Δηλώστε συμμετοχή και γίνετε μια από τις τυχερές!

Μεσοθεραπεία Σώματος

Η ενέσιμη μεσοθεραπεία σώματος αντιμετωπίζει τόσο την επιδερμική χαλάρωση όσο και το δύσκολο τοπικό πάχος από διάφορες προβληματικές περιοχές. Απευθύνεται σε κάθε ηλικία, τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες.

Η μεσοθεραπεία σώματος καταφέρνει μέσω συγκεκριμένων συστατικών να αυξήσει την διαλυτότητα των λιποκυττάρων και να καταστρέψει τις μεμβράνες τους, ώστε να συμβαίνει φυσικά η λιπόλυση. Έτσι, η μεσοθεραπεία μπορεί να χαρίσει ένα μόνιμο αποτέλεσμα. Με το πέρας της θεραπείας είναι συνηθισμένο περιστατικό η εμφάνιση ερυθρότητας, η οποία υποχωρεί μέσα σε 24 ώρες. Ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει αμέσως στην καθημερινότητά του, χωρίς να έχει κανέναν περιορισμό.

Το ιατρικό προσωπικό του δερματολογικού κέντρου μας σχεδιάζει μαζί σας, ήδη από την πρώτη συνάντηση, ένα εξατομικευμένο πρωτόκολλο θεραπείας, λαμβάνοντας υπόψιν τις ανάγκες και την σοβαρότητα της κυτταρίτιδας. Πριν απ’ όλα πραγματοποιείται ένας διαγνωστικός έλεγχος.

 

Διαδικασία

Κατά τη μεσοθεραπεία διοχετεύονται στον υποδόριο ιστό, στοχευμένες ουσίες, οι οποίες δρουν επιλεκτικά συσφίγγοντας την περιοχή και προσφέροντας επιδερμική σύσφιξη και εμφανής βελτίωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού, ενώ παράλληλα βελτιώνουν την μικροκυκλοφορία.

Αυτόλογη Μεσοθεραπεία

Η μεσοθεραπεία μπορεί να επιτευχθεί από τα ίδια τα αιμοπετάλια του αίματος του ασθενούς με απώτερο σκοπό την ταχεία ανανέωση και επούλωση. Τα πλάσματα αίματος εγχέονται ενδοδερμικά παράγοντας εκ νέου κολλαγόνο και αναδομώντας τους ιστούς της επιδερμίδας.

Η διαδικασία πραγματοποιείται με τη χρήση πολύ λεπτής βελόνας υποδόρια που μεταφέρει τις ουσίες και ενεργοποιεί τη λιποδιάλυση. Έτσι τα αποτελέσματα έρχονται άμεσα και δραστικά.

Η μεσοθεραπεία σώματος μπορεί να συνδυαστεί με άλλες μεθόδους σύσφιξης και αντιγήρανσης σώματος με στόχο περιοχές όπως κοιλιά, γλουτοί, μηροί.

 

Μεσοθεραπεία & κυτταρίτιδα

Η ενέσιμη μεσοθεραπεία επιλέγεται κατά κύριο λόγο για την εξαφάνιση της κυτταρίτιδας κυρίως από τους γλουτούς. Μέσα από ένα ειδικό κοκτέιλ ουσιών όπως είναι η καφεΐνη και η καρνιτίνη, τα συστατικά συνδυάζονται με τέτοιο τρόπο, ώστε να επιτυγχάνεται η λιπόλυση σε όποιο στάδιο κυτταρίτιδας έχει φτάσει η γυναίκα. Μετά την εφαρμογή του συνδυαστικού αυτού κοκτέιλ, η επιδερμίδα λειαίνεται και εξαλείφεται το χαρακτηριστικό ρυτίδιασμα και η όψη φλοιού πορτοκαλιού. Η θεραπεία είναι πολύ καλά ανεκτή. Μετά τη συνεδρία αναμένονται λίγες μελανιές από τις μικρές βελόνες οι οποίες υποχωρούν άμεσα. Στα Medical Anti Aging χρησιμοποιούμε ένα ειδικό μηχάνημα, το οποίο ελαχιστοποιεί και την ενόχληση και τις μελανιές. Από τη δεύτερη κιόλας συνεδρία, θα δείτε θεαματικά αποτελέσματα.

Δηλώστε συμμετοχή και γίνετε μια από τις τυχερές!

