Δηλώστε συμμετοχή και γίνετε μια από τις 3 τυχερές!

Αντιγήρανση Σώματος

Οι γυναίκες μετά τα 40 αρχίζουν να κρύβουν διάφορα σημεία του σώματος για τα οποία δεν είναι πλέον πολύ περήφανες. Τα μικροσκοπικά μπικίνι αντικαθίστανται με ολόσωμα μαγιό και τα στράπλες μπλουζάκια έχουν καταχωνιαστεί στα συρτάρια, δίνοντάς τη θέση τους σε κοντομάνικα t-shirt χωρίς λαιμόκοψη!

 

Ακόμα κι αν η μετάβαση στην ωριμότητα είναι γεγονός, αποτρέψτε σε κάθε σημάδι χρόνου να γίνει εμπόδιο στην ομορφιά και την αυτοπεποίθησή σας!

Στα Medical Anti-Aging Centers η αντιγήρανση σώματος προσφέρεται μέσα από εξελιγμένες θεραπείες με τεχνολογίες αιχμής που ενδείκνυνται για όλες τις γυναίκες με ορατά προβλήματα τοπικού πάχους, κυτταρίτιδας, χαλάρωσης, ραγάδων και ευρυαγγειών.

Η τεχνολογία αιχμής προσφέρει ορατή κάλυψη των αναγκών σε κάθε ανάγκη σώματος

Τι σημαίνει αντιγήρανση σώματος με απλά λόγια;

  • Αποκατάσταση της όψης του σώματος και των χαλαρών ιστών που δημιουργούν αισθητικά προβλήματα
  • Ενυδάτωση της επιδερμίδας με ενεργοποίηση του κολλαγόνου
  • Αναδιαμόρφωση στο περίγραμμα του σώματος και εξάλειψη της όψης φλοιού πορτοκαλιού
  • Επαναφορά της σφριγηλότητας του δέρματος και σωστή κατανομή του λίπους
  • Λεμφική αναζωογόνηση

Πως θα σβήσετε όλα τα σημάδια γήρανσης από το σώμα σας; Επιλέξτε -ανάλογα με τις ανάγκες σας- μία από τις παρακάτω θεραπείες ή συνδυασμό αυτών για να αποκτήσετε ξανά το σώμα των ονείρων σας.

 

Νήματα σώματος

Τα νήματα σώματος είναι μια μέθοδος lifting και σύσφιξης σώματος, χωρίς νυστέρι! Οι περιοχές του σώματος που έχουν υποστεί χαλάρωση (λόγω λεπτού δέρματος ή γήρανσης) ανορθώνονται, με την καινοτόμα τεχνολογία των βιοαπορροφήσιμων νημάτων. Τα νήματα δημιουργούν ένα πλέγμα υποστήριξης στο σώμα, ενεργοποιώντας παράλληλα με φυσικό τρόπο τη δημιουργία κολλαγόνου και ελαστίνης.

 

Κυτταρίτιδα

Ένα θεραπευτικό πρωτόκολλο συνδυαστικών ή μεμονωμένων θεραπειών καταπολεμάει σε βάθος την όψη φλοιού πορτοκαλιού, οδηγώντας σε ένα δέρμα λείο και σφριγηλό. Διαδερμικές εφαρμογές και ακουστικά κύματα, είναι μόνο λίγες από τις πρωτοποριακές θεραπείες.

 

Τοπικό πάχος

Το τοπικό πάχος εμφανίζεται σε περιοχές του σώματος που συγκεντρώνουν τον μεγαλύτερο αριθμό λιποκυττάρων. Η απώλεια μερικών εκατοστών και η λείανση της περιοχής είναι το ζητούμενο. Η καλύτερη μέθοδος αντιμετώπισης του τοπικού πάχους είναι η κρυολιπόλυση.

 

Λεμφικό σύστημα

Το λεμφικό σύστημα έχει σημαντικό ρόλο στην επιδιόρθωση των ιστών του σώματος. Η λεμφική αποσυμφόρηση εκτός του ότι τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα, βοηθάει στην αποβολή λίπους και τοξινών, ενώ παράλληλα βελτιώνει τη λειτουργία του πεπτικού συστήματος.

 

Ραγάδες

Η απότομη αύξηση – μείωση βάρους ή η εγκυμοσύνη μπορούν να εμφανίσουν ραγάδες. Πρόκειται για λευκά σημάδια σαν ρυτίδες σε διάφορα σημεία του σώματος. Οι προτεινόμενες θεραπείες στοχεύουν στην ανάπλαση της επιδερμίδας, την βελτίωση της κυτταρικής δραστηριότητας και την αύξηση της ελαστικότητας. Η αποκατάσταση του δέρματος είναι άμεση, ανάλογα με την ηλικία και το μέγεθος του προβλήματος.

 

Ευρυαγγείες

Η διάλυση των τριχοειδών αγγείων στα κάτω άκρα προκαλεί πολλές την εμφάνιση μικρών κόκκινων πλεγμάτων από φλέβες σαν ιστός αράχνης. Για την εξάρθρωσή τους οι θεραπείες laser και η μέθοδος της σκληροθεραπείας φέρνουν πολύ καλά αποτελέσματα.

Δηλώστε συμμετοχή και γίνετε μια από τις 3 τυχερές!

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