Δηλώστε συμμετοχή και γίνετε μια από τις τυχερές!

AGE FIX RETINOL SYSTEM – ΔΙΑΔΕΡΜΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕ ΡΕΤΙΝΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΓΗΡΑΝΣΗΣ

Νέα τεχνολογική ιατρική φόρμουλα για την καταπολέμηση της φωτογήρανσης, την αντιμετώπιση των πανάδων και την επιβράδυνση της βιολογικής γήρανσης του δέρματος.

Τι ακριβώς προσφέρει στην επιδερμίδα;

Συμμετέχει στις βιοχημικές διεργασίες οι οποίες αποτελούν τη βάση για τις βασικές κυτταρικές δραστηριότητες. Παγκοσμίως, οι δερματολόγοι υποστηρίζουν ότι αποτελεί το «gold standard» συστατικό στην αντιγήρανση. Η Ρετινόλη διεγείρει τους μηχανισμούς επισκευής των κυττάρων που αποτελεί μέρος της διαδικασίας αναδιάρθρωσης του δέρματος στοχεύοντας στους υποδοχείς που βοηθούν τα κύτταρα να ενεργοποιηθούν και να αποκαθίσταται η λειτουργία τους.

AGE FIX

Είναι απαραίτητη για την ομαλή διαίρεση των κυττάρων της βασικής στιβάδας της επιδερμίδας. Επιταχύνει τους ρυθμούς του κυτταρικού μεταβολισμού, ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και ενυδατώνει την επιδερμίδα. Έχει την ικανότητα να αναστέλλει την έκφραση των κολλαγενασών (ένζυμα που καταστρέφουν τις ίνες κολλαγόνου). Εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες οξυγόνου που παράγονται από το φυσικό μεταβολισμό. Βελτιώνει την άμυνα του δέρματος απέναντι σε διάφορους παράγοντες που προκαλούν την πρόωρη γήρανση του. Σταδιακά και χάρη στην αθροιστική της δράση, οι λεπτές γραμμές και ρυτίδες λειαίνονται αισθητά, το δέρμα παρουσιάζει έντονη ελαστικότητα, οι δυσχρωμίες-πανάδες απαλύνονται και εξαφανίζονται σταδιακά και η επιδερμίδα ανακτά τη φωτεινή και υγιή της όψη.

Η φόρμουλα  AGE FIX Retinol System δρα ρυθμιστικά σε δέρματα που υποφέρουν από λιπαρότητα και έχει εξαιρετικά αποτελέσματα σε ταλαιπωρημένα από ακμή δέρματα ή σε δέρματα με ουλές ακμής.

Δηλώστε συμμετοχή και γίνετε μια από τις τυχερές!

Αποτελέσματα

– Εμποδίζει την διάσπαση του κολλαγόνου.

– Τονώνει τον κυτταρικό κύκλο.

– Ελαχιστοποιεί την ορατή εμφάνιση των γραμμών και των ρυτίδων.

– Βελτιώνει την επιδερμίδα και σφίγγει τους πόρους, προωθώντας την αναζωογονημένη επιδερμίδα.

– Βελτιώνει την υφή του δέρματος για πιο νεανική εμφάνιση.

– Διατηρεί την εμφάνιση των χαρακτηριστικών του προσώπου και του περιγράμματος.

– Απαλύνει τις πανάδες

– Εξισορροπεί την λιπαρότητα & λειαίνει τις ουλές ακμής