Δηλώστε συμμετοχή και γίνετε μια από τις τυχερές!

Νήματα Προσώπου

 

Τα 4D THREADS COGS

Είναι τελευταίας γενιάς ιατρικά νήματα με πολυκατευθυντικές ακίδες 4ων διαστάσεων που στηρίζουν και ανασηκώνουν τον ιστό του δέρματος προς διάφορες κατευθύνσεις, ενώ αποτελούν την πιο αποτελεσματική αναίμακτη μέθοδο ανέλκυσης του δέρματος του προσώπου και του λαιμού. Η δυνατότητα εξωτερικής έλξης του δέρματος προς την επιθυμητή κατεύθυνση,  ανορθώνει τις περιοχές με έντονη χαλάρωση και προσφέρει αποτέλεσμα Lift. Είναι 100% βιοδιασπώμενα, και  έχουν αγκιστροειδή μορφή.

Αυτή η ελάχιστα επεμβατική διαδικασία χρησιμοποιεί  (Polydioxanone) Cog που πυροδοτεί  τη νέα παραγωγή κολλαγόνου μειώνοντας έτσι τις ρυτίδες, σφίγγοντας τους πόρους και δημιουργώντας όγκο και τόνο στο δέρμα.

 

Σε τι διαφέρουν από τα απλά νήματα;

 • Δύο φορές μεγαλύτερη αγκύρωση (αγκιστροειδή μορφή)
 • Μεγαλύτερη αντοχή στον  εφελκυσμό  προσφέρει ορατή και ταχύτερη ανύψωση του προσώπου
 • Βραδύτερη βιοδιάσπαση (μεγαλύτερη διάρκεια αποτελέσματος)

Ενδείξεις

 • Χαλάρωση δέρματος
 • Λεπτές γραμμές και ρυτίδες στα μάτια
 • Χαλάρωση και ρυτίδες στο λαιμό
 • Ρυτίδες μαριονέτας
 • Πτυχές -γραμμές χαμόγελου

 

Αποτελέσματα

 • Νεανικότερη και  σφριγηλότερη όψη
 • Επαναπροσδιορισμός του οβάλ (σχηματοποίηση)
 • Διόρθωση των πτυχών και των γραμμών
 • Δεν υπάρχουν τομές ή ράμματα αφού γίνεται μόνο εισαγωγή των νημάτων
 • Συνδυάζεται με άλλες ιατρικές υπηρεσίες αντιγήρανσης (fillers, PRP, κ.α)

Τα νήματα προσώπου συνδυάζονται εξαιρετικά με άλλες θεραπείες όπως μεσοθεραπεία προσώπουθεραπείες υαλουρονικού οξέος κ.α.

Πλεονεκτήματα Θεραπείας

 • Χωρίς χρόνο αποθεραπείας
 • Χωρίς χειρουργείο, γίνεται στο ιατρείο σε λιγότερο από 60 λεπτά
 • Απουσία πόνου, οιδημάτων και τραυματισμών
 • Κόστος οικονομικό και ανάλογο με ενέσιμες εφαρμογές που γίνονται σε ιατρείο

Τρόπος δράσης των νημάτων

Η τεχνική των βιοαπορροφήσιμων νημάτων, βασίζεται στις λεπτές βελόνες με τις οποίες εισάγονται με ειδική επεξεργασία τα νήματα στις περιοχές εκείνες που έχουν υποστεί χαλάρωση. Η δράση τους ξεκινάει από τη στιγμή της τοποθέτησής τους, δημιουργώντας μία υποστήριξη στους ιστούς και παράλληλα ανόρθωση στα χαλαρωμένα σημεία του προσώπου. Η διέγερση των ινοβλαστών είναι θέμα χρόνου, οι οποίοι με τη σειρά τους προωθούν την παραγωγή κολλαγόνου, ελαστίνης και υαλουρονικού οξέος. Με τα νήματα δηλαδή αξιοποιείται η φυσική ικανότητα του οργανισμού να επουλώνει, συμβάλλοντας στην ανάπλαση της επιδερμίδας. Η διαδικασία γίνεται με πολύ φυσικό τρόπο, ώστε να μην επηρεάζεται καθόλου η έκφραση του προσώπου.

Δηλώστε συμμετοχή και γίνετε μια από τις τυχερές!

