Δηλώστε συμμετοχή και γίνετε μια από τις 3 τυχερές!

HA FINE LINES – FILLERS ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟΥ ΟΞΕΟΣ & ΕΝΕΣΙΜΟ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

Η πιο σύγχρονη και  ασφαλής ιατρική αντιμετώπιση των ρυτίδων είναι το ενέσιμο υαλουρονικό οξύ. Οι Ιατροί των Medical Anti-AgingCenter εφαρμόζουν ιατρικά προϊόντα υαλουρονικού οξέος υψηλής πυκνότητας και βιοσυμβατότητας με σκοπό την διόρθωση των χαρακτηριστικών γήρανσης του προσώπου την μέθοδο του Υγρού lift με Filler ΗΑ.

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα φυσικό συστατικό της δερματικής δομής. Το κύριο χαρακτηριστικό του υαλουρονικού είναι η ισχυρή υγροσκοπική ιδιότητα του, που του επιτρέπει να δεσμεύει μέχρι 30 φορές παραπάνω τον όγκο του σε νερό. Με την πάροδο του χρόνου μειώνεται η ποσότητα του ενδογενούς υαλουρονικού οξέος. Σαν αποτέλεσμα της έλλειψης αυτής έχουμε την απώλεια υγρασίας, την λέπτυνση της επιδερμίδας, την εμφάνιση γραμμών και ρυτίδων και την επιδερμική χαλάρωση στο πρόσωπο. H μέθοδος υγρού Lift  είναι μια αποτελεσματική ιατρική μέθοδος επανασχηματισμού του σχήματος του προσώπου, το γέμισμα ρυτίδων και της σύσφιξης δέρματος.

Ο Ιατρός εκτιμά συνολικά τις ανάγκες του προσώπου και εφαρμόζει υαλουρονικό οξύ διαφορετικής πυκνότητας σε κάθε σημείο. Με την τεχνική του υγρού lift μπορούμε να επαναφέρουμε το φυσικό σχήμα του προσώπου αναίμακτα, γρήγορα και με μεγάλη διάρκεια. Το υαλουρονικό οξύ αποτελεί το Νο1 συστατικό αντιγήρανσης σε οποιαδήποτε μορφή του ενώ είναι στην προτίμηση του κόσμου σε ενέσιμη μορφή ως η πιο αποτελεσματική και ασφαλής μέθοδος αναίμακτου lift.

 

Χαρακτηριστικά

Το HA πρόκειται για ενέσιμο υαλουρονικό οξύ υψηλής καθαρότητας με micro filler δράση για την περιοχή γύρω από τα μάτια και τις ρυτίδες καπνιστού. Ταυτόχρονα βοηθά στην βελτίωση του περιγράμματος του προσώπου ενώ αντισταθμίζει την έλλειψη ενδογενούς υαλουρονικού. Έχει απαλή και εύπλαστη υφή με μεγάλη ικανότητα διάχυσης στις λεπτές και επιφανειακές ρυτίδες. Τα συστατικά πλήρωσης είναι της υψηλότερης ποιότητας και απαλλαγμένα από αλλεργιογόνα συστατικά. Είναι ασφαλές για χρήση και είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Ιδανική πυκνότητα για αυξητική χειλιών με υαλουρονικό οξύ.

  • Συγκέντρωση 20mg/ml
  • Προϊόντα με λιδοκαΐνη 0,3 % ( εφαρμογή χωρίς πόνο)
  • Ιατρική θεραπεία – Aντιγήρανση

Δηλώστε συμμετοχή και γίνετε μια από τις 3 τυχερές!

Ενέσιμα fillers υαλουρονικού οξέος – Αποτελέσματα

Όλα τα ενέσιμα fillers υαλουρονικού οξέος περιέχουν 0,3% λιδοκαΐνη η οποία ελαττώνει την ενόχληση κατά την εφαρμογή. Η τεχνική Art Filler με υαλουρονικό οξύ είναι η μόνη στην αγορά που αποδείχθηκε ότι διεγείρει τη σύνθεση του κολλαγόνου και των ελαστικών ινών στο δέρμα, ενώ γεμίζει και αποκαθιστά τον όγκο με ασφάλεια.

Επιστημονική αξιολόγηση με την τεχνική της προφιλομετρίας και την χρήση υψηλής συχνότητας υπερήχων, σε 18 μηνών μελέτη, μετά από εκχύσεις Art Filler αποδεικνύει την άριστη ανεκτικότητα και την απουσία κοκκιωμάτων στο δέρμα. Τέλος, τα αποτελέσματα είναι ορατά αποτελέσματα από την στιγμή της εφαρμογής και έχουν μεγάλη διάρκεια.