Μπείτε στο διαγωνισμό και 3 τυχερές κερδίζουν μία ολοκληρωμένη ιατρική θεραπεία υγρού lift προσώπου τριπλής δυναμικής & ένα μοναδικό δώρο για όλους όσους συμπληρώσουν τη φόρμα!

HYALURONIC ACID

Nέα προσέγγιση στο αναίμακτο lifting προσώπου.

H μέθοδος υγρού Lift είναι μια αποτελεσματική ιατρική μέθοδος επανασχηματισμού του προσώπου, την πλήρωση ρυτίδων και την σύσφιξη του δέρματος. Ο Ιατρός εκτιμά συνολικά τις ανάγκες του προσώπου και εφαρμόζει υαλουρονικό οξύ διαφορετικής πυκνότητας σε κάθε σημείο. Με την τεχνική του υγρού lift μπορούμε να επαναφέρουμε το φυσικό σχήμα του προσώπου & του λαιμού αναίμακτα, γρήγορα και με μεγάλη διάρκεια. Το υαλουρονικό οξύ αποτελεί το no 1 συστατικό αντιγήρανσης σε οποιαδήποτε μορφή του ενώ είναι στην προτίμηση του κόσμου σε ενέσιμη μορφή ως η πιο αποτελεσματική και ασφαλής μέθοδος αναίμακτου lift.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

– Αύξηση όγκου & επανασχηματισμός του προσώπου
– Διόρθωση ζυγωματικών
– Πλήρωση λεπτών και βαθύτερων ρυτίδων
– Κυτταρική βιοαναζωογόνηση
– Βελτιωμένη ελαστικότητα δέρματος σε πρόσωπο & λαιμό
– Μακρόχρονη εξομάλυνση των ρυτίδων και των πτυχών

*Η συμμετοχή στον διαγωνισμό επιτρέπεται μόνο για νέους πελάτες, εξαιρούνται όσοι έχουν πάρει μέρος σε διαγωνισμούς των Medical anti aging center τους τελευταίους 12 μήνες.

2019/01/30 15:33:13

Για όσους συμπληρώσουν την φόρμα εντελώς δωρεάν 1 micro filler υαλουρονικού οξέως 3,5 στο πρόσωπο και το λαιμό μόνο από τα MEDICAL ANTI AGING CENTER.

* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων είναι υποχρεωτική για την αποστολή της φόρμας.

[contact-form-7 id=»15815″]

Για όσους συμπληρώσουν την φόρμα εντελώς δωρεάν 1 micro filler υαλουρονικού οξέως 3,5 στο πρόσωπο και το λαιμό μόνο από τα MEDICAL ANTI AGING CENTER.