Δηλώστε συμμετοχή και γίνετε μια από τις 3 τυχερές!

Η θεραπεία BIO NUTRI LIFT αποτελεί την πιο καινοτόμο τεχνική εκχύσεων TRI-HYAL INNOVATION TECHNOLOGY cross-linked σε συνδυασμό με ελεύθερο υαλουρονικό οξύ, από διαφορετικά σημεία εισόδου  στο πρόσωπο χρησιμοποιώντας κάνουλα δημιουργώντας άξονες στήριξης του ιστού.

Το πρώτο σημείο εισόδου βρίσκεται στο  ζυγωματικό τόξο όπου τοποθετούνται γραμμές με ελαφρώς cross-linking υαλουρονικό οξύ  σε σχήμα «ανεμιστήρα» προς τις ρινοπαρειακές πτυχές, χρησιμοποιώντας την τεχνική έγχυσης με αναδρομική κίνηση. Αυτή η τεχνική δημιουργεί φορείς δύναμης που δίνουν ανυψωτικό αποτέλεσμα και προκαλούν δερματική ανανέωση. Στην συνέχεια  χρησιμοποιώντας πάλι την τεχνική κάνουλας μέσω του ίδιου σημείου εισόδου ο ιατρός εγχέει    NCTF 135HA, του οποίου το ελεύθερο υαλουρονικό οξύ δίνει ένα άμεσο αποτέλεσμα πλήρωσης και συνολικής εξομάλυνσης. Αυτή η λύση πολύ-αναζωογόνησης περιέχει επίσης ένα κοκτέιλ 53 συστατικών που βοηθούν στην επανεκκίνηση της δραστηριότητας των ινοβλαστών, η οποία επιβραδύνεται με την ηλικία.

Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά σε ότι αφορά την υφή ,τον όγκο και την πληρότητα του προσώπου διατηρώντας την έκφραση και την φυσικότητα του προσδίδοντας ένα αποτέλεσμα Lift.

Δηλώστε συμμετοχή και γίνετε μια από τις 3 τυχερές!