Δηλώστε συμμετοχή και γίνετε μια από τις 5 τυχερές!

Νήματα Σώματος – Τι Είναι;

Τα νήματα σώματος είναι μια νέα τεχνική ανόρθωσης και επιδερμικής σύσφιξης  των χαλαρωμένων περιοχών του σώματος. Βασίζονται στην υποδερμική ανόρθωση και συγκράτηση των δερματικών ιστών με βιοαπορροφήσιμα χειρουργικά νήματα. Αποτελούνται από την ουσία Polydioxanone που είναι παγκοσμίως εγκεκριμένο συστατικό για τη δημιουργία χειρουργικών απορροφήσιμων ραμμάτων. Συνεπώς εξασφαλίζουν βιοσυμβατότητα και ασφάλεια. Τα βιοαπορροφήσιμα νήματα PDOthreads σε όλες τους τις μορφές  έχουν πολύ υψηλή αρχική αντοχή εφελκυσμού, εξαιρετική ευκαμψία και ομαλή διέλευση ιστού.

 

Αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά, δημιουργώντας ένα ομαλό ανορθωτικό αποτέλεσμα παράλληλα με μια νεανική όψη της επιδερμίδας του σώματος λόγω της ενίσχυσης της παραγωγής κολλαγόνου. Η τεχνική νημάτων σώματος είναι ιδανική αναίμακτη λύση για την σύσφιξη κοιλιάς, σύσφιξη γλουτών, την ανόρθωση γλουτών και της ευρύτερης σύσφιξης σώματος όπως μπράτσα και γόνατα. Τα νήματα σώματος συνδυάζονται εξαιρετικά με άλλες θεραπείες όπως μεσοθεραπεία σώματος για τοπική λιποδιάλυση και επιδερμική σύσφιξη, είναι ενδεδειγμένη θεραπεία για την χαλάρωση μετά από αδυνάτισμα και λειτουργεί θεραπευτικά ως μέθοδος αντιγήρανσης σώματος.

Πλεονεκτήματα

  • Χωρίς χρόνο αποθεραπείας.
  • Χωρίς χειρουργείο, γίνεται στο ιατρείο σε λιγότερο από 60 λεπτά.
  • Απουσία πόνου, οιδημάτων και τραυματισμών.
  • Κόστος οικονομικό και ανάλογο με ενέσιμες εφαρμογές που γίνονται σε ιατρείο.

Δηλώστε συμμετοχή και γίνετε μια από τις 5 τυχερές!

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΣΘΕΝΩΝ

Επιθυμώ ανόρθωση γλουτών και στήθους χωρίς νυστέρι, τα νήματα σώματος θα με βοηθήσουν;

Η χαλάρωση και η πτωτική τάση των γλουτών και του στήθους είναι από τις πρώτες αλλαγές που συμβαίνουν στο σώμα, όταν αρχίζει να γερνάει ή μετά από μία απότομη εναλλαγή βάρους. Η εφαρμογή των νημάτων σε αυτές τις περιπτώσεις, δίνει αξιοθαύμαστα αποτελέσματα, με απολύτως ασφαλή τρόπο. Ενδείκνυται, ειδικά σε περιπτώσεις που η εναπόθεση λιπώδους ιστού δεν είναι μεγάλη. Τα νήματα που επιλέγονται είναι τα PDO συνδυαστικά με αυτόλογη μεσοθεραπεία σώματος για γρήγορα και πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα που φέρνουν τα νήματα σώματος;

Τα νήματα είναι βιοσυμβατά και βιοδιασπώμενα. Μέσα λίγους μήνες απορροφώνται από τον οργανισμό και σταδιακά μέσα σε 3 μήνες προκαλούν το αναμενόμενο αποτέλεσμα σύσφιξης, ανόρθωσης και ενεργοποίησης του κολλαγόνου σώματος. Αυτό το lifting σώματος, διαρκεί έως 3 χρόνια!

Ποια είναι η διαδικασία για την εφαρμογή των νημάτων σώματος;

H τοποθέτηση των νημάτων γίνεται στον χώρο του ιατρείου χωρίς τομές και αναισθησία. Με πολύ λεπτές βελόνες, εισάγονται οι βελόνες στο δέρμα, αφήνοντας τα νήματα στην προβληματική περιοχή του σώματος, προκαλώντας επιτυχημένη ανύψωση της περιοχής, με αυτά τα «αόρατα στηρίγματα». Ανάλογα με την δυσκολία της περιοχής του σώματος που θέλουμε να εφαρμόσουμε τα νήματα, επιλέγεται το κατάλληλο μέγεθος νημάτων.

Σε ποιες ηλικίες εφαρμόζονται τα νήματα σώματος και σε ποια σημεία;

Συνήθως επιλέγεται σαν θεραπεία ανόρθωσης και σύσφιξης σώματος από άτομα άνω των 30-25 χρόνων. Όσο προχωρημένη είναι η ηλικία τόσο πυκνότερο πρέπει να είναι το πλέγμα για να φτιάξει μία πετυχημένη υποδομή.

Οι περιοχές που μπορούν να εφαρμοστούν είναι κυρίως η κοιλιακή χώρα, οι γλουτοί, οι μηροί, οι βραχίονες, η πλάτη και το στήθος.