Δηλώστε συμμετοχή και γίνετε μια από τις 3 τυχερές!

Τεχνολογία Hi Fu

Η τεχνολογία hi-fu παρέχει εστιασμένη ενέργεια στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, καταπολεμώντας αποτελεσματικά τη χαλάρωση του προσώπου που προκαλεί η βαρύτητα.  Eναποθέτει ισχυρή στοχευμένη ηλεκτρομαγνητική ενέργεια στους ιστούς βαθιά κάτω από την επιδερμίδα. Δρα μέσω της δημιουργίας θερμικού φαινομένου σε βάθος από 3 έως 4,5 χιλιοστών στα βαθύτερα στρώματα του συνδετικού ιστού SMAS (SMAS : SuperfiacialMasculo-Apo-neuroticSystem είναι το επιφανειακό μυο-νευρωτικό σύστημα του προσώπου μαζί) χωρίς να τραυματίζει την επιφάνεια της επιδερμίδας στο ελάχιστο δημιουργώντας έτσι νέα διάσταση στην κοσμητική ιατρική.

Η εφαρμογή διεγείρει τους φυσικούς μηχανισμούς ανάπλασης του οργανισμού. Με την πυροδότηση της παραγωγής κολλαγόνου, ο οργανισμός διορθώνει εσωτερικά τις βλάβες της γήρανσης με αποτέλεσμα να έχουμε ένα ορατό αποτέλεσμα ανόρθωσης και σύσφιξης προσώπου και λαιμού. Δεν προκαλεί φωτοευαισθησία και μπορεί να πραγματοποιηθεί όλες τις εποχές του χρόνου. Η απεικόνιση και η τεχνολογική αρτιότητα της συσκευής με ειδικό σύστημα της μέτρησης της θερμοκρασίας επιτρέπει στον ιατρό να βλέπει με ακρίβεια ανά πάσα στιγμή την θερμοκρασία στα βαθύτερα στρώματα του ιστού.

 

Στόχος Θεραπείας

Είναι θεραπεία που στοχεύει επιλεκτικά και με απόλυτη ακρίβεια σε πολλαπλά επίπεδα επιτυγχάνοντας ένα φυσικό «χτίσιμο» του προσώπου και προσφέροντας μια μακροχρόνια αντιγήρανση.

 

Μέθοδος HI FU Power Lift System

Η μέθοδος HIFU Power lift system θεωρείται  τεχνολογικό επίτευγμα στην αισθητική ιατρική γιατί για πρώτη φορά μηχάνημα εκμεταλλεύεται την ενέργεια ενάντια στην βαρυτική πτώση, πυροδοτώντας μία διορθωτική διαδικασία στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος και επιτυγχάνει σύσφιξη προσώπου και λαιμού. Στην θεραπεία εφαρμόζουμε διαδοχικά 3 διαφορετικές κεφαλές Ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας η οποία με την τεχνολογική αρτιότητα του μηχανήματος κατευθύνεται στα βαθύτερα στρώματα του ιστού ακριβώς στα σημεία που θέλουμε να φτάσουμε.

Το δέρμα αποκτά φυσική στήριξη επαναφέροντας στο αρχικό-νεανικό του σχήμα. Η μέθοδος έχει έγκριση FDA για εγγυημένη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Δηλώστε συμμετοχή και γίνετε μια από τις 3 τυχερές!

Αποτελέσματα

 • Ολική ανόρθωση προσώπου
 • Σύσφιξη προσώπου και λαιμού.
 • Άτονη και θαμπή επιδερμίδα.
 • Αλλοίωση των χαρακτηριστικών λόγω της γήρανσης.
 • Σύσφιξη και αναζωογόνηση του δέρματος του λαιμού και του διπλοσάγωνου
 • Λείανση ρυτίδων ντεκολτέ
 • Ανόρθωση φρυδιών

Η αγωγή μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε φωτότυπο όλες τις εποχές του χρόνου.

 

Πλεονεκτήματα

 • Αφήνει ανέπαφη την επιφάνεια του δέρματος.
 • Είναι ανώδυνη σε σχέση με προγενέστερες μεθόδους.
 • Αποτελεί μία μη χειρουργική και αναίμακτη θεραπεία.
 • Δεν απαιτεί χρόνο αποθεραπείας επιτρέποντας την άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες.

 

Περιοχές εφαρμογής

Πρόσωπο – Λαιμός – Διπλοσάγονο – Ντεκολτέ