Η γήρανση προκαλεί σταδιακά επιδερμική χαλάρωση στα πάνω και κάτω βλέφαρα με συνέπεια τα μάτια  να δείχνουν κουρασμένα αλλάζοντας την όψη των χαρακτηριστικών. Έως τώρα ο ενδεδειγμένος τρόπος διόρθωσης ήταν η χειρουργική βλεφαροπλαστική. Η νέα μέθοδος μη επεμβατικής – αναίμακτης βλεφαροπλαστικής με την τεχνολογία PLASMA TECHNOLOGY  δίνει λύση σε όσους θέλουν να διορθώσουν το πρόβλημα της βλεφαροχάλασης (χαλάρωση βλεφάρων) και τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια χωρίς χειρουργική επέμβαση.

Το PLASMA TECHNOLOGY κάνει χρήση της ύλης του Plasma. Το Plasma αναφέρεται σαν τέταρτη κατάσταση της ύλης, το οποίο είναι ιδιαίτερα ιονισμένο αέριο σε υψηλή θερμοκρασία. Είναι η πιο σύγχρονη τεχνολογία στην Ευρώπη στον τομέα της κοσμητικής ιατρικής. Είναι μια μικροχειρουργική συσκευή που παράγει ένα μικρό ηλεκτρικό τόξο αυξάνοντας επιλεκτικά την θερμοκρασία στον δερματικό ιστό, προκαλώντας εξάχνωση της επιδερμίδας χωρίς να επηρεάζονται οι βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος και οι περιφερικοί ιστοί. Η θεραπεία είναι απόλυτα ασφαλής και αναίμακτη.

Η τεχνική είναι ενεργητική καθότι επιτρέπεται στον ασθενή να ανοιγοκλείνει τα μάτια κατά την διάρκεια της εφαρμογής ώστε να εντοπισθεί η πτυχή του δέρματος και να σμιλευθεί.

Η μέθοδος δεν προκαλεί ουλές ή μόνιμα σημάδια.

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

Άνω βλέφαρα – επιδερμική χαλάρωση

Κάτω βλέφαρα – επιδερμική χαλάρωση

Ρυτίδες στο πόδι της χήνας

ΧΡΟΝΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Η εφαρμογή γίνεται στο ιατρείο σε 20 λεπτά αφού έχει εφαρμοστεί στην περιοχή αναισθητική κρέμα.

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ

Επανάληψη Θεραπείας ? 1 εφαρμογή κάθε 45 ημέρες

Απαιτούνται 2 εφαρμογές ανάλογα με τον βαθμό της χαλάρωσης στην περιοχή. Σε μία συνεδρία μπορεί να εφαρμοστεί μία περιοχή, άνω βλέφαρα ή κάτω βλέφαρα ή “πόδι της χήνας”. Αν κάποιος πελάτης επιθυμεί να εφαρμόσει και δεύτερη περιοχή μπορεί 10 ημέρες μετά την 1η εφαρμογή.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