Δηλώστε συμμετοχή και γίνετε μια από τις 3 τυχερές!

Αναίμακτη Βλεφαροπλαστική – Χαλάρωση Βλεφάρων

Μάτια με σακούλες, μαύρους κύκλους, ρυτίδες δηλώνουν την ηλικία μας και δείχνουν όλο το πρόσωπο κουρασμένο. Το δέρμα των βλεφάρων είναι το λεπτότερο του σώματός μας και το πέρασμα του χρόνου αφήνει έντονα τα σημάδια της χαλάρωσης.

Από την ηλικία των 35-40 ετών το δέρμα χάνει κολλαγόνο, λεπταίνει και η στηρικτική του ιδιότητα σχεδόν εξαφανίζεται. Τα βλέφαρα χαλαρώνουν και ακολουθώντας τη βαρύτητα σκεπάζουν την βλεφαρική πτυχή ενώ παράλληλα ο λιπώδης ιστός της περιοχής προβάλλει εμπρός και να που αρχίζουν σιγά – σιγά να κάνουν την εμφάνισή τους και οι τόσο αντιαισθητικές σακούλες.

 

Μόνιμη λύση στην βλεφαρόπτωση

Είτε η βλεφαρόπτωση είναι συγγενής είτε επίκτητη οφείλεται στην ανωμαλία του ανελκτήρα μυ που σηκώνει το βλέφαρο. Η βλεφαροπλαστική μπορεί να προσφέρει θεαματικό αποτέλεσμα βελτιώνοντας την όψη των ματιών και διευρύνοντας το οπτικό πεδίο του ασθενούς που μπορεί να είναι περιορισμένο εξαιτίας της χαλάρωσης βλεφάρου.

 

Άνω – Κάτω Βλέφαρα

Τα Medical Anti-Aging Centers προσφέρουν μία μεγάλη ποικιλία από τεχνολογικά προηγμένες μεθόδους που προσφέρουν αντιγήρανση και ανόρθωση στην ευαίσθητη περιοχή των βλεφάρων με αναίμακτο και σύγχρονο τρόπο. Μερικές από τις τεχνικές που ειδικεύεται το ιατρικό προσωπικό είναι η αναίμακτη βλεφαροπλαστική με τεχνολογία PLASMA TECHNOLOGY που κάνει θραύση στο εξωτερικό, η VITJAL HA που συνδυάζει βιταμίνες, αμινοξέα και υαλουρονικό οξύ για την αποτελεσματική καταπολέμηση της χαλάρωσης βλεφάρων (άνω βλέφαρα-κάτω βλέφαρα) και μία καινοτόμα μέθοδος με micro filler δράση, αποκλειστικά για τις ρυτίδες ματιών καπνιστού.

Κλείστε ραντεβού μαζί μας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με κάθε θεραπεία αναίμακτης βλεφαροπλαστικής και κατόπιν εξέτασης να βρούμε ποια είναι αυτή που ταιριάζει στο ιδιαίτερο προφίλ, στην ηλικία σας και συνολικά στις ανάγκες σας.

Η πρώτη σας επίσκεψη στα ιατρεία μας

Στην πρώτη επαφή σας επίσκεψη θα εξεταστεί τόσο το άνω όσο και το κάτω βλέφαρο για να διαπιστωθεί αν υπάρχει περίσσεια δέρματος και λίπος ή αν πρόκειται για πτώση των φρυδιών. Εξετάζεται επίσης λεπτομερώς το σχήμα των ματιών και η συνολική γήρανση που έχει επέλθει, ώστε η επιλογή της τεχνικής να γίνει σωστά, εκμηδενίζοντας οποιεσδήποτε επιπλοκές.

Πολλές φορές ο ασθενής εμφανίζει απώλεια όγκου και λίπους κάτω από τα βλέφαρα. Στην περίπτωση αυτή, η ανατομική δυσμορφία διορθώνεται με εγχύσεις ειδικών συστατικών και βιταμινών μέσω βελόνας, με τοπική αναισθησία.

Μετά την επίσκεψη θα γνωρίζετε με κάθε λεπτομέρεια ποια είναι η κατάλληλη τεχνική ή συνδυαστική θεραπεία για να αποκαταστήσετε την χαλάρωση στο άνω ή κάτω βλέφαρο.