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΣΘΕΝΩΝ

Τι είναι η μεσοθεραπεία σώματος και πόσο κοστίζει;

Η μεσοθεραπεία σώματος είναι μία από τις δημοφιλέστερες θεραπείες που δρουν ενάντια στην κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος, εγχέοντας με λεπτές βελόνες ειδικά συστατικά στο μεσαίο στρώμα της επιδερμίδας. Η μεσοθεραπεία θα μπορούσε να ονομάζεται διαφορετικά φυσική αναζωογόνηση από τα σημάδια της γήρανσης, αφού δρα βοηθητικά ώστε να προκαλέσει εκ νέου την παραγωγή του κολλαγόνου και του υαλουρονικού οξέος.

Υπάρχουν κίνδυνοι – παρενέργειες;

Κανένας κίνδυνος δεν έχει αναφερθεί στην μεσοθεραπεία σώματος. Συνήθως εμφανίζεται ένα μικρό τοπικό οίδημα στην περιοχή, που είναι απόλυτα φυσικό. Η υποχώρησή του αναμένεται σε 1-2 ημέρες.

Μεσοθεραπεία κοιλιάς: Πότε να περιμένω εμφανή αποτελέσματα;

Τα αποτελέσματα μπορεί να είναι διαφορετικά στο κάθε άτομο και αυτό έχει να κάνει με το σωματότυπο και το μέγεθος του προβλήματος. Στην μεσοθεραπεία κοιλιάς τα αποτελέσματα σε ένα άτομο που αντιμετωπίζει μέτριο πρόβλημα, φαίνονται από την πρώτη με τρίτη συνεδρία. Σε ορισμένες

 

Τα αποτελέσματα ποικίλλουν ανάλογα με το σωματότυπο και την κατάσταση που αντιμετωπίζεται. Κατά μέσο όρο, οι ασθενείς παρατηρούν ορατή βελτίωση σε δύο με τρεις συνεδρίες. Δεν αποκλείονται οι περιπτώσεις που βλέπουν αποτελέσματα μετά την πρώτη συνεδρία.

Με τι μπορεί να συνδυαστεί η μεσοθεραπεία σώματος;

Για να αντιμετωπιστεί σε βάθος η κυτταρίτιδα σοβαρού βαθμού, είναι αναγκαίος ο συνδυασμός μεθόδων και θεραπειών ύστερα από εξέταση της γυναίκας. Παράλληλα με την ενέσιμη μεσοθεραπεία, συνδυάζεται αρμονικά και αποτελεσματικά η τεχνική LPG Endermologie, η οποία είναι κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Με αυτή την προσέγγιση απομακρύνονται οι τοξίνες και το σώμα είναι έτοιμο να δεχθεί τις τεχνικές σε βάθος. Μετά από μερικές συνεδρίες, θα βλέπετε στον καθρέπτη ένα άλλο σώμα! 

Η μεσοθεραπεία σώματος εφαρμόζεται τόσο στα κέντρα μας στην Αθήνα όσο και στην Θεσσαλονίκη. Επικοινωνήστε μαζί μας!

Τι είναι η αυτόλογη μεσοθεραπεία σώματος;

Η αυτόλογη μεσοθεραπεία σώματος εκμεταλλεύεται στοιχεία του ίδιου του οργανισμού για να προκαλέσει τη λιποδιάλυση. Η μέθοδος χρησιμοποιεί συστατικά του ίδιου του αίματος, τα οποία προέρχονται από τα αιμοπετάλια. Έτσι επιταχύνεται η φυσιολογική διαδικασία της επούλωσης με κολλαγόνο.

 

Με απλά λόγια αυτό που γίνεται είναι ότι ξεγελάμε τα κύτταρα του οργανισμού, κάνοντάς τα να νομίζουν ότι έχει συμβεί τραυματισμός, ώστε να προάγουν την επούλωση με την παραγωγή νέου κολλαγόνου.

Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ ενέσιμης και μη ενέσιμης μεσοθεραπείας σώματος;

Η διαφορά των δύο μεθόδων, παρουσιάζεται στη διαδικασία της έγχυσης ουσιών στο εσώτερο στρώμα της επιδερμίδας. Στην μη ενέσιμη μεσοθεραπεία επιτυγχάνεται η διείσδυση ουσιών με τη βοήθεια μικρορευμάτων ή άλλων τρόπων εξειδικευμένης τεχνολογίας, ενώ στην ενέσιμη, η έγχυση γίνεται μέσω λεπτών και μικρών βελονών.

Μπορώ να εξαφανίσω την κυτταρίτιδα και τις ραγάδες;

Η μεσοθεραπεία ενδείκνυται από τη φύση της για την βελτίωση της κυτταρίτιδας σαν θεραπεία εκλογής, σε μία γυναίκα που δεν θέλει να εφαρμόσει κάποια επεμβατική μέθοδο. Και στην περίπτωση των ραγάδων είναι ευεργετική, αφού η ενεργοποίηση του κολλαγόνου επιφέρει αξιοθαύμαστα αποτελέσματα.