Τα ακουστικά κύματα χρησιμοποιούνται στην ιατρική από το 1980 στην τεχνική της λιθοτριψίας με σκοπό την αντιμετώπιση παθολογικών καταστάσεων. Στην ιατρική αισθητική τα ακουστικά κύματα χρησιμοποιούνται επιτυχώς στην αντιμετώπιση της ινώδους κυτταρίτιδας. Τα shockwaves (ακουστικά κύματα) δεν πρέπει να συγχέονται με τους υπερήχους καθώς έχουν κατά μέσο όρο 1000 φορές πιο υψηλούς παλμούς πίεσης με αποτέλεσμα να διαπερνούν το δερματικό και υποδόριο ιστό μεταφέροντας ενέργεια και διαφοροποιώντας τη μεταβολική λειτουργία της περιοχής.

Θεραπευτικό αποτέλεσμα

 1. Επιδερμική σύσφιξη.
 2. Ενεργοποίηση λιπόλυσης τοπικά.
 3. Μείωση του όγκου των λιποκυττάρων.
 4. Βελτίωση της λεμφικής κυκλοφορίας.
 5. Aναδόμηση των ινών του συνδετικού ιστού.
 6. Μείωση του πόνου στην ινώδη κυτταρίτιδα.
 7. Βελτίωση του ανομοιογενούς δέρματος.
 8. Βελτίωση της θρέψης των ιστών.
 9. Ενεργοποίηση της διαδικασίας κυτταρικής ανάπλασης.
 10. Διαδερμική ενεργοποίηση των κυτταρικών λειτουργιών.

Κοιτάζοντας τον καθρέφτη του σπιτιού, θέλοντας ή μη, το μάτι εστιάζει σε όλες τις αδυναμίες του σώματος. Πόσες φορές δεν έχετε αισθανθεί έντονη απογοήτευση εξαιτίας κάποιας δίαιτας που έχει αποτύχει;

Επιπλέον: Πλαδαρή κοιλιά / Ψωμάκια / Χαλαρό και ζαρωμένο δέρμα αποτελούν μερικά από τα βασικά προβλήματα που δύσκολα αντιμετωπίζονται.

Το ειδικά καταρτισμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των Medical Anti-Aging Centers στην Αθήνα σας δίνουν ολοκληρωμένες λύσεις που αφορούν την σύσφιξη σώματος έχοντας:

 • Βελτιστοποιημένες τεχνικές και θεραπείες για την σύσφιξη του δέρματος σε όλα τα επίπεδα αντιμετωπίζοντας και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις.
 • Νέας γενιάς μηχανήματα που ανταποκρίνονται σε υψηλές απαιτήσεις και δρουν αποκλειστικά στα σημεία που εμφανίζονται οι ατέλειες.

Η διαφορά στις τεχνικές σύσφιξης σώματος στα Medical Anti-Aging Center έγκειται:

 1. Στα άμεσα αποτελέσματα που διαρκούν και σας τονώνουν την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση.
 2. Στις δοκιμασμένες μεθόδους που η επιτυχία τους είναι σίγουρη.
 3. Στην ασφάλεια όλων των θεραπειών για την σύσφιξη δέρματος.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