Δηλώστε συμμετοχή και γίνετε μια από τις 5 τυχερές!

Νήματα Σώματος – Τι Είναι;

Τα νήματα σώματος είναι μια νέα τεχνική ανόρθωσης και επιδερμικής σύσφιξης  των χαλαρωμένων περιοχών του σώματος. Βασίζονται στην υποδερμική ανόρθωση και συγκράτηση των δερματικών ιστών με βιοαπορροφήσιμα χειρουργικά νήματα. Αποτελούνται από την ουσία Polydioxanone που είναι παγκοσμίως εγκεκριμένο συστατικό για τη δημιουργία χειρουργικών απορροφήσιμων ραμμάτων.

Συνεπώς εξασφαλίζουν βιοσυμβατότητα και ασφάλεια. Τα βιοαπορροφήσιμα νήματα PDOthreads σε όλες τους τις μορφές έχουν πολύ υψηλή αρχική αντοχή εφελκυσμού, εξαιρετική ευκαμψία και ομαλή διέλευση ιστού.

Τοποθετούνται είτε κάθετα είτε οριζόντια στα σημεία που έχουν ανάγκη από σύσφιξη, ώστε να δημιουργείται ένα πλέγμα γύρω από τους ιστούς. Το αποτέλεσμα είναι να ανασηκώνονται γλουτοί, μηροί, κοιλιά, εσωτερικό των μπράτσων. Η εισαγωγή τους γίνεται με απλή τοπική αναισθησία. Ο αριθμός των νημάτων δεν είναι συγκεκριμένος, αφού καθορίζεται ανάλογα με την περιοχή και τη φύση του προβλήματος. Τα συγκεκριμένα νήματα είναι κατασκευασμένα από τέτοιο υλικό, ώστε να προσφέρουν 100% ασφάλεια στους ιστούς που εισήχθησαν. Αυτό γιατί με το πέρασμα ου χρόνου υδρολύονται και αφομοιώνονται με αποτέλεσμα να αποκλείεται η πιθανότητα ξένου σώματος στην επιδερμίδα σας.

Αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά, δημιουργώντας ένα ομαλό ανορθωτικό αποτέλεσμα παράλληλα με μια νεανική όψη της επιδερμίδας του σώματος λόγω της ενίσχυσης της παραγωγής κολλαγόνου. Η τεχνική νημάτων σώματος είναι ιδανική αναίμακτη λύση για την σύσφιξη κοιλιάς, σύσφιξη γλουτών, την ανόρθωση γλουτών και της ευρύτερης σύσφιξης σώματος όπως μπράτσα και γόνατα.

Τα νήματα σώματος συνδυάζονται εξαιρετικά με άλλες θεραπείες όπως μεσοθεραπεία σώματος για τοπική λιποδιάλυση και επιδερμική σύσφιξη, είναι ενδεδειγμένη θεραπεία για την χαλάρωση μετά από αδυνάτισμα και λειτουργεί θεραπευτικά ως μέθοδος αντιγήρανσης σώματος.

Πλεονεκτήματα

  • Χωρίς χρόνο αποθεραπείας.
  • Χωρίς χειρουργείο, γίνεται στο ιατρείο σε λιγότερο από 60 λεπτά.
  • Απουσία πόνου, οιδημάτων και τραυματισμών.
  • Κόστος οικονομικό και ανάλογο με ενέσιμες εφαρμογές που γίνονται σε ιατρείο.

Δηλώστε συμμετοχή και γίνετε μια από τις 5 τυχερές!

