φόρεμα. Η αναλογίες σας θα βελτιωθούν θεαματικά και σε συνδυασμό με μία σωστή διατροφή, θα αισθανθείτε άλλος άνθρωπος.

Παρατηρούνται παρενέργειες μετά την κρυολιπόλυση;

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας μπορεί να νιώσετε ένα ελαφρύ τράβηγμα. Υπάρχει η αίσθηση ότι μία περιοχή μουδιάζει. Αυτό διαρκεί λίγα λεπτά και στην συνέχεια δεν υπάρχει καμία ενόχληση. Μετά τη θεραπεία το δέρμα θα είναι κοκκινωπό και αρκετά σφιχτό. Σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις παρατηρούνται μελανιές, οι οποίες υποχωρούν σε λίγες ώρες-ημέρες.

Ποιες οι τιμές – κόστος της θεραπείας;

Για να προκύψει τελικό το κόστος της θεραπείας, θα πρέπει να πραγματοποιηθεί ένα πρώτο ραντεβού, προκειμένου να διαγνωστεί το μέγεθος του προβλήματος και να αναλυθούν οι ανάγκες σας.

Επικοινωνήστε με τα ιατρεία μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για να κλείσετε το ραντεβού σας.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της κρυολιπόλυσης;

Το πρώτο πλεονέκτημα της κρυολιπόλυσης είναι ότι η φύση της θεραπείας είναι μη επεμβατική, δηλαδή προκαλεί την απώλεια του τοπικού λίπους, χωρίς χειρουργείο. Αυτός είναι και ο πρωταρχικός λόγος που κερδίζει ολοένα και περισσότερους οπαδούς, γιατί είναι στην πραγματικότητα μία αναίμακτη λιποαναρρόφηση!

Έναντι σε άλλες μεθόδους η κρυολιπόλυση ξεχωρίζει γιατί προσφέρει αποτελέσματα σε 1 μόνο συνεδρία ανά περιοχή. Παράλληλα φέρει την έγκριση του FDA. Μπορεί να εφαρμοστεί σε πολλές περιοχές του σώματος όπως κοιλιά, μηροί, γλουτοί και άλλες περιοχές με υψηλή συγκέντρωση δυστροφικού λίπους.

Τα αποτελέσματα δεν είναι άμεσα, αλλά έρχονται σε έναν μήνα περίπου, αφού η απώλεια του λίπους από τον οργανισμό γίνεται εντελώς φυσικά.

Σε πόσο καιρό ολοκληρώνονται οι θεραπείες;

Στα Medical Anti Aging Center, μία συνεδρία συχνά είναι αρκετή για να δείτε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε! Γενικά αν το πρόβλημα είναι έντονο, ο ενδεδειγμένος αριθμός συνεδριών ανά περιοχή είναι 1-3 σε διάστημα 6 μηνών. Ωστόσο κάθε ασθενής είναι διαφορετικός, γι’ αυτό κλείστε το ραντεβού σας για να εξεταστείτε και να μάθετε πόσες συνεδρίες χρειάζεστε και αν είστε κατάλληλος υποψήφιος για την εφαρμογή της θεραπείας.

Ποια εποχή να κάνω την κρυολιπόλυση;

Όλες τις εποχές του χρόνου μπορείτε να προχωρήσετε στη θεραπεία. Το μηχάνημα που χρησιμοποιούμε δεν έχει καμία παρενέργεια στο δέρμα και δεν απαιτεί χρόνο αποθεραπείας. Αυτό που πρέπει να αναλογιστείτε είναι μόνο το πότε είστε εσείς έτοιμοι να προβείτε στη θεραπεία και να δείτε τα αποτελέσματα στο σώμα σας. Λίγες ημέρες μετά τη συνεδρία θα δείτε τους πόντους να μειώνονται και το σώμα σας θα δείχνει ακόμα πιο λείο και όμορφο.

Ποιος είναι ο κατάλληλος υποψήφιος για την μέθοδο;

Η κρυολιπόλυση απευθύνεται κυρίως σε γυναίκες (και άνδρες) που επιθυμούν να βελτιώσουν την σιλουέτα τους στοχεύοντας σε συγκεκριμένα σημεία. Δεν είναι μία θεραπεία που απευθύνεται σε όσους θέλουν να αφαιρέσουν συνολικό λίπος από το σώμα τους. Λαμβάνοντας υπόψιν την ηλικία και την ποιότητα του δέρματος, το ιατρικό προσωπικό μας θα σας καθοδηγήσει για το ποια είναι η κατάλληλη μέθοδος για το σώμα και τις ανάγκες σας.