Δηλώστε συμμετοχή και γίνετε μια από τις 3 τυχερές!

Χαλάρωση Προσώπου – Δέρματος

Η χαλάρωση του δέρματος του προσώπου οφείλεται στην αλλοίωση των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης σε συνδυασμό με τη μυϊκή ατονία και προκαλείται από τη γήρανση της επιδερμίδας.

 

Τύποι Γήρανσης Επιδαρμίδας

Η γήρανση της επιδερμίδας χωρίζεται σε ενδογενή και εξωγενή:

  • Ενδογενής γήρανση θεωρείται η φυσιολογική φθορά που προκαλείται με το πέρασμα του χρόνου.
  • Εξωγενής γήρανση είναι κατά βάση η φωτογήρανση (που προκαλείται από την υπερβολική έκθεση στον ήλιο), όπως επίσης και η γήρανση που προέρχεται από την κακή διατροφή, τη μόλυνση της ατμόσφαιρας, το κάπνισμα, το αλκοόλ, διάφορες χημικές ουσίες και την κακή μεταχείριση της επιδερμίδας».

 

Υπηρεσίες Σύσφιξης Δέρματος Προσώπου & Λαιμού

Οι εξειδικευμένες ιατρικές αναίμακτες υπηρεσίες στοχεύουν στην μείωση των ρυτίδων και της χαλάρωσης του δέρματος στο πρόσωπο και το λαιμό που προκαλούνται από τη γήρανση ή την απώλεια βάρους.

Οι τεχνικές σύσφιξης – επανόρθωσης προσώπου και λαιμού ξαναφέρνουν σε συνοχή την περίσσεια του δέρματος, συσφίγγουν τους υποκείμενους μύες και επαναφέρουν το οβάλ του προσώπου.

 

Αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά χωρίς την διαδικασία ενός επίπονου χειρουργείου και χωρίς χρόνο ανάρρωσης.

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Δηλώστε συμμετοχή και γίνετε μια από τις 3 τυχερές!

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΣΘΕΝΩΝ

Σύσφιξη και ανόρθωση προσώπου: Από ποια ηλικία και μετά συνίσταται;

Η σύσφιξη και ανόρθωση προσώπου για να επιτευχθεί χρειάζεται την επιλογή της κατάλληλης θεραπείας ή τεχνικής ανάλογα με την ηλικία της γυναίκες ή του άνδρα. Η επιδερμίδα αρχίζει μετά τα 35 να μην παράγει πλέον την απαραίτητη ποσότητα κολλαγόνου. Η αφυδάτωση είναι εμφανής και τα πρώτα σημάδια του χρόνου κάνουν σιγά σιγά την εμφάνισή τους.

Οι θεραπείες που προτείνουμε αφορούν νέες και πιο ώριμες ηλικίες που θέλουν να απαλύνουν τις ρυτίδες έκφρασης και να βελτιώσουν το οβάλ του προσώπου, χωρίς τη χρήση επεμβατικών χειρουργικών μεθόδων. Από την ηλικία των 30 ετών και άνω μπορούν να εφαρμοστούν όλες οι μέθοδοι, ύστερα από ενδελεχή έλεγχο της επιδερμίδας σας.

Η θεραπεία για την επιδερμική χαλάρωση του προσώπου απευθύνεται μόνο σε γυναίκες ή και άνδρες;

Η χαλαρότητα στο πρόσωπο και τον λαιμό αφορά κυρίως γυναίκες που με τα χρόνια έχουν χάσει σημαντικό ποσοστό από το κολλαγόνο και την ελαστίνη. Ωστόσο δεν εξαιρούνται από την χαλάρωση και οι άνδρες, οι οποίοι εμφανίζουν τα σημάδια του χρόνου παρόμοια με τις γυναίκες, απλά «καμουφλάρονται» πιο εύκολα κάτω από τα γένια. Όλες οι προσφερόμενες θεραπείες αντιγήρανσης έχουν προβλεφθεί και για τα δύο φύλα με ορατά αποτελέσματα, για κάθε ξεχωριστή ανάγκη.

Σύσφιξη δέρματος προσώπου – λαιμού: Είναι μόνιμα τα αποτελέσματα;

Θέλετε τέλειο δέρμα σε κάθε ηλικία; Η σύσφιξη δέρματος προσώπου, λαιμού και ντεκολτέ είναι το ζητούμενο. Κορυφαίες, δοκιμασμένες και σύγχρονες θεραπείες εξασφαλίζουν άμεσα αποτελέσματα σε επιδερμίδες κάθε ηλικίας. Στα κέντρα μας, θα βρείτε μη επεμβατικές τεχνικές σύσφιξης-ενυδάτωσης και αντιγήρανσης με αποτελέσματα που διαρκούν και χαρίζουν μία εις βάθος σύσφιξη και κυτταρική ανανέωση. Εφόσον ακολουθείτε ένα ισορροπημένο τρόπο ζωής, τα αποτελέσματα διαρκούν περισσότερο.