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΣΘΕΝΩΝ

Επιθυμώ ανόρθωση γλουτών και στήθους χωρίς νυστέρι, τα νήματα σώματος θα με βοηθήσουν;

Η χαλάρωση και η πτωτική τάση των γλουτών και του στήθους είναι από τις πρώτες αλλαγές που συμβαίνουν στο σώμα, όταν αρχίζει να γερνάει ή μετά από μία απότομη εναλλαγή βάρους. Η εφαρμογή των νημάτων σε αυτές τις περιπτώσεις, δίνει αξιοθαύμαστα αποτελέσματα, με απολύτως ασφαλή τρόπο. Ενδείκνυται, ειδικά σε περιπτώσεις που η εναπόθεση λιπώδους ιστού δεν είναι μεγάλη. Τα νήματα που επιλέγονται είναι τα PDO συνδυαστικά με αυτόλογη μεσοθεραπεία σώματος για γρήγορα και πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα που φέρνουν τα νήματα σώματος;

Τα νήματα είναι βιοσυμβατά και βιοδιασπώμενα. Μέσα λίγους μήνες απορροφώνται από τον οργανισμό και σταδιακά μέσα σε 3 μήνες προκαλούν το αναμενόμενο αποτέλεσμα σύσφιξης, ανόρθωσης και ενεργοποίησης του κολλαγόνου σώματος. Αυτό το lifting σώματος, διαρκεί έως 3 χρόνια!

Με ποια άλλη θεραπεία μπορούν να συνδυαστούν τα νήματα σώματος για καλύτερα αποτελέσματα;

Εξαιρετικός συνδυασμός είναι η εφαρμογή των νημάτων σώματος με αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP. Με αυτές τις δύο θεραπείες, η διαδικασία παραγωγής κολλαγόνου ενισχύεται ακόμα περισσότερο και τα αποτελέσματα είναι ορατά νωρίτερα απ’ ότι συνήθως.

Ποιο είναι το κόστος για τα νήματα σώματος;

H τελική τιμή στην θεραπεία νημάτων σώματος, διαμορφώνεται ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος και τον αριθμό των νημάτων που πρόκειται να χρησιμοποιηθούν. Επίσης διαφοροποιείται αν επιλέξετε συνδυαστικές τεχνικές.

Επικοινωνήστε με τα δερματολογικά κέντρα μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για να κλείσετε ραντεβού για μία πρώτη εκτίμηση της κατάστασης και για να επιλύσετε κάθε απορία.

Ποια είναι η διαδικασία για την εφαρμογή των νημάτων σώματος;

H τοποθέτηση των νημάτων γίνεται στον χώρο του ιατρείου χωρίς τομές και αναισθησία. Με πολύ λεπτές βελόνες, εισάγονται οι βελόνες στο δέρμα, αφήνοντας τα νήματα στην προβληματική περιοχή του σώματος, προκαλώντας επιτυχημένη ανύψωση της περιοχής, με αυτά τα «αόρατα στηρίγματα». Ανάλογα με την δυσκολία της περιοχής του σώματος που θέλουμε να εφαρμόσουμε τα νήματα, επιλέγεται το κατάλληλο μέγεθος νημάτων.

Σε ποιες ηλικίες εφαρμόζονται τα νήματα σώματος και σε ποια σημεία;

Συνήθως επιλέγεται σαν θεραπεία ανόρθωσης και σύσφιξης σώματος από άτομα άνω των 30-25 χρόνων. Όσο προχωρημένη είναι η ηλικία τόσο πυκνότερο πρέπει να είναι το πλέγμα για να φτιάξει μία πετυχημένη υποδομή.

Οι περιοχές που μπορούν να εφαρμοστούν είναι κυρίως η κοιλιακή χώρα, οι γλουτοί, οι μηροί, οι βραχίονες, η πλάτη και το στήθος.

Υπάρχουν αντενδείξεις για την εφαρμογή των νημάτων σώματος;

Όπως σε όλες τις θεραπείες έτσι και στα νήματα σώματος, θα πρέπει ο ασθενής να πληροί κάποιες προϋποθέσεις αφενός για να μην διαταραχθεί η υγεία του και αφετέρου για να έχει αποτέλεσμα η θεραπεία. Η εφαρμογή των νημάτων δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί αν στην επιδερμίδα υπάρχει ενεργός ακμή ή δερματικός έρπης. Τα άτομα με αυτοάνοσα νοσήματα ή με σακχαρώδη διαβήτη θα πρέπει να υποβληθούν σε ολοκληρωμένο έλεγχο για να διαπιστωθεί αν μπορούν να πραγματοποιήσουν τη θεραπεία.