Δηλώστε συμμετοχή και γίνετε μια από τις τυχερές!

Σύσφιξη Δέρματος & Ανόρθωση Σώματος (Κοιλιάς – Γλουτών)

Η χαλάρωση του δέρματος μπορεί να εμφανιστεί στο σώμα είτε λόγω της φυσιολογικής φθοράς που φέρνει η ηλικία είτε λόγω των πολλαπλών μεταβολών του σωματικού βάρους κατά τη διάρκεια της ζωής μας. Με την σωστή ιατρική φροντίδα το δέρμα μπορεί να επανέλθει σε σημαντικό βαθμό και να ανακτήσει την χαμένη του ελαστικότητα. Υπάρχουν πλέον διάφορες αναίμακτες μέθοδοι με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας και της αισθητικής δερματολογίας που στοχεύουν στη θεραπεία του χαλαρωμένου δερματικού ιστού.

Πείτε αντίο στην επιδερμική χαλάρωση

Πείτε αντίο στην επιδερμική χαλάρωση και κάντε το σώμα σας στητό και σφριγηλό! Η σύσφιξη σώματος είναι πλέον για εσάς απλή διαδικασία. Τα Medical Anti-Aging Centers προσφέρουν θεραπείες και τεχνικές για ολοκληρωμένη σύσφιξη σώματος, εστιάζοντας στην περιοχή της κοιλιάς και των γλουτών, των δυσκολότερων δηλαδή περιοχών με αυξημένο υποδόριο λίπος.

Δηλώστε συμμετοχή και γίνετε μια από τις τυχερές!

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΣΘΕΝΩΝ

Θέλω βραζιλιάνικους γλουτούς, χωρίς νυστέρι. Τι μπορώ να κάνω;

Για τις περισσότερες γυναίκες η σύσφιξη σώματος δεν σημαίνει τίποτ’ άλλο εκτός από τη σύσφιξη γλουτών, της πλέον ερωτογενούς ζώνης που κάθε γυναίκα ονειρεύεται να ξεχωρίζει για την σφριγηλότητα και την κατάλληλη σχηματοποίησή της.

Με τα βιοαπορροφήσιμα νήματα σώματος που εφαρμόζονται χωρίς αναισθησία, σε περιβάλλον ιατρείου και εντελώς ανώδυνα μπορείτε να δείτε σταδιακά την επιθυμητή ανόρθωση των γλουτών, με διάρκεια αποτελεσμάτων έως 2 χρόνια. Μετά την εφαρμογή τους, δεν αισθάνεστε καν την ύπαρξή τους και δεν προκαλούν αλλεργίες. Τέλος, δεν απαιτούν αποθεραπεία και η επιστροφή στις δραστηριότητές σας είναι άμεση.

Πως θα απαλλαγώ από τα πλαδαρά μπράτσα;

Τα μπράτσα είναι μία πολύ ευαίσθητη περιοχή του σώματος που αν παραμεληθεί συσσωρεύει αρκετό λίπος, το οποίο με την πάροδο του χρόνου προκαλεί χαλάρωση. Η γυμναστική είναι πολύ σημαντική παράμετρος στην βελτίωση της εικόνας, όμως δεν φτάνει για το επιθυμητό αποτέλεσμα, όταν έχει επέλθει η χαλάρωση.

Η σύγχρονη και αναίμακτη μέθοδος CRYOLIPOLYSIS® που εκμεταλλεύεται τη δύναμη του ψύχους για τη διάλυση των λιποκυττάρων και εφαρμόζεται ακριβώς σε αυτές τις περιοχές που οι δίαιτες και η γυμναστική δεν μπορεί να επιτύχει.

Θέλω να στοχεύσω στην σύσφιξη μηρών και προσαγωγών και να χάσω από τα ψωμάκια. Τι θεραπεία να επιλέξω;

Το HI FU BODY SYSTEM εστιάζει στην παραγωγή του κολλαγόνου, διεγείροντας τους φυσικούς μηχανισμούς για τη συνολική ανάπλαση του οργανισμού. Η ενεργοποίηση του κολλαγόνου στον οργανισμό, προκαλείται με φυσικό τρόπο η σύσφιξη και η ανόρθωση δέρματος. Χρειάζεται αρκετές θεραπείες για μεγαλύτερη διάρκεια αποτελέσματος. Η μέθοδος είναι κατάλληλη για άτομα που έχουν πρόσφατα χάσει βάρος ή για γυναίκες μετά από την εγκυμοσύνη που η χαλάρωση είναι εμφανής.

