Η τεχνική Smartbody lasser lypolisis έχει ως αποτέλεσμα τον ελάχιστο χρόνο επούλωσης, μία απαλή επιφανειακή επιδερμίδα και χωρίς χαλάρωση. Η ευελιξία στην εφαρμογή της τεχνικής την καθιστά ιδανική για περιοχές που θεωρούνται δύσκολες στην συμβατική λιποαναρρόφηση στα πόδια, τα πλάγια της πλάτης, τα μπράτσα και τα γόνατα.

Η τεχνολογία βασίζεται στην εφαρμογή μικρών παλμών laser με υψηλή ένταση στα 980 nm και 915 nm. Αυτά τα μήκη κύματος έχουν τις ακόλουθες επιδράσεις:

  • Απορροφούνται επιλεκτικά από τα λιποκύτταρα.
  • Απορροφούνται επιλεκτικά από την αιμοσφαιρίνη των ερυθρών αιμοσφαιρίων.
  • Η αργή διάλυση της θερμότητας έχει ευεργετικές ιδιότητες στις βαθύτερες στοιβάδες της επιδερμίδας.

Η εφαρμογή δεν προκαλεί παρενέργειες στον ασθενή όπως οίδημα, ερύθημα στις οπές εισόδου της ακτίνας Laser. Οι ιστολογικές μελέτες μετά την εφαρμογή δεν παρουσιάζουν τραυματισμό σε νεύρα. Η συνολική εφαρμογή για μία περιοχή διαρκεί περίπου 60 λεπτά.Μέθοδος Κρυολιπόλυσης είναι μια μη-επεμβατική και ανώδυνη μέθοδος που εξαλείφει το λίπος του σώματος κατά επιλεκτικό τρόπο, τόσο εντοπισμένη και γενικευμένη.Το proshock ice χρησιμοποιεί μία μη επεμβατική θεραπεία για τη μείωση του τοπικού πάχους και της ινώδους κυτταρίτιδας.Το GAS CONTOUR® είναι μια πρωτοποριακή ιατρική τεχνική που αναπτύχθηκε από έρευνες της κοσμητικής ιατρικής και δερματολογίας για την βελτίωση της κυτταρικής δραστηριότητας, της ανάπλασης της επιδερμίδας, και της αύξησης της επιδερμικής ελαστικότητας.Ενδοδερμική εφαρμογή με σύμπλεγμα δραστικών συστατικών που διεγείρουν τον μεταβολισμό των λιποκυτταρων για την μείωση του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας.Ανώδυνη αναίμακτη μείωση λιπώδους ιστού. Άμεσα ορατά αποτελέσματα σύσφιξης από την 1η συνεδρία. Αναζωογόνηση κολλαγόνου. Διέγερση ινοβλαστών και ινών ελαστίνης.Ειδικό μήκος κύματος laser που μεταβολίζει το αποθηκευμένο λίπος και το μετατρέπει σε ενέργεια . Το Active Laser είναι η πιο σύγχρονη τεχνολογία  για την «εύστοχη» απαλλαγή από το τοπικό λίπος και την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.H Μη χειρουργική εφαρμογή LIPOMOTION SYSTEM εφαρμόζεται με συνθετικό ιατρικό διάλυμα χολικού οξέος .  O ανθρώπινος οργανισμός παράγει το συγκεκριμένο οξύ στο συκώτι, με σκοπό την καύση του λίπους.Η Endermologie® είναι η πρώτη ιατρική θεραπεία που εγκρίθηκε από το F.D.A. για τη μείωση της κυτταρίτιδας και του τοπικού λίπους. Η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητά της έχουν αποτελέσει το αντικείμενο πολλών κλινικών ερευνών, ενώ παράλληλα τα πρώτα αποτελέσματα εν εξελίξει μελετών υπόσχονται ακόμα περισσότερα.Η τεχνική Smartbody lasser lypolisis έχει ως αποτέλεσμα τον ελάχιστο χρόνο επούλωσης, μία απαλή επιφανειακή επιδερμίδα και χωρίς χαλάρωση.Θεραπεία με την χρήση της ουσίας καρνιτίνη για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους η οποία εφαρμόζεται ενδοδερμικά με την μέθοδο της μεσοθεραπείας.Η μέθοδος θεωρείται από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους της Επιστημονικής αισθητικής για την ομοιόμορφη μείωση του στρώματος των λιποκυττάρων με στόχο την μείωση του αποθηκευμένου λίπους και της κυτταρίτιδας με έγκριση CE.

