Δηλώστε συμμετοχή και γίνετε μια από τις τυχερές!

Αντιγήρανση Προσώπου

Από μία ηλικία και μετά κάθε χρόνος που περνάει αφήνει το αποτύπωμά του στην τόσο ευαίσθητη και εκτεθειμένη επιδερμίδα του προσώπου σας. Χρησιμοποιώντας απλά μία κρέμα αντιγήρανσης δεν βλέπετε τα αποτελέσματα που θέλετε και αυτό σας κάνει να αναζητάτε κάτι καινούργιο, κάτι που να σας χαρίσει πραγματικά τη νεανική όψη στο πρόσωπό σας.

 

Γιατί το πρόσωπο γερνάει με γρήγορους ρυθμούς;

Για την γήρανση του προσώπου σας ευθύνονται τόσο εξωτερικοί, όσο και εσωτερικοί παράγοντες. Για παράδειγμα η ηλιακή ακτινοβολία και συγκεκριμένα η υπεριώδης ακτινοβολία, η γενετική προδιάθεση με αλλοιώσεις στα δερματικά κύτταρα, η μη ισορροπημένη διατροφή, οι κακές συνήθειες (κάπνισμα, αλκοόλ), οι ελεύθερες ρίζες που ευθύνονται για την πρόωρη γήρανση είναι οι πιο συχνοί παράγοντες που φέρνουν γρηγορότερα τα σημάδια της γήρανσης (ρυτίδες, χαλάρωση δέρματος).

Πως λοιπόν θα ξεγελάσετε τον χρόνο; Στα Medical Anti-Aging Center βάζουμε ένα pause στις δεκαετίες, με δοκιμασμένες αποτελεσματικές, μη επεμβατικές θεραπείες προσώπου που δρουν κατά των ρυτίδων, των κηλίδων και της θαμπάδας του δέρματος.

  • Κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα
  • Ανώδυνη εμπειρία
  • Προσιτές θεραπείες σε όλους

Η αισθητική ιατρική κατάφερε να βρει θεραπείες απολύτως ανεκτές και αποτελεσματικές για την αντιμετώπισης της γήρανσης.

Θεραπεία με υαλουρονικό οξύ

Η τεχνική HA DEEP & MEDIUM WRINKLES αποκαθιστά τις ρυτίδες έκφρασης με ενέσιμα fillers υαλουρονικού οξέος, τα οποία φτάνουν στο βαθύτερο σημείο της ρυτίδας γύρω από τα μάτια, στα φρύδια, στο χείλος. Η όψη του προσώπου αλλάζει και η χαλάρωση εξαφανίζεται! Η διαδικασία διαρκεί μόλις λίγα λεπτά και το αποτέλεσμα είναι ορατό άμεσα. Είναι ασφαλής θεραπεία για κάθε τύπο δέρματος, με άριστη ανεκτικότητα.

Στην περιοχή των ματιών η έγχυση του υαλουρονικού οξέος γίνεται με ειδικές κάνουλες, για να μην προκληθεί κανένας τραυματισμός, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές το υλικό εκχέεται με πολύ λεπτές βελόνες. Μόλις ολοκληρωθεί η θεραπεία, ο γιατρός εφαρμόζει μασάζ στην περιοχή ώστε το υλικό να φτάσει παντού, επιτυγχάνοντας το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

Μέθοδος PRP

Η αυτόλογη μεταμόσχευση αυξητικών παραγόντων που προέρχονται από τον ίδιο τον ασθενή είναι μία από τις πιο γνωστές θεραπείες αντιγήρανσης προσώπου και ματιών, που ξεχωρίζει για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά της.

Το πλάσμα αίματος με όλα τα θρεπτικά συστατικά που περιέχει, ενεργοποιεί με απόλυτα φυσικό τρόπο την κυτταρική αναγέννηση, με αποτέλεσμα το κολλαγόνο να παράγεται με γοργούς ρυθμούς. Οι γερασμένοι ιστοί αποκαθίστανται γρήγορα και θρέφονται εκ νέου, με αποτέλεσμα ορατό λίγες μέρες μετά τη θεραπεία. Σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι η θεραπεία είναι 100% αποτελεσματική, λόγω της άριστης συμβατότητας του υλικού που χρησιμοποιείται από τον ίδιο τον οργανισμό.

 

Βιοαπορροφήσιμα νήματα προσώπου

Οι ιστοί του προσώπου ανορθώνονται και υποστηρίζονται από βιοαπορροφήσιμα χειρουργικά νήματα προσώπου, τα οποία δημιουργούν ένα αόρατο πλέγμα προστασίας από τις ρυτίδες. Πρόκειται για την Νο1 θεραπεία αντιγήρανσης σε άτομα που αντιμετωπίζουν ήπια ή αρκετά αισθητή χαλάρωση και δεν θέλουν να υποβληθούν στο κλασικό lifting. Το υλικό που χρησιμοποιείται έχει εγκριθεί και είναι ολοκληρωμένα μελετημένο από γιατρούς. Η θεραπεία είναι πολύ καλά ανεκτή από το άτομο. Τα αποτελέσματα συνολικά στο οβάλ του προσώπου και στις ρινοπαρειακές πτυχές είναι άμεσα.

 

Μεσοθεραπεία προσώπου NCTF®

Αντιγηραντική θεραπεία προσώπου με υαλουρονικό οξύ και 55 δραστικά συστατικά αντιγήρανσης που περιέχουν βιταμίνες, συνένζυμα, αμινοξέα και αντιοξειδωτικά. Η θεραπεία πραγματοποιείται με ενδοδερμική έγχυση των ουσιών, ανώδυνα και με ασφάλεια. Πρόκειται για μία περιζήτητη θεραπεία σε Ελλάδα και εξωτερικό που αναζωογονεί συνολικό την όψη σας. Μετά την εφαρμογή η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης ξεκινάει άμεσα.

 

Αντιγήρανση και διατροφή

Το πρώτο βήμα για την συγκράτηση του κολλαγόνου και την ενίσχυση της ελαστικότητάς του προσώπου είναι η σωστή διατροφή με πολλά φρούτα και λαχανικά και φυσικά πολύ νερό, κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μέσω της ενδεδειγμένης διατροφής μπορείτε να λάβετε ειδικά θρεπτικά συστατικά που βοηθούν στην αντιγήρανση όχι μόνο του προσώπου αλλά και του σώματος. Πολλά απ’ αυτά συντελούν στην παραγωγή κολλαγόνου, έχουν αντιοξειδωτικές ικανότητες και συμμετέχουν στην παραγωγή ενέργειας του οργανισμού.

Παράλληλα με τις θεραπείες αντιγήρανσης προσώπου που θα επιλέξετε στα δερματολογικά μας ιατρεία, το ιατρικό προσωπικό θα σας δώσει εξατομικευμένες συμβουλές για το πώς θα προσαρμόσετε και βελτιώσετε τη διατροφή σας, ώστε να ενισχύσετε τα αποτελέσματα της κάθε θεραπείας και να δείτε το πρόσωπό σας να λάμπει!

Δηλώστε συμμετοχή και γίνετε μια από τις τυχερές!

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