Με μοναδικό στόχο το απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα και μετά από εκτίμηση και αξιολόγηση των αναγκών κάθε προσώπου, ενέσιμες ή μη θεραπείες εξασφαλίζουν αναζωογόνηση, λάμψη και πλήρωση των ρυτίδων του προσώπου.Γλυκονολακτόνη & γλυκολικό οξύ (50% οξύτητα) Αντιγηραντικό Peel με  χημική δράση που δρα ενάντια στις  ρυτίδες  και την  χαλάρωση ενώ ταυτόχρονα καταπολεμά τις δυσχρωμίες και τα σημάδια στο πρόσωπο. Αναζωογονεί και ανανεώνει πλήρως την επιδερμίδα και τις λειτουργίες ανανέωσης των κυττάρων.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

100%  Ανθεκτικότερο δέρμα στην ακτινοβολία

90%   Νεανικότερη όψη δέρματος

91%   Απαλότερη υφή

85%   Αύξηση της σφριγηλότητας – σύσφιξη δέρματοςVITJAL HA ™  είναι ένας ειδικός συνδυασμός βιταμινών, αμινοξέων και υαλουρονικού οξέος σε ένα προϊόν που βοηθά να καταπολεμηθούν  τα αίτια και οι επιπτώσεις της γήρανσης του δέρματος.Αποκαθιστά τις ρυτίδες έκφρασης του προσώπου και επαναφέρει τις ανεπιθύμητες αλλαγέςΗ χρήση του  Dysport συνιστά ιατρική πράξη και αποτελεί ένα σύγχρονο και αποτελεσματικό όπλο στον τομέα της δερματολογίας και Ιατρικής Αισθητικής που έχει πάρει έγκριση του Αμερικανικού Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA).Η θεραπεία Cryolift III αποτελεί τη λεγόμενη ιατρική δερμοκρυοηλεκτροφόρεση η οποία, μέσω της τεχνολογίας Peltier, επιτυγχάνει την τόνωση των δερματικών ιστών.HA FINE LINES με micro filler δράση για την περιοχή γύρω από τα μάτια και τις  ρυτίδες καπνιστού.Η αυτόλογη μεταμόσχευση αυξητικών παραγόντων είναι ιατρική πράξη που εφαρμόζεται από την δερματολογία και την ιατρική αισθητική με σκοπό την αντιγήρανση.Γλυκονολακτόνη & γλυκολικό οξύ (50% οξύτητα) Αντιγηραντικό Peel με  χημική δράση που δρα ενάντια στις  ρυτίδες  και την  χαλάρωση ενώ ταυτόχρονα καταπολεμά τις δυσχρωμίες και τα σημάδια στο πρόσωπο.

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΣΘΕΝΩΝ

Το τοπικό πάχος αφορά περισσότερο τις γυναίκες ή τους άνδρες;

Η κατανομή του λίπους είναι διαφορετική για τους άνδρες και τις γυναίκες. Συγκεκριμένα οι γυναίκες παρουσιάζουν τοπικό πάχος στην περιοχή των ισχίων, ενώ οι άνδρες στην κοιλιακή χώρα. Αυτός είναι και ο λόγος που στους άνδρες συνήθως γίνεται περισσότερο αισθητή η απώλεια βάρους. Οι γυναίκες επειδή χρειάζεται να «κοπιάσουν» περισσότερο λόγω της εναπόθεσης λίπους σε δύσκολα σημεία, θα λέγαμε ότι παίρνουν το προβάδισμα στην υπόθεση «τοπικό πάχος».

Ποιες είναι οι πιο αποτελεσματικές τεχνικές θεραπείας του τοπικού πάχους:

Η θεραπεία για το τοπικό πάχος βασίζεται κυρίως στην εστιασμένη λιπόλυση. To Medical Anti-Aging Center προτείνει πολλές θεραπείες που μπορούν να εφαρμοστούν είτε μεμονωμένα είτε συνδυαστικά με άλλες τεχνικές θεραπείας για το τοπικό πάχος. Ανάμεσα σε αυτές πρωτοστατεί η μέθοδος της κρυολιπόλυσης, το μη επεμβατικό LIPOMOTION SYSTEM, η πλέον γνωστή Endermologie®, η μεσοθεραπεία σώματος με ενδοδερμική εφαρμογή και φυσικά οι τεχνικές με Laser σε ειδικά μήκη κύματος που είναι απόλυτα στοχευμένες και αποτελεσματικές στο τοπικό πάχος.

Τοπικό πάχος στην κοιλιά: Πώς να το αντιμετωπίσω;

Για το τοπικό πάχος στην κοιλιά, η αντιμετώπιση βασίζεται εκτός από σύγχρονες θεραπείες κρυολιπόλυσης ή laser, στην ισορροπημένη διατροφή και άσκηση. Για την κατάλληλη θεραπεία του κοιλιακού λίπους ανάλογα με την ηλικία και τις συνήθειές σας, επικοινωνήστε με το κέντρο μας.

Τοπικό πάχος και ψωμάκια στην περιφέρεια: Πώς να το αντιμετωπίσω;

Το τοπικό πάχος ή αλλιώς με μία λέξη τα ψωμάκια είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί εκατομμύρια γυναίκες στον κόσμο. Ενώ μπορεί να χάνετε εύκολα κιλά, η περιφέρεια δεν φαίνεται να μειώνεται, εντείνοντας το πρόβλημα της εξωτερικής εμφάνισης, ιδιαίτερα το καλοκαίρι.

Για την επιτυχημένη αντιμετώπιση του τοπικού πάχους στην περιφέρεια (κοινώς σωσίβιο) πρέπει αρχικά να ισορροπήσετε τη διατροφή σας με άφθονα φρούτα, λαχανικά και τρόφιμα ολικής αλέσεως. Για μία άμεση και στοχευμένη θεραπευτική προσέγγιση, θεραπείες όπως PROSHOCK ICE®, GAS CONTOUR®, MULTI POLAR RF φέρνουν άμεσα αποτελέσματα σύσφιξης από τη πρώτη κιόλας συνεδρία.

Τοπικό πάχος στους γλουτούς: Πώς να απαλλαγώ από το πρόβλημά μου;

Η απαλλαγή του τοπικού πάχους από τους γλουτούς χρειάζεται υπομονή, σωστή διατροφή, άσκηση και την επιλογή της κατάλληλης θεραπείας. Τα Medical Anti-Aging Center προτείνει για όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτως σωματότυπου αναίμακτες και ανώδυνες μεθόδους για μείωση λίπους, βελτίωση του περιγράμματος στους γλουτούς και ενίσχυση της παραγωγής νέων ινών κολλαγόνου. Έτσι, θα πείτε εύκολα και γρήγορα αντίο στο τοπικό πάχος στους γλουτούς.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

[contact-form-7 id=»15041″]