Δηλώστε συμμετοχή και γίνετε μια από τις 3 τυχερές!

Σύσφιξη Προσώπου – Δέρματος: Δώστε Τέλος Στην Χαλάρωση!

Η χαλάρωση του δέρματος του προσώπου οφείλεται στην αλλοίωση των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης σε συνδυασμό με τη μυϊκή ατονία και προκαλείται από τη γήρανση της επιδερμίδας.

Με το πέρασμα του χρόνου, τα αποθέματα κολλαγόνου ολοένα και συρρικνώνονται, κάνοντας το δέρμα να χάσει την ελαστικότητά του και να υποστεί τις συνέπειες της χαλάρωσης. Έπειτα οι ιστοί του δέρματος αλλά και τα ίδια τα οστά αποδυναμώνονται καθώς η ηλικία μεγαλώνει. Το λίπος που σε νέα ηλικία παρουσίαζε ομοιόμορφη κατανομή, πλέον χάνει όγκο και σχηματίζει χαλάρωση, εξαιτίας της βαρύτητας. Παράλληλα συνήθειες όπως χρόνια έκθεση στον ήλιο, η ατμοσφαιρική ρύπανση, το τσιγάρο επιταχύνουν τις φυσικές διαδικασίες της γήρανσης.

 

Τύποι Γήρανσης Επιδερμίδας

Η γήρανση της επιδερμίδας χωρίζεται σε ενδογενή και εξωγενή:

  • Ενδογενής γήρανση θεωρείται η φυσιολογική φθορά που προκαλείται με το πέρασμα του χρόνου.
  • Εξωγενής γήρανση είναι κατά βάση η φωτογήρανση (που προκαλείται από την υπερβολική έκθεση στον ήλιο), όπως επίσης και η γήρανση που προέρχεται από την κακή διατροφή, τη μόλυνση της ατμόσφαιρας, το κάπνισμα, το αλκοόλ, διάφορες χημικές ουσίες και την κακή μεταχείριση της επιδερμίδας».

Υπηρεσίες Σύσφιξης Δέρματος Προσώπου & Λαιμού

Οι εξειδικευμένες ιατρικές αναίμακτες υπηρεσίες στοχεύουν στην μείωση των ρυτίδων και της χαλάρωσης του δέρματος στο πρόσωπο και το λαιμό που προκαλούνται από τη γήρανση ή την απώλεια βάρους.

Οι τεχνικές σύσφιξης – επανόρθωσης προσώπου και λαιμού ξαναφέρνουν σε συνοχή την περίσσεια του δέρματος, συσφίγγουν τους υποκείμενους μύες και επαναφέρουν το οβάλ του προσώπου.

 

Αποτελέσματα – Πλεονεκτήματα

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά χωρίς τη διαδικασία ενός επίπονου χειρουργείου και χωρίς χρόνο ανάρρωσης. Οι τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται στα ιατρεία μας, είναι κατοχυρωμένες με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και οι συσκευές σύσφιξης προσώπου και λαιμού πιστοποιημένες και εγκεκριμένες. Σχεδιάζουμε έτσι τις θεραπείες μας, ώστε να βελτιώνουν με φυσικό τρόπο την υγεία και την ομορφιά, ενώ παράλληλα προστατεύουν την επιδερμίδα και την φυσιολογία του ανθρώπινου σώματος.

  • δράση ακόμα και στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος
  • υπερεξελιγμένες τεχνολογίες, μη επεμβατικές
  • αποτέλεσμα σε κάθε ηλικία και πρόβλημα

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Δηλώστε συμμετοχή και γίνετε μια από τις 3 τυχερές!

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΣΘΕΝΩΝ

Σύσφιξη και ανόρθωση προσώπου: Από ποια ηλικία και μετά συνίσταται;

Η σύσφιξη και ανόρθωση προσώπου για να επιτευχθεί χρειάζεται την επιλογή της κατάλληλης θεραπείας ή τεχνικής ανάλογα με την ηλικία της γυναίκες ή του άνδρα. Η επιδερμίδα αρχίζει μετά τα 35 να μην παράγει πλέον την απαραίτητη ποσότητα κολλαγόνου. Η αφυδάτωση είναι εμφανής και τα πρώτα σημάδια του χρόνου κάνουν σιγά σιγά την εμφάνισή τους.

Οι θεραπείες που προτείνουμε αφορούν νέες και πιο ώριμες ηλικίες που θέλουν να απαλύνουν τις ρυτίδες έκφρασης και να βελτιώσουν το οβάλ του προσώπου, χωρίς τη χρήση επεμβατικών χειρουργικών μεθόδων. Από την ηλικία των 30 ετών και άνω μπορούν να εφαρμοστούν όλες οι μέθοδοι, ύστερα από ενδελεχή έλεγχο της επιδερμίδας σας.