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΣΘΕΝΩΝ

Το τοπικό πάχος αφορά περισσότερο τις γυναίκες ή τους άνδρες;

Η κατανομή του λίπους είναι διαφορετική για τους άνδρες και τις γυναίκες. Συγκεκριμένα οι γυναίκες παρουσιάζουν τοπικό πάχος στην περιοχή των ισχίων, ενώ οι άνδρες στην κοιλιακή χώρα. Αυτός είναι και ο λόγος που στους άνδρες συνήθως γίνεται περισσότερο αισθητή η απώλεια βάρους. Οι γυναίκες επειδή χρειάζεται να «κοπιάσουν» περισσότερο λόγω της εναπόθεσης λίπους σε δύσκολα σημεία, θα λέγαμε ότι παίρνουν το προβάδισμα στην υπόθεση «τοπικό πάχος».

Ποιες είναι οι πιο αποτελεσματικές τεχνικές θεραπείας του τοπικού πάχους:

Η θεραπεία για το τοπικό πάχος βασίζεται κυρίως στην εστιασμένη λιπόλυση. To Medical Anti-Aging Center προτείνει πολλές θεραπείες που μπορούν να εφαρμοστούν είτε μεμονωμένα είτε συνδυαστικά με άλλες τεχνικές θεραπείας για το τοπικό πάχος. Ανάμεσα σε αυτές πρωτοστατεί η μέθοδος της κρυολιπόλυσης, το μη επεμβατικό LIPOMOTION SYSTEM, η πλέον γνωστή Endermologie®, η μεσοθεραπεία σώματος με ενδοδερμική εφαρμογή και φυσικά οι τεχνικές με Laser σε ειδικά μήκη κύματος που είναι απόλυτα στοχευμένες και αποτελεσματικές στο τοπικό πάχος.

Τοπικό πάχος στην κοιλιά: Πώς να το αντιμετωπίσω;

Για το τοπικό πάχος στην κοιλιά, η αντιμετώπιση βασίζεται εκτός από σύγχρονες θεραπείες κρυολιπόλυσης ή laser, στην ισορροπημένη διατροφή και άσκηση. Για την κατάλληλη θεραπεία του κοιλιακού λίπους ανάλογα με την ηλικία και τις συνήθειές σας, επικοινωνήστε με το κέντρο μας.

Τοπικό πάχος και ψωμάκια στην περιφέρεια: Πώς να το αντιμετωπίσω;

Το τοπικό πάχος ή αλλιώς με μία λέξη τα ψωμάκια είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί εκατομμύρια γυναίκες στον κόσμο. Ενώ μπορεί να χάνετε εύκολα κιλά, η περιφέρεια δεν φαίνεται να μειώνεται, εντείνοντας το πρόβλημα της εξωτερικής εμφάνισης, ιδιαίτερα το καλοκαίρι.

Για την επιτυχημένη αντιμετώπιση του τοπικού πάχους στην περιφέρεια (κοινώς σωσίβιο) πρέπει αρχικά να ισορροπήσετε τη διατροφή σας με άφθονα φρούτα, λαχανικά και τρόφιμα ολικής αλέσεως. Για μία άμεση και στοχευμένη θεραπευτική προσέγγιση, θεραπείες όπως PROSHOCK ICE®, GAS CONTOUR®, MULTI POLAR RF φέρνουν άμεσα αποτελέσματα σύσφιξης από τη πρώτη κιόλας συνεδρία.

Τοπικό πάχος στους γλουτούς: Πώς να απαλλαγώ από το πρόβλημά μου;

Η απαλλαγή του τοπικού πάχους από τους γλουτούς χρειάζεται υπομονή, σωστή διατροφή, άσκηση και την επιλογή της κατάλληλης θεραπείας. Τα Medical Anti-Aging Center προτείνει για όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτως σωματότυπου αναίμακτες και ανώδυνες μεθόδους για μείωση λίπους, βελτίωση του περιγράμματος στους γλουτούς και ενίσχυση της παραγωγής νέων ινών κολλαγόνου. Έτσι, θα πείτε εύκολα και γρήγορα αντίο στο τοπικό πάχος στους γλουτούς.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

[contact-form-7 id=»15041″]