Το διπλοσάγονο είναι ένα συχνό πρόβλημα που παρουσιάζεται σε γυναίκες και άνδρες οποιασδήποτε ηλικίας. Συνήθως είναι γονιδιακά καθορισμένο και οφείλεται στη χαλάρωση των μυών και στη συσσώρευση λίπους.

Η μυϊκή ατονία και η βαρύτητα είναι, επίσης, υπεύθυνα για τη διάταξη των επιφανειακών ιστών, οδηγώντας στη δημιουργία του διπλοσάγονου. Η συγκέντρωση λίπους κάτω από το σαγόνι, μπορεί επίσης να οφείλεται στις κακές καθημερινές συνήθειές σας, στην ηλικία, στην παχυσαρκία και σε γενετικούς παράγοντες. Πρόκειται για μία περιοχή που δύσκολα καλύπτεται με ρούχα, επομένως είναι από τις πρώτες περιοχές με τις οποίες ασχολούνται ιδιαίτερα οι γυναίκες.

Με ειδικές μεθόδους μειώνεται το διπλοσάγονο και επανέρχεται η σφριγηλότητα του δέρματος στην περιοχή.

Κάθε μέθοδος βασίζεται σε διαφορετικές τεχνικές, οι οποίες ανάλογα με τις ανάγκες του ασθενούς επιφέρουν και τα ανάλογα αποτελέσματα.  Πολλές τεχνικές βασίζονται στην εκπομπή ραδιοκυμάτων και προσφέρουν ιδανική λύση για την εξαφάνιση του λίπους της περιοχής αυτής. Η μέθοδος της κρυολιπόλυσης επίσης προσφέρει οριστική λύση στην ευαίσθητη αυτή περιοχή, αναίμακτα, παγώνοντας το λίπος στην περιοχή και μαζί και τον…χρόνο!

Τέλος, όπως και στις περισσότερες περιοχές, έτσι και εδώ τα νήματα PDO παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην υποστήριξη του εσωτερικού του λαιμού, υποδόρια. Είναι απορροφήσιμα και δεν προκαλούν καμία απολύτως παρενέργεια.

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΣΘΕΝΩΝ

Σε ποιους μπορούν να εφαρμοστούν οι μέθοδοι αντιμετώπισης του διπλοσάγονου;

Όλες οι τεχνικές μπορούν να εφαρμοστούν σε όλους τους ενδιαφερόμενους ανεξαιρέτως. Από την πιο ήπια μέχρι την πιο σοβαρή χαλάρωση και την εναπόθεση λίπους στην περιοχή, το ιατρικό προσωπικό θα σας προτείνει την καλύτερη μέθοδο αντιμετώπισης του διπλοσάγονου.

Υπάρχει συγκεκριμένη προετοιμασία πριν την θεραπεία;

Οι περισσότερες τεχνικές πραγματοποιούνται με τοπική αναισθησία, συνεπώς είναι εύκολες και ανεκτές σε όλους. Σπάνια χρειάζεται να διακόψετε κάποια φαρμακευτική αγωγή που μπορεί να επιτείνει την αιμορραγία.

Πώς μπορώ να είμαι σίγουρη για την ασφάλεια των μεθόδων;

Όλα τα μηχανήματα χρησιμοποιούν κλινικά διαπιστευμένη τεχνολογία η οποία αποτρέπει κάθε επιπλοκή στην δύσκολη αυτή περιοχή. Έτσι το αποτέλεσμα έρχεται, χωρίς τομές και ράμματα.

Ποια είναι η διάρκεια της κάθε μεθόδου;

Οι μέθοδοι που ασχολούνται με την αφαίρεση λίπους στο διπλοσάγονο, συνήθως είναι γρήγορες και δεν υπερβαίνουν τη μία ώρα.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