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΣΘΕΝΩΝ

Ποιοι είναι οι κατάλληλοι υποψήφιοι για τα νήματα προσώπου;

Τα νήματα προσώπου είναι η νούμερο ένα αντιγηραντική τεχνική σε γυναίκες και άνδρες άνω των 35 χρόνων που θέλουν να προλάβουν τις συνέπειες της γήρανσης ή να αποκαταστήσουν ήδη υπάρχουσες ρυτίδες και χαλάρωση. Εφαρμόζονται σε όλο το οβάλ του προσώπου και/ή στοχευμένα σε προβληματικές περιοχές όπως μάτια και μέτωπο.

Είναι ασφαλή τα νήματα προσώπου;

Μιλώντας για νήματα προσώπου, εννοούμε βιοαπορροφήσιμα νήματα, από υλικό εγκεκριμένο ιατρικά που χρησιμοποιείται ευρέως στην κοσμητική δερματολογία. Πρόκειται για μία ανώδυνη θεραπεία, με 100% ασφάλεια για το άτομο, με πιστοποίηση που αποδεικνύει αυτή την ασφάλεια, ελαχιστοποιώντας επιπλοκές και οιδήματα.

Το κόστος για τα νήματα προσώπου είναι υψηλό;

Η τιμή για τα νήματα προσώπου εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Σε γενικές γραμμές είναι προσιτή!

Με ποιες θεραπείες μπορούν να συνδυαστούν;

Τα νήματα προσώπου συνδυάζονται τέλεια με άλλες θεραπείες ομορφιάς για ενίσχυση του αποτελέσματος. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι η μεσοθεραπεία, το κλασικό botox, το υαλουρονικό οξύ αλλά και το χημικό peeling. Μετά την πρώτη σας επίσκεψη στα ιατρεία μας, θα συζητήσετε με τον ιατρό αν χρειάζεται να συνδυάσετε κάποια θεραπεία και ποια είναι η κατάλληλη για την περίπτωσή σας.

Κλείστε ραντεβού στα ιατρικά κέντρα μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για μία εξατομικευμένη εξέταση!

Πότε φαίνονται τα πρώτα αποτελέσματα;

Τα αποτελέσματα από τα νήματα προσώπου έρχονται μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας. Είναι πάντα εντυπωσιακά και σταδιακά το δέρμα φαίνεται νεότερο και πιο σφριγηλό. Η βελτίωση της όψης του προσώπου συνεχίζει ασταμάτητα για τους επόμενους μήνες, παράλληλα με την παραγωγή κολλαγόνου και υαλουρονικού οξέος.

Μετά τη θεραπεία τι να περιμένω;

Ένας ήπιος τοπικός ερεθισμός είναι αναμενόμενος. Συνήθως διαρκεί πολύ λίγο, αφού η θεραπεία είναι η επεμβατική. Το άτομο μπορεί να γυρίσει άμεσα στις καθημερινές του συνήθειες.

Ποια είναι η διάρκεια της θεραπείας

Η διαδικασία ολοκληρώνεται σε λιγότερο από μία ώρα και ένα πρώτο αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό. Με τον καιρό βελτιώνεται όλο και περισσότερο, καθώς χρειάζεται ένα χρονικό διάστημα μέχρι να εισχωρήσει το νήμα στο δέρμα και να ξεκινήσει η παραγωγή κολλαγόνου και υαλουρονικού οξέος. Αν το άτομο υιοθετεί ένα υγιές lifestyle, η διάρκεια του αποτελέσματος φτάνει τα δύο χρόνια τουλάχιστον.

Υπάρχουν παρενέργειες;

Η εφαρμογή των βιο-απορροφήσιμων νημάτων στο πρόσωπο είναι μία καινοτόμος και ασφαλής μέθοδος που καταφέρνει να ανορθώνει το πρόσωπο, χωρίς να χρειάζεται χειρουργείο. Χωρίς να επιφέρει καμία παρενέργεια και επιπλοκή, αποτελεί τέλεια εναλλακτική για τα άτομα που θέλουν να δουν εντυπωσιακά αποτελέσματα σύσφιξης, χωρίς να έχουν το άγχος του νυστεριού.

Είναι λογικό μετά τη θεραπεία, να εμφανιστεί ένας ήπιος ερεθισμός στα σημεία εφαρμογής των νημάτων. Ακόμα κι αν εμφανιστούν ήπιες εκχυμώσεις θα υποχωρήσουν σε λίγες ημέρες. Μπορείτε να εφαρμόσετε πάγο στην περιοχή για συντομότερη επούλωση.