Νήματα Προσώπου – Τι Είναι;

Τα νήματα προσώπου είναι μια νέα τεχνική ανόρθωσης και επιδερμικής σύσφιξης των χαλαρωμένων περιοχών στο πρόσωπο. Βασίζονται στην υποδερμική ανόρθωση και συγκράτηση των δερματικών ιστών με βιοαπορροφήσιμα χειρουργικά νήματα. Αποτελούνται από την ουσία Polydioxanone που είναι παγκοσμίως εγκεκριμένο συστατικό για τη δημιουργία χειρουργικών απορροφήσιμων ραμμάτων. Συνεπώς εξασφαλίζουν βιοσυμβατότητα και ασφάλεια. Τα βιοαπορροφήσιμα νήματα PDOthreads σε όλες τους τις μορφές  έχουν πολύ υψηλή αρχική αντοχή εφελκυσμού, εξαιρετική ευκαμψία και ομαλή διέλευση ιστού.

 

Αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά, δημιουργώντας ένα ομαλό ανορθωτικό αποτέλεσμα παράλληλα με μια νεανική όψη της επιδερμίδας του προσώπου λόγω της ενίσχυσης της παραγωγής κολλαγόνου. Η τεχνική νημάτων προσώπου είναι ιδανική λύση για τις ρυτίδες στο μέτωπο, στο πόδι της χήνας, τις σακούλες κάτω από τα μάτια, γενικά το περίγραμμα (οβάλ) του προσώπου, φτάνοντας μέχρι την περιοχή του λαιμού.

Τα νήματα προσώπου συνδυάζονται εξαιρετικά με άλλες θεραπείες όπως μεσοθεραπεία προσώπου, θεραπείες υαλουρονικού οξέος κ.α.

Πλεονεκτήματα Θεραπείας

  • Χωρίς χρόνο αποθεραπείας
  • Χωρίς χειρουργείο, γίνεται στο ιατρείο σε λιγότερο από 60 λεπτά
  • Απουσία πόνου, οιδημάτων και τραυματισμών
  • Κόστος οικονομικό και ανάλογο με ενέσιμες εφαρμογές που γίνονται σε ιατρείο

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΣΘΕΝΩΝ

Ποιοι είναι οι κατάλληλοι υποψήφιοι για τα νήματα προσώπου;

Τα νήματα προσώπου είναι η νούμερο ένα αντιγηραντική τεχνική σε γυναίκες και άνδρες άνω των 35 χρόνων που θέλουν να προλάβουν τις συνέπειες της γήρανσης ή να αποκαταστήσουν ήδη υπάρχουσες ρυτίδες και χαλάρωση. Εφαρμόζονται σε όλο το οβάλ του προσώπου και/ή στοχευμένα σε προβληματικές περιοχές όπως μάτια και μέτωπο.

Είναι ασφαλή τα νήματα προσώπου;

Μιλώντας για νήματα προσώπου, εννοούμε βιοαπορροφήσιμα νήματα, από υλικό εγκεκριμένο ιατρικά που χρησιμοποιείται ευρέως στην κοσμητική δερματολογία. Πρόκειται για μία ανώδυνη θεραπεία, με 100% ασφάλεια για το άτομο, με πιστοποίηση που αποδεικνύει αυτή την ασφάλεια, ελαχιστοποιώντας επιπλοκές και οιδήματα.

Το κόστος για τα νήματα προσώπου είναι υψηλό;

Η τιμή για τα νήματα προσώπου εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Σε γενικές γραμμές είναι προσιτή!

Πότε φαίνονται τα πρώτα αποτελέσματα;

Τα αποτελέσματα από τα νήματα προσώπου έρχονται μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας. Είναι πάντα εντυπωσιακά και σταδιακά το δέρμα φαίνεται νεότερο και πιο σφριγηλό. Η βελτίωση της όψης του προσώπου συνεχίζει ασταμάτητα για τους επόμενους μήνες, παράλληλα με την παραγωγή κολλαγόνου και υαλουρονικού οξέος.

Μετά τη θεραπεία τι να περιμένω;

Ένας ήπιος τοπικός ερεθισμός είναι αναμενόμενος. Συνήθως διαρκεί πολύ λίγο, αφού η θεραπεία είναι η επεμβατική. Το άτομο μπορεί να γυρίσει άμεσα στις καθημερινές του συνήθειες.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