Το Fractional Plasma είναι μια μοναδική θεραπεία αντιγήρανσης που χρησιμοποιεί την τεχνολογία iPixel RF για να αποκαταστήσει την εμφάνιση του δέρματος σας. Τα αποτελέσματα της θεραπείας αυτής είναι εφάμιλλα με αυτά του χημικού peeling ή της ανάπλασης με laser και προσφέρει ένα νεανικό και λαμπερό δέρμα. Το Fractional Plasma βελτιώνει τα σημάδια γήρανσης, όπως γεροντικές κηλίδες, μικρά αγγεία, δυσχρωμίες- πανάδες, κοκκινίλες, λεπτές γραμμές, ρυτίδες, καθώς και ραγάδες, ουλές ακμής και άλλου τύπου ουλές.

Είναι μία μη επεμβατική θεραπεία της οποίας τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά και μπορεί να διορθώσει κάθε βλάβη στο δέρμα που οφείλετε στην έλλειψη κολλαγόνου, στην παρατεταμένη έκθεση στο ήλιο, ουλές ακμής ή μετατραυματικές ουλές.

Η σύγχρονη μέθοδος i-PIXEL RF ενεργοποιεί το μηχανισμό παραγωγής κολλαγόνου, δίνοντάς στο δέρμα τη δυνατότητα να αναζωογονηθεί με φυσικό τρόπο, αφαιρώντας επιπλέον τις κατεστραμμένες ανώτερες στοιβάδες του δέρματος, στις οποίες οφείλονται τα σημάδια γήρανσης.

Σημαντικά πλεονεκτήματα της μεθόδου αυτής:

  • Χωρίς χρόνο αποθεραπείας.
  • Δεν απέχει ο ασθενής από τις καθημερινές του δραστηριότητες.
  • Καμία πιθανότητα επιμόλυνσης.
  • Έχει στοχευμένη δράση και δεν επηρεάζει τις δομές του δέρματος οπότε μπορεί να εφαρμοστεί και στις πιο ευαίσθητες περιοχές.
  • Η μέθοδος ενεργοποιεί τη φυσική διαδικασία ανάπλασης τους δέρματος και την παραγωγή νέων πρωτεϊνών κολλαγόνου.
  • Τα πρώτα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά.αχύτητα του δέρματος ενώ ταυτόχρονα ενεργοποιεί την διαδικασία της ανανέωσης των κυττάρων.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

[contact-form-7 id=»15041″]