Η θεραπεία για την επιδερμική χαλάρωση του προσώπου απευθύνεται μόνο σε γυναίκες ή και άνδρες;

Η χαλαρότητα στο πρόσωπο και τον λαιμό αφορά κυρίως γυναίκες που με τα χρόνια έχουν χάσει σημαντικό ποσοστό από το κολλαγόνο και την ελαστίνη. Ωστόσο δεν εξαιρούνται από την χαλάρωση και οι άνδρες, οι οποίοι εμφανίζουν τα σημάδια του χρόνου παρόμοια με τις γυναίκες, απλά «καμουφλάρονται» πιο εύκολα κάτω από τα γένια. Όλες οι προσφερόμενες θεραπείες αντιγήρανσης έχουν προβλεφθεί και για τα δύο φύλα με ορατά αποτελέσματα, για κάθε ξεχωριστή ανάγκη.

Μπορεί να επιτευχθεί σύσφιξη προσώπου – λαιμού με φυσικό τρόπο;

Υπάρχουν πολλές φυσικές θεραπείες που μπορούν να συνδράμουν στην διατήρηση της ελαστικότητας του προσώπου και του λαιμού. Το αγγούρι είναι από τα γνωστά λαχανικά που εδώ και χρόνια τοποθετούνται γύρω από τα μάτια για την αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων. Ο χυμός από το αγγούρι είναι ευεργετικός και για την χαλάρωση του προσώπου, αφού εκτός από σύσφιξη, μειώνει και τους μεγάλους πόρους.

Έπειτα, μία από τις εγκυρότερες λύσεις όχι μόνο για την σύσφιξη αλλά και για τη διατήρηση της υγείας, είναι η σωστή διατροφή, πλούσια σε αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και μέταλλα. Αποφύγετε τρόφιμα που έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη και φροντίστε να πίνετε τουλάχιστον 10 ποτήρια νερό ημερησίως.

Ποιο το κόστος – τιμή της εκάστοτε θεραπείας;

Μετά την εξέταση του προβλήματος από το ιατρικό προσωπικό και την επιλογή της κατάλληλης θεραπείας, θα προκύψει το τελικό κόστος.

Σύσφιξη δέρματος προσώπου – λαιμού: Είναι μόνιμα τα αποτελέσματα;

Θέλετε τέλειο δέρμα σε κάθε ηλικία; Η σύσφιξη δέρματος προσώπου, λαιμού και ντεκολτέ είναι το ζητούμενο. Κορυφαίες, δοκιμασμένες και σύγχρονες θεραπείες εξασφαλίζουν άμεσα αποτελέσματα σε επιδερμίδες κάθε ηλικίας. Στα κέντρα μας, θα βρείτε μη επεμβατικές τεχνικές σύσφιξης-ενυδάτωσης και αντιγήρανσης με αποτελέσματα που διαρκούν και χαρίζουν μία εις βάθος σύσφιξη και κυτταρική ανανέωση. Εφόσον ακολουθείτε ένα ισορροπημένο τρόπο ζωής, τα αποτελέσματα διαρκούν περισσότερο.

Ποιες θεραπείες σύσφιξης προσώπου έχουν επιτυχία στις μέρες μας;

Στην φαρέτρα των δερματολόγων και πλαστικών χειρουργών πλέον υπάρχουν πολλές επιλογές από μηχανήματα τελευταίας γενιάς και συσκευές Laser που εδώ και χρόνια έχουν αποδειχθεί ασφαλή και 100% αποτελεσματικά από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Για την καταπολέμηση των λεπτών ρυτίδων και της χαλάρωσης οι επιλογές που θα βρείτε είναι πολλές, ανάμεσα στις οποίες ανήκουν οι επεμβατικές και μη επεμβατικές τεχνικές. Ανάλογα με τη βαρύτητα του κάθε προβλήματος, χρειάζονται 1 έως 5 συνεδρίες για να δείτε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Κορυφαία επιλογή είναι οι ραδιοσυχνότητες, οι οποίες γεμίζουν ρυτίδες και λεπτές γραμμές, προστατεύοντας την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Με τη διοχέτευση της ενέργειας στις βαθύτερες στιβάδες η όψη της επιδερμίδας βελτιώνεται. Δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας.

Από την άλλη τα ενέσιμα υλικά που χρησιμοποιούνται για το γέμισμα του προσώπου και του λαιμού (fillers) είναι επίσης μία ενδεδειγμένη λύση για κάποιον με μετρίου βαθμού χαλάρωση. Στην σύσφιξη λαιμού, επιλέγεται συχνά η αυτόλογη μεσοθεραπεία (PRP) στην οποία βασικό ρόλο παίζει η επεξεργασία του αίματος του ίδιου του ασθενούς.

Τέλος, αποτελεσματική λύση είναι τα νήματα PDO, τα οποία τοποθετούνται σε συνθήκες ιατρείου απλά και αναίμακτα. Προτείνονται για την ήπια και μετρίου βαθμού χαλάρωση προσώπου και λαιμού.

Στα Medical Anti-Aging Center σας προτείνουμε συνδυαστικές θεραπείες, για την καλύτερη και ασφαλέστερη αντιμετώπιση της χαλάρωσης σε πρόσωπο και λαιμό.