 

Γιατί η χρήση του Plasma στην βλεφαροπλαστική θεωρείται μία από τις ασφαλέστερες και πιο καινοτόμες μεθόδους;

Η χρήση της ύλης του πλάσματος στην βλεφαροπλαστική δεν απαιτεί καμία επεμβατική διαδικασία, ούτε αφαίρεση, ούτε τροποποίηση στους μύες των βλεφάρων. Δεν απαιτεί ούτε ράμματα, ούτε τομές. Απελευθερώνεται η ενέργεια του πλάσματος, χωρίς καμία επέμβαση. Δεν επηρεάζονται καθόλου οι τριγύρω ιστοί και δεν απαιτούνται ράμματα. Η αποθεραπεία είναι πολύ σύντομη και οι συνεδρίες που απαιτούνται για ένα πολύ καλό αποτέλεσμα βλεφαροπλαστικής είναι 2-3. Αξιοσημείωτο είναι ότι σε κάθε συνεδρία υπάρχει περιθώριο διόρθωσης. Η διάρκεια της κυμαίνεται στα δέκα λεπτά. Κλείστε το ραντεβού σας για μάθετε περισσότερα για την τεχνική και αν είστε κατάλληλος υποψήφιος για να την εφαρμόσετε.

Δηλώστε συμμετοχή και γίνετε μια από τις 3 τυχερές!

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΣΘΕΝΩΝ

«Παραδοσιακή» βλεφαροπλαστική vs. αναίμακτη μη-επεμβατική βλεφαροπλαστική: Υπάρχουν διαφορές;

Οι διαφορές ανάμεσα στις δύο μεθόδους είναι πασιφανείς. Καταρχάς, δεν απαιτείται νυστέρι ούτε άλλη επεμβατική διαδικασία, στην μη-επεμβατική βλεφαροπλαστική. Έτσι, δεν γίνονται τομές και δεν υπάρχει οίδημα στην περιοχή. Η γενική αναισθησία της παραδοσιακής βλεφαροπλαστικής πλέον δεν υπάρχει, που άλλοτε ήταν επίφοβη και έφερνε το άτομο σε δύσκολη θέση.

Η διαδικασία γίνεται σε περιβάλλον ιατρείο, σε χαλαρή θέση και η επιστροφή στην καθημερινότητα είναι άμεση συγκριτικά με το περιβάλλον κλινικής και την γενική αναισθησία.

Είναι μεγάλο το κόστος για βλεφαροπλαστική;

Το τελικό κόστος προκύπτει ύστερα από την καταγραφή των αναγκών του κάθε ασθενούς. Προτείνονται συμπληρωματικά και με μικρό κόστος μερικές θεραπείες που θα βελτιώσουν το αποτέλεσμα προσφέροντας επιπλέον αντιγήρανση και ενυδάτωση στην περιοχή.

Άνω και κάτω βλέφαρα: Σε ποια ηλικία να προχωρήσω στη διόρθωσή τους;

Αν αντιμετωπίζετε και εσείς το χαλαρωμένο και κρεμασμένο δέρμα στα άνω ή στα κάτω βλέφαρα και το δέρμα τείνει να ακουμπήσει τις βλεφαρίδες, περιορίζοντας το οπτικό σας πεδίο τότε είστε ο κατάλληλος υποψήφιος για την βλεφαροπλαστική.

Η βλεφαροπλαστική κατά κανόνα γίνεται στην ηλικία των 40 ετών όπου παρατηρείται η χαλάρωση. Ωστόσο αν λόγω κληρονομικότητας μία κοπέλα 20 χρονών εμφανίζει χαλάρωση, ενδείκνυται χωρίς φόβο η μέθοδος.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της αναίμακτης βλεφαροπλαστικής;

Οι minimal τεχνικές για ένα νεανικό πρόσωπο τα τελευταία χρόνια εφαρμόζονται πολύ συχνά σε γυναίκες με χαλάρωση στα μάτια και στο λεγόμενο πόδι της χήνας. Με την ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας, πλέον η βλεφαροπλαστική που παραδοσιακά γινόταν με νυστέρι, έχει αντικατασταθεί με τεχνικές μη επεμβατικές που θεωρούνται ιδανικές για όσους δεν θέλουν να υποστούν το νυστέρι, τα ράμματα και όλα τα επακόλουθα του χειρουργείου.

