Δηλώστε συμμετοχή και γίνετε μια από τις τυχερές!

CELLU STOP – Δερματοχειρουργική μέθοδος για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας

Η ιατρική θεραπεία Cellustop είναι μια σύγχρονη δερματοχειρουργική μέθοδος για την αντιμετώπιση των ινωδών διαφραγμάτων που δημιουργούν την κυτταρίτιδα  στα σημεία που εμφανίζεται. Η κυτταρίτιδα είναι μια πολύ συχνή κατάσταση που οφείλεται σε μια ανώμαλη συγκέντρωση λίπους και νερού ανάμεσα στο δέρμα και στον υποδόριο ιστό. Τοπογραφικά περιγράφεται ως «όψη φλούδας πορτοκαλιού». Στη συγκεκριμένη κατάσταση, συμβαίνουν μετατροπές στους λιπώδεις ιστούς και επίσης στο μικροκυκλοφορικό που προέρχονται από το αίμα και το λεμφικό σύστημα κάτι που οδηγεί στην σκλήρυνση των ινών του συνδετικού ιστού. Θεωρείται ότι είναι ένα μη φλεγμονώδες, εκφυλιστικό φαινόμενο που προκαλεί αλλοιώσεις δημιουργώντας ανώμαλους κυματισμούς στην επιδερμίδα και στις υπερκείμενες επηρεαζόμενες περιοχές.

Η κυτταρίτιδα είναι το αποτέλεσμα από διάφορες περίπλοκες καταστάσεις που περιλαμβάνουν την επιδερμίδα, το δέρμα, καθώς και τα υποδόρια κύτταρα. Αφορά σε συντριπτικό ποσοστό το γυναικείο φύλο και πρωτοεμφανίζεται με την έναρξη της εφηβείας ενώ δεν αποτελεί προϋπόθεση να συνυπάρχει με τοπικό πάχος ή αυξημένο σωματικό βάρος.

 

Θεραπεία Cellu Stop

Το Cellustop θεραπεύει τις συνδετικές ίνες που φαίνονται σε όλο το λίπος και τραβούν το δέρμα δημιουργώντας τα εντυπώματα που παρατηρούνται στην επιφάνεια του δέρματος.  Η θεραπεία αυτή στοχεύει με ακρίβεια στις δεσμευμένες αυτές ζώνες, προκαλώντας την πλήρη απελευθέρωση της επιδερμίδας από τον λιπώδη ιστό με αποτέλεσμα να επιτρέπει στην επιφάνεια του δέρματος  να γίνει πιο επίπεδη και ομοιόμορφη χωρίς να παρουσιάζει κυματοειδή μορφή.

Δηλώστε συμμετοχή και γίνετε μια από τις τυχερές!

Αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα φαίνονται σε μόλις τρεις ημέρες και διαρκούν τουλάχιστον δύο έως 3 χρόνια. Σε μία μόνο θεραπεία 45 έως 60 λεπτών, το Cellustop βελτιώνει σημαντικά την εμφάνιση κυτταρίτιδας στους γλουτούς και τους μηρούς. Η διαδικασία είναι ασφαλής και έχει σχεδιαστεί για να αντιμετωπίσει την υποκείμενη αιτία της κυτταρίτιδας και να πετύχει μια πραγματική βελτίωση στην εμφάνιση του πτυχωτού δέρματος δίνοντας αποτέλεσμα λιπογλυπτικής.

Κατά μέσο όρο, οι περισσότεροι ασθενείς έχουν συστάδες 15-20 εντυπωμάτων στους μηρούς και τους γλουτούς τους, τα οποία επισημαίνονται ξεχωριστά κατά την εφαρμογή με έναν κύκλο. Η  εφαρμογή γίνεται υποδερμικά με ειδικό πολυεδρικό νυστέρι με μόνο τοπική αναισθησία σε  λιγότερο από 1 ώρα.

Τα αποτελέσματα από τη θεραπεία με Cellustop παρατηρούνται συνήθως εντός 3-4 ημερών από τη διαδικασία (τα αποτελέσματα μπορεί να ποικίλλουν) και έχει μελετηθεί η ικανοποίηση του ασθενούς κατά 96% σε δύο χρόνια.

Οι ασθενείς είναι σε θέση να ξαναρχίσουν την κανονική δραστηριότητα σχεδόν αμέσως μετά την εφαρμογή.

Το Cellustop είναι η τέλεια διαδικασία τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες που επιδιώκουν να βελτιώσουν στοχευμένα τις περιοχές των γλουτών και των μηρών από τα ενοχλητικά εντυπώματα κυτταρίτιδας και συνδυάζεται άριστα με ειδικές θεραπείες τοπικής λιποδιάλυσης και  αδυνατίσματος.

Περιοχές εφαρμογής

  • Πλάγια πλευρά μηρών (ψωμάκια)
  • Οπίσθια πλευρά Μηρών
  • Γλουτοί