Ιατρική θεραπεία αναζωογόνησης των τριχοθυλακίων με υαλουρονικό οξύ και 55 δραστικά συστατικά.

Η υγεία των μαλλιών, εκτός από τα παθολογικά-κληρονομικά αίτια, επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό και από εξωτερικούς παράγοντες, όπως η έκθεση σε επιβαρυμένο περιβάλλον, η υπερβολική έκθεση σε ηλιακές ακτίνες UV, η συχνή επαφή με χλωριωμένο ή θαλασσινό νερό, η υπερβολική θερμότητα, η ελλιπής φροντίδα και η κακή διατροφή.

Το μεγαλύτερο μέρος της ημερήσιας πρόσληψης τροφής καταναλώνεται για την ενέργεια του ανθρώπινου οργανισμού ενώ το υπόλοιπο χρησιμοποιείται για τις δομικές ανάγκες της ανάπτυξής του. Τις περισσότερες φορές το γρήγορο φαγητό φτωχής διατροφικής ποιότητας και οι αυστηρές δίαιτες συντελούν στην ανεπάρκεια του οργανισμού να αντλήσει ζωτικής σημασίας συστατικά τόσο σε ενεργειακό όσο και σε δομικό επίπεδο. Η μετατροπή της τροφής σε ενέργεια και δομικά υλικά επιτελείται από τα ένζυμα και τα συνένζυμα καθώς και από τις ορμόνες που συνθέτει ο οργανισμός, ενώ τις βιταμίνες, τις οποίες δεν συνθέτει, τις λαμβάνει αποκλειστικά από τις τροφές. Συνεπώς για τη γέννηση και την ανάπτυξη της τρίχας σημαντικό είναι να υπάρχει η πρώτη ύλη που θα τη βοηθήσει στη σύνθεσή της αλλά σημαντική είναι επίσης και η επαρκής πρόσληψη βιταμινών.

Το NCTF Alopecia της FILORGA δρα ως συμπλήρωμα θρεπτικών ουσιών που εγχύονται απευθείας στο τριχοθυλάκιο έτσι ώστε να ενισχύεται η πρώτη ύλη σχηματισμού της τρίχας αλλά και να χορηγείται επαρκές ποσοστό βιταμινών με αποτέλεσμα να έχουμε νέες και υγιείς τρίχες.

Η εφαρμογή γίνεται με ενδοδερμικές εγχύσεις ή μέθοδο napage.

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

[contact-form-7 id=»15041″]