Κερδίστε μια ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ Μεσοθεραπεία Full Body!

Τοπικό Πάχος – Αδυνάτισμα

Η κατανομή του λίπους στο σώμα καθορίζεται κυρίως από κληρονομικούς παράγοντες. Το λίπος στο σώμα μας είναι κατανεμημένο σε διάφορα μέρη του μέχρι την εφηβεία. Μετά την εφηβεία ο λιπώδης ιστός μπορεί να συγκεντρωθεί σε κάποιες περιοχές κυρίως στην κοιλιά, στους γλουτούς, στους μηρούς ανάλογα τον σωματότυπο.

Το τοπικό πάχος συγκεντρώνεται στα σημεία με τον μεγαλύτερο αριθμό λιποκυττάρων. Ωστόσο αυτό επιδεινώνεται ή βελτιώνεται ανάλογα με τον τρόπο ζωής του κάθε ατόμου, τις συνθήκες εργασίας (καθιστική εργασία), τον τρόπο διατροφής του, τις φυσικές δραστηριότητές του. Για να έχουμε ομοιόμορφο σώμα, χωρίς τοπικό πάχος και να βελτιώσουμε την εξωτερική μας εμφάνιση, δεν αρκεί μόνο η απλή απώλεια κιλών (αδυνάτισμα), η άσκηση και η σωστή διατροφή. Στο τοπικό πάχος θα πρέπει να γίνεται στοχευμένη θεραπευτική προσέγγιση ώστε να επιτευχθεί λιπογλυπτική στο σώμα.

 

Αιτίες που στέκεται αδύνατη η απώλεια λίπους

Μερικές από τις αιτίες που «κατακάθεται» το λίπος σε διάφορα μέρη του σώματος είναι η πτώση του μεταβολικού ρυθμού, η παραγωγή διαφόρων ορμονών στις γυναίκες που οδηγούν κατά βάση σε προσθήκη λίπους την κοιλιά, η πρόσληψη μεγάλης ποσότητας λιπαρών αλλά και αιτίες που μπορεί να σχετίζονται με τον ύπνο, στο στρες, την λάθος άσκηση.

 

Στα ιατρεία Medical Anti-Aging Center σας προσφέρουμε εξατομικευμένη μέθοδο για την αντιμετώπιση του τοπικού λίπους και ολοκληρωμένη λύση αδυνατίσματος.

Κερδίστε μια ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ Μεσοθεραπεία Full Body!

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΣΘΕΝΩΝ

Το τοπικό πάχος αφορά περισσότερο τις γυναίκες ή τους άνδρες;

Η κατανομή του λίπους είναι διαφορετική για τους άνδρες και τις γυναίκες. Συγκεκριμένα οι γυναίκες παρουσιάζουν τοπικό πάχος στην περιοχή των ισχίων, ενώ οι άνδρες στην κοιλιακή χώρα. Αυτός είναι και ο λόγος που στους άνδρες συνήθως γίνεται περισσότερο αισθητή η απώλεια βάρους. Οι γυναίκες επειδή χρειάζεται να «κοπιάσουν» περισσότερο λόγω της εναπόθεσης λίπους σε δύσκολα σημεία, θα λέγαμε ότι παίρνουν το προβάδισμα στην υπόθεση «τοπικό πάχος».

Τοπικό πάχος στην κοιλιά & αδυνάτισμα: Πώς να το επιτύχω;

Για το τοπικό πάχος στην κοιλιά, η αντιμετώπιση βασίζεται εκτός από σύγχρονες θεραπείες κρυολιπόλυσης ή laser, στην ισορροπημένη διατροφή και άσκηση. Για την κατάλληλη θεραπεία του κοιλιακού λίπους ανάλογα με την ηλικία και τις συνήθειές σας, επικοινωνήστε με το κέντρο μας.

Τοπικό πάχος στους γλουτούς: Πώς να απαλλαγώ από το πρόβλημά μου;

Η απαλλαγή του τοπικού πάχους από τους γλουτούς χρειάζεται υπομονή, σωστή διατροφή, άσκηση και την επιλογή της κατάλληλης θεραπείας. Τα Medical Anti-Aging Center προτείνει για όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτως σωματότυπου αναίμακτες και ανώδυνες μεθόδους για μείωση λίπους, βελτίωση του περιγράμματος στους γλουτούς και ενίσχυση της παραγωγής νέων ινών κολλαγόνου. Έτσι, θα πείτε εύκολα και γρήγορα αντίο στο τοπικό πάχος στους γλουτούς.

Ποιες είναι οι πιο αποτελεσματικές τεχνικές θεραπείας του τοπικού πάχους:

Η θεραπεία για το τοπικό πάχος βασίζεται κυρίως στην εστιασμένη λιπόλυση. To Medical Anti-Aging Center προτείνει πολλές θεραπείες που μπορούν να εφαρμοστούν είτε μεμονωμένα είτε συνδυαστικά με άλλες τεχνικές θεραπείας για το τοπικό πάχος. Ανάμεσα σε αυτές πρωτοστατεί η μέθοδος της κρυολιπόλυσης, το μη επεμβατικό LIPOMOTION SYSTEM, η πλέον γνωστή Endermologie®, η μεσοθεραπεία σώματος με ενδοδερμική εφαρμογή και φυσικά οι τεχνικές με Laser σε ειδικά μήκη κύματος που είναι απόλυτα στοχευμένες και αποτελεσματικές στο τοπικό πάχος.

Τοπικό πάχος και ψωμάκια στην περιφέρεια: Πώς επιτυγχάνεται το αδυνάτισμα;

Το τοπικό πάχος ή αλλιώς με μία λέξη τα ψωμάκια είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί εκατομμύρια γυναίκες στον κόσμο. Ενώ μπορεί να χάνετε εύκολα κιλά, η περιφέρεια δεν φαίνεται να μειώνεται, εντείνοντας το πρόβλημα της εξωτερικής εμφάνισης, ιδιαίτερα το καλοκαίρι.

Για την επιτυχημένη αντιμετώπιση του τοπικού πάχους στην περιφέρεια (κοινώς σωσίβιο) πρέπει αρχικά να ισορροπήσετε τη διατροφή σας με άφθονα φρούτα, λαχανικά και τρόφιμα ολικής αλέσεως. Για μία άμεση και στοχευμένη θεραπευτική προσέγγιση, θεραπείες όπως PROSHOCK ICE®, GAS CONTOUR®, MULTI POLAR RF φέρνουν άμεσα αποτελέσματα σύσφιξης από τη πρώτη κιόλας συνεδρία.