Η αναίμακτη μη-επεμβατική βλεφαροπλαστική, προσφέρει συγκριτικά πλεονεκτήματα για όποιον την επιλέξει καθώς προκαλεί, χωρίς να επεμβαίνει στην επιδερμίδα, εξάχνωση της επιφανειακής στιβάδας και της χαλάρωσης των βλεφάρων. Επιτυγχάνεται σύσφιξη σε όλα τα σημεία χαλάρωσης τόσο στα άνω όσο και στα κάτω βλέφαρα.

Το άτομο είναι πολύ άνετο στην καρέκλα του ιατρείου και δεν χρειάζεται να υποστεί την γενική αναισθησία, που είναι μία ανεπιθύμητη και επίφοβη διαδικασία.

Τέλος, η επιστροφή στην καθημερινότητα είναι άμεση, ενώ μερικά σημάδια που μπορεί να αφήσει η αναίμακτη βλεφαροπλαστική φεύγουν γρήγορα. Δεν έχουν αναφερθεί καθόλου επιπλοκές, αν η γυναίκα ή ο άνδρας ακολουθήσει πιστά τις οδηγίες του ιατρού.

Αναίμακτη βλεφαροπλαστική με laser (λέιζερ): Τιμές – Διαδικασία – Αποτελέσματα

Η βλεφαροπλαστική με laser ανακτά την σφριγηλότητα της επιδερμίδας κάτω από τα μάτια και προσδίδει νεανική όψη στο πρόσωπο. Η τεχνική επίσης επιτρέπει την άμεση επάνοδο στην καθημερινότητα.

Πρόκειται για μία μη επεμβατική πλαστική τεχνική που γίνεται με ταχύτητα και με ασφάλεια. Συγκριτικά με την κλασική βλεφαροπλαστική που οι τομές γίνονται με νυστέρι ή με ψαλίδια, στην αναίμακτη βλεφαροπλαστική με λέιζερ δεν υπάρχει καθόλου αιμορραγία ούτε μελανιές και αυτό είναι εξακριβωμένο ήδη από τις πολλές εφαρμογές που έχουν γίνει.

Η διάρκεια στο αποτέλεσμα κρατάει χρόνια, ενώ το πρόσωπο και το βλέμμα αποκτούν και πάλι τη χαμένη νεανική όψη. Τα οφέλη της βλεφαροπλαστικής laser σε συνδυασμό με έναν υγιεινό τρόπο ζωής είναι ορατά.

Ποιος είναι ο κατάλληλος υποψήφιος για να υποβληθεί σε βλεφαροπλαστική;

Κατάλληλος υποψήφιος για βλεφαροπλαστική είναι όποιος άνδρας και γυναίκα θέλει να αντιμετωπίσει τις πρώτες συνέπειες της γήρανσης γύρω από τα μάτια, το πρήξιμο, την χαλαρότητα στα βλέφαρα. Αν η βλεφαρόπτωση είναι κληρονομική και εμφανιστεί σε νέα ηλικία, η διαδικασία μπορεί θα πραγματοποιηθεί νωρίτερα για βέλτιστα αποτελέσματα.

Μπορεί να εμφανιστούν επιπλοκές από την βλεφαροπλαστική;

Αν και ο κάθε οργανισμός αντιδράει διαφορετικά, δεν έχει προκύψει καμία σοβαρή επιπλοκή μετά από την βλεφαροπλαστική. Πολύ μικρής σημασίας επιπλοκές που μπορεί να προκληθούν είναι το μικρό οίδημα που μπορεί να αντιμετωπιστεί άμεσα ή η αλλοίωση στο σχήμα των βλεφάρων (πολύ σπάνια). Στα ιατρεία μας, το ιατρικό προσωπικό είναι εξειδικευμένο για την κάθε τεχνική αναίμακτης βλεφαροπλαστικής, προσφέροντας ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα.