Δηλώστε συμμετοχή και γίνετε μια από τις 5 τυχερές!

LPG Endermologie® Λιπογλυπτική – Λιποδιάλυση: Καταπολέμηση Τοπικού Πάχους & Κυτταρίτιδας

Η τεχνική LPG Endermologie είναι η πρώτη ιατρική θεραπεία που εγκρίθηκε από το F.D.A. για τη μείωση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους. Η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητά της έχουν αποτελέσει το αντικείμενο πολλών κλινικών ερευνών, ενώ παράλληλα τα πρώτα αποτελέσματα εν εξελίξει μελετών υπόσχονται ακόμα περισσότερα.

Πώς λειτουργεί η μέθοδος λιπογλυπτικής – λιποδιάλυσης LPG Endermologie®;

Το LPG Endermologie® είναι η επιστήμη της κυτταρικής διέγερσης και περισσότερες από 128 επιστημονικές μελέτες έχουν αποδείξει τα αποτελέσματά της. Ενεργοποιεί εκ νέου τη βαθιά αδρανή κυτταρική δραστηριότητα με μηχανική διέγερση του δέρματος (μεσο-διέγερση ) που είναι ανώδυνη και μη επεμβατική.

Δηλώστε συμμετοχή και γίνετε μια από τις 5 τυχερές!

Η LPGEndermologie® είναι μια κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνική με χρήση των συστημάτων της LPG που περιλαμβάνουν μια μηχανική κεφαλή θεραπείας με δύο ηλεκτρονικά ελεγχόμενους κυλίνδρους και πλήρως ρυθμισμένη εισρόφηση. Το Keymodule® είναι μια φορητή και μηχανική κεφαλή θεραπείας προσαρμοσμένη στα συστήματα της LPG με 2 ειδικά σχεδιασμένους κυλίνδρους μέσω των οποίων εφαρμόζεται η θεραπεία Endermologie®. Αυτή η μη χειρουργική και μη επεμβατική κεφαλή δημιουργεί μια συμμετρική πτυχή δέρματος, η οποία επιτρέπει την εν τω βάθει κινητοποίηση του ιστού, οδηγώντας με φυσικό τρόπο στη καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και την απώλεια πόντων.

Με μια ήπια ανύψωση και μάλαξη του δέρματος, το Keymodule® ενεργοποιεί το φλεβικό και λεμφικό σύστημα με σκοπό την αποβολή των τοξινών. Οι ινοβλάστες διεγείρονται με αποτέλεσμα την ενεργοποίηση του κολλαγόνου και την παραγωγή ελαστίνης για ένα αναζωογονημένο και πιο υγιές δέρμα. Η ελεγχόμενη εισρόφηση ανυψώνει ήπια και μαλάζει το δέρμα, για να κινητοποιήσει σε εν τω βάθει επίπεδα τις προβληματικές περιοχές, αυξάνοντας την υποδόρια ροή αίματος κατά 400 % (μετρήσεις Laser Doppler) και τη λεμφική ροή κατά 300 % (μετρήσεις Lymphoscintigraphy). Οι τοξίνες και οι κατακρατήσεις υγρών που προκαλούν δυσμορφίες αποβάλλονται, καθώς οι συνδετικές ίνες αποκαθίστανται. Η όψη φλοιού πορτοκαλιού, ανεξάρτητα από το βάρος και το όριο ηλικίας, έχει γίνει ο εφιάλτης για το 87% των γυναικών, με αποτέλεσμα αυτές να αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την συνολική εμφάνισή τους και να μην αγαπούν και αποδέχονται τον εαυτό τους.

 

Αίτια Εμφάνισης Κυτταρίτιδας

Η καθιστική ζωή, η κακή διατροφή και το κάπνισμα είναι οι αιτίες εμφάνισης της κυτταρίτιδας και των λιποδυστροφιών του σώματος. Η μέθοδος αυτή αποτελεί μια από τις πιο διαδεδομένες και αποτελεσματικές θεραπείες για την αντιγήρανση του σώματος και επιδρά άμεσα στο ολικό αδυνάτισμα, στην τοπική λιποδιάλυση και την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Ποια είναι τα αποτελέσματα της λιπογλυπτικής-λιποδιάλυσης της LPG Endermologie®;

  • ενισχύει τις δυνατότητές σας για αδυνάτισμα
  • καταπολεμά την κυτταρίτιδα σε όλα τα στάδια
  • ενεργοποιεί το λεμφικό και φλεβικό σύστημα
  • αποβολή τοξινών και μείωση των κατακρατήσεων
  • σύσφιξη των ιστών
  • λυπογλυπτική σώματος

 

Είναι ανώδυνη η θεραπεία LPG Endermologie®;

Η τεχνική προσαρμόζεται στις ανάγκες του κάθε σώματος, με αποτέλεσμα να μην πονάει! Πρόκειται για μία από τις λίγες μεθόδους που επιτρέπουν την καταπολέμηση σύνθετων καταστάσεων, με απόλυτη ασφάλεια και καθόλου ενόχληση.

 

Πλεονεκτήματα LPG Endermologie®

  • Ασφαλής, δοκιμασμένη και ανώδυνη μέθοδος
  • Άμεσο και μόνιμο αποτέλεσμα
  • Δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας