Κυτταρίτιδα

Η κυτταρίτιδα είναι μια πολύ συχνή κατάσταση που οφείλεται σε μια ανώμαλη συγκέντρωση λίπους και νερού ανάμεσα στο δέρμα και στον υποδόριο ιστό. Τοπογραφικά περιγράφεται ως «όψη φλούδας πορτοκαλιού». Στη συγκεκριμένη κατάσταση, συμβαίνουν μετατροπές στους λιπώδεις ιστούς και επίσης στο μικροκυκλοφορικό που προέρχονται από το αίμα και το λεμφικό σύστημα κάτι που οδηγεί στην σκλήρυνση των ινών του συνδετικού ιστού. Θεωρείται ότι είναι ένα μη φλεγμονώδες, εκφυλιστικό φαινόμενο που προκαλεί αλλοιώσεις δημιουργώντας ανώμαλους κυματισμούς στην επιδερμίδα και στις υπερκείμενες επηρεαζόμενες περιοχές.

Αιτίες εμφάνισης κυτταρίτιδας

  • Κληρονομικότητα/προδιάθεση
  • Φυλή
  • Τρόπος καταμερισμού του υποδόριου λίπους
  • Κακή κυκλοφορία αίματος

Επιβαρυντικοί παράγοντες στην ήδη υπάρχουσα κυτταρίτιδα είναι η καθιστική ζωή, η απουσία φυσικής δραστηριότητας, η υπέρμετρη κατανάλωση αλκοόλ και το κάπνισμα.

Κυτταρίτιδα: Περιοχές εμφάνισης

Η κυτταρίτιδα είναι το αποτέλεσμα από διάφορες περίπλοκες καταστάσεις που περιλαμβάνουν την επιδερμίδα, το δέρμα, καθώς και τα υποδόρια κύτταρα. Αφορά σε συντριπτικό ποσοστό το γυναικείο φύλλο και πρωτοεμφανίζεται με την έναρξη της εφηβείας. Η κυτταρίτιδα εμφανίζεται συνήθως στους μηρούς, τους γλουτούς, το στομάχι, την κοιλιά, τις γάμπες και στο εσωτερικό των μπράτσων.

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΣΘΕΝΩΝ

Πώς φεύγει η κυτταρίτιδα γρήγορα;

Για να δώσετε τέλος στην κυτταρίτιδα άμεσα, εκτός από την επιλογή της σωστής θεραπείας -όπως είναι LPG Endermologie – μπορείτε παράλληλα να ακολουθήσετε κάποια tips που πάντα επιταχύνουν τα αποτελέσματα. Ο συνδυασμός διατροφής και άσκησης είναι το μυστικό και η κατανάλωση 2 τουλάχιστον λίτρων νερό την ημέρα.

Τι είναι η μεσοθεραπεία της κυτταρίτιδας;

Η μεσοθεραπεία για την κυτταρίτιδα είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές και εύκολες θεραπείες. Διορθώνει την όψη φλοιού πορτοκαλιού με ενέσιμη μεσοθεραπεία στους μηρούς, στα ψωμάκια και άλλα μέρη του σώματος. Η μεσοθεραπεία είναι πολύ καλά ανεκτή από την κάθε γυναίκα.

Στα Medical Anti-Aging Center προτείνουμε Mesotherapy CAFFEINE & CARNITINE για την αντιμετώπιση της λιποδυστροφίας στις περιοχές εμφάνισης της κυτταρίτιδας σε κάθε προβληματική περιοχή του σώματος. Το λίπος μεταβολίζεται και το δέρμα αποκτάει ελαστικότητα.

Επικοινωνήστε με τα κέντρα, για να ενημερωθείτε για τις τιμές και για τον αριθμό των συνεδριών που χρειάζεστε για ένα θεαματικό αποτέλεσμα.

Τι κόστος απαιτείται για την θεραπεία της κυτταρίτιδας;

Οι περισσότερες θεραπείες που μπορείτε να αξιοποιήσετε στα κέντρα αισθητικής μετριούνται σε συνεδρίες των λίγων λεπτών και ολοκληρώνονται με βάση την εξάπλωση της κυτταρίτιδας σε κάθε γυναίκα. Το συνολικό κόστος για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας σε ένα κέντρο βγαίνει από τον αριθμό των συνεδριών και την επιλογή της θεραπείας ή τον συνδυασμό θεραπειών. Κλείστε ραντεβού στα Medical Anti-Aging για να μάθετε τις τιμές για το τρέχον έτος και να ενημερωθείτε εμπεριστατωμένα!

Δηλώστε συμμετοχή και γίνετε μια από τις 5 τυχερές!