Γιατί ακόμα και με σκληρή γυμναστική δεν χάνεται το λίπος;

Γυμνάζεστε εντατικά, ωστόσο το λίπος παραμένει σε διάφορα σημεία του σώματος; Μερικοί παράγοντες που μπορεί να φταίνε είναι η κατανάλωση πολλών υδατανθράκων και όχι σωστών πρωτεϊνών, το υπερβολικό άγχος και η έλλειψη ξεκούρασης.

Ποια είναι η κατάλληλη μέθοδος για σύσφιξη της κοιλιάς;

Η κοιλιά αποτελεί το δυσκολότερο ίσως σημείο του σώματος για σύσφιξη και αναδόμηση. Ακόμα κι αν ακολουθείτε μία ισορροπημένη διατροφή και γυμνάζεστε με ένταση και συχνά, τα αποτελέσματα μπορεί να μην είναι τα ιδανικά. Ανασταλτικός δε παράγοντας στο λίπος και χαλάρωση της κοιλιάς είναι ο χρόνος. Η μεσοθεραπεία Silicium προτείνεται από ειδικούς σαν την πρωτοπόρο θεραπεία που τα αποτελέσματά της είναι συνδυαστικά εξαλείφοντας τόσο τη δερματική χαλάρωση και επιβραδύνοντας τη διαδικασία της γήρανσης στο δέρμα.

Η εφαρμογή της θεραπείας γίνεται με διαδερμικές εκχύσεις στην κοιλιά, ενισχύοντας τον μεταβολισμό των κυττάρων, αναστέλλοντας τη διαδικασία των ελεύθερων ριζών και επιφέροντας την επιθυμητή σύσφιξη στην κοιλιακή χώρα και την συνολική σύσφιξη του δέρματος στην περιοχή της κοιλιάς.

Τι προσφέρουν οι νέες θεραπείες σύσφιξης με ραδιοσυχνότητες;

Με την τεχνολογία των ραδιοσυχνοτήτων πραγματοποιείται σύσφιξη στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος. Επιτυγχάνεται σύσφιξη δέρματος ποδιών, σύσφιξη στήθους και αποτέλεσμα λιπογλυπτικής συνολικά στο σώμα. Με την ενέργεια της ραδιοσυχνότητας ενεργοποιείται το κολλαγόνο και διοχετεύεται ελεγμένη ποσότητα ενέργειας, προσφέροντας 100% ασφάλεια. Επιλέξτε την για να χάσετε εύκολα μερικούς πόντους στο σώμα σας, βλέποντας τα ψωμάκια σας σιγά σιγά να χάνονται.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται για την επιθυμητή σύσφιξη σώματος;

Ανάλογα με την περιοχή σώματος που στοχεύετε και το μέγεθος του προβλήματος, ανάλογα σχεδιάζονται και οι συνεδρίες. Στις περισσότερες θεραπείες, τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Σε αρκετές τεχνικές είναι απαραίτητη η παύση μεταξύ των συνεδριών, έτσι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα σε μικρό αριθμό συνεδριών αλλά με πολύ καλά αποτελέσματα.

Παίζει ρόλο η ημερήσια ποσότητα κατανάλωσης στην σύσφιξη και απώλεια λίπους από το σώμα;

Όσο περισσότερο νερό πίνετε καθημερινά, τόσο το καλύτερο! Βοηθάτε την ελαστικότητα του δέρματος και την υγεία των ζωτικών σας οργάνων. Εκτός από τα 8-10 ποτήρια την ημέρα, προσπαθήστε να καταναλώνετε και τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε νερό, όπως φρέσκα φρούτα και φυλλώδη λαχανικά.